Skip to main content

Costa Tropical - Sydspanien

-
Rejse for livsnydere til Sydspanien

Costa Tropical - Sydspanien

Den berømte, tropiske kyststrækning øst for Malaga, også kaldet Costa Tropical, er ubestridt et af Spaniens allerskønneste områder. Her er en perlerække af smukke og hyggelige landsbyer med unikke traditioner og historie. Her på Costa Tropical har man bevaret sin spanske atmosfære og charme – ikke mindst i den 3000 år gamle, smukke by Almuñécar, hvis gamle bydel består af smukke huse og krogede gader. Her findes også et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer.

Hotel

 • Hotel Victoria Playa

  Hotel Victoria Playa er et skønt beliggende hotel med kun 200 meter til San Cristóbal-stranden og 15 minutters gang til den gamle bydel i Almuñécar. Hotellet er omgivet af en skøn have samt terrasse, hvor man finder en pool samt liggestole. Hotellet tilbyder desuden reception, motionscenter, restaurant samt en bar, hvorfra der er et varieret underholdningsprogram for både børn og voksne. Alle værelser er med bad, toilet, hårtørrer, TV, Wi-Fi, køleskab, aircondition, balkon samt safeboks (mod gebyr). Forplejningen består af international buffet både morgen og aften i hotellets restaurant. Der er 1/4 flaske vin og vand inkluderet til aftensmaden.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetMotionscenter
  SafeboksMod betaling
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Aalborg - Malaga

  Udrejse med Norwegian fra Aalborg til Malaga. Det er muligt at købe en let anretning på flyet. Transfer til hotel.

 • Almuñécar og Tapas: Halvdagsudflugt

  Vi tager på sightseeing i den smukke by og spadserer langs den skønne palmestrand, hvor vi ser historiske bygninger fra både den romerske og den mauriske tidsalder. Overalt i gaderne kan man fornemme den charmerende, sydlandske stemning.

  Senere besøger vi en tapasbar og smager på Andalusiens helt store og lækre specialitet: tapas. Vi skyller naturligvis efter med et glas øl eller vin – velbekomme!

  Ønsker man ikke at gå langs kysten tilbage, kan man tage lokalbussen fra centrum af Almuñécar (ca. EUR 1,50 pr. vej)

 • Granada og Katedralen med Capilla Real: Heldagsudflugt

  Vi sætter kurs mod nord til Granada, hvor magisk, skøn, fortryllende, historisk og maurisk er noget af det, der beskriver byen. Granada var maurernes sidste bastion, inden de forlod Spanien i år 1492. Vi besøger den flotte katedral og det kongelige kapel.

  Man kan derudover besøge det interessante, gamle arabiske kvarter, som ligger i gåafstand fra kapellet.

  Udflugten koster DKK 395 pr. person og skal bestilles ved tilmelding. Udflugten inkluderer bustransport til Granada tur/retur, byrundtur i Granada, entré til katedralen og lokalguide.

 • Nerja: Halvdagsudflugt

  Tæt på Nerja ligger de berømte drypstenshuler Cuevas de Nerja, som er den tredje mest besøgte seværdighed i Spanien. Vi bliver guidet rundt i hulerne og forstår, hvorfor de betegnes som nogle af verdens flotteste (svarende til en gåtur på cirka en kilometer, heraf en del på trapper).

  Herefter kommer vi til den charmerende by Nerja, hvor vi går en tur til den smukke palmeprydede promenade, der fører helt ud til Middelhavet og ender i en stor platform, som bærer det prætentiøse navn Balcón de Europa (Europas Balkon).

  Tid på egen hånd til frokost og oplevelser.

 • Sierra Nevada og Las Alpujarras: Heldagsudflugt

  Turen går til det charmerende bjergområde Las Alpujarras, hvor tusinder af maurere fik lov til at blive boende i mere end hundrede år efter nederlaget til de kristne i år 1492. Det var her, de havde deres silkevæverier.

  Først gør vi et ophold i Pampaneira, hvor vi kan beundre det skønne håndværksarbejde, som er så typiske for egnen. Vores næste stop er ved et skinketørreri, hvor tusinder af de kendte jamón serrano skinker hænger til tørre. Vi får naturligvis også mulighed for at smage på varen. Capileira i 1500 m. højde er endestationen for vores udflugt.

  På turen spiser vi frokost på en lokal restaurant, hvor vi får lov til at smage lokale retter og vin.

 • Markedsdag: Halvdagsudflugt

  De ugentlige markeder rundt omkring i de små byer er stadig yderst populære i Spanien. Vi besøger Almuñécars marked, hvor de lokale kommer for at handle ind – men i lige så stor grad for at snakke og hygge sig med venner. Der vil være gode muligheder for at købe varer til fornuftig pris.

  Ønsker man ikke at gå langs kysten tilbage, kan man tage lokalbussen til centrum af Almuñécar (ca. EUR 1,50 pr. vej).

 • Hjemrejse: Malaga - Aalborg

  Hjemrejse med Norwegian fra Malaga til Aalborg. Det er muligt at købe en let anretning på flyet.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Almuñécar?

  Gennemsnitstemperatur: April-maj 22° - 25°, oktober 22° - 24°.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu