Skip to main content

Rejse til Costa Blanca

-
Få et afbræk fra vinteren og nyd det lune klima

Rejse til Costa Blanca

Den hvide kyst, Costa Blanca i Østspanien er i vintermånederne det varmeste sted på det europæiske kontinent. Men kysten lokker også med mange andre herligheder. Flotte sandstrande, turkisblåtvand, livlige byer, forrevne klipper og skjulte bugter. Inde i landet skærmer de høje bjerge kysten. Her finder du historiske landsbyer, borgruiner og frodige dale. Ud over den storslåede natur byder området også på pulserende storbyer, der bugner med tapasbarer og lækre butikker.

Vi bor på et moderne hotel i Villajoyosa, den juvelbesatte by, der har fået sit navn på grund af de farverige huse omkring havnen.

Villajoyosa

Dette sted har været attraktivt allerede i bronzealderen, hvor de første mennesker bosatte sig her. Den gamle bydel med snævre gader og kulørte huse blev dog først grundlagt i 1300-tallet af kongehuset Aragon. Murene fra den gamle fæstning sætter stadig deres præg på bybilledet. Og fiskerne lander den dag i dag fortsat deres fangst i byens travle havn. Derfor byder de lokale restauranter på et rigt udvalg af frisk fisk og skaldyr. Men byen kan også bryste sig af en flere hundrede år gammel tradition for fremstilling af chokolade. Tre chokoladefabrikker byder indenfor til rundvisning og besøg på deres museer. Langs strandpromenaden syder det af folkeliv i de mange barer og caféer. Villajoyosa har også gode tog- og busforbindelser til for eksempel Benidorm og Alicante.

Hotel

 • Hotel Allon Mediterrania

  Hotel Allon Mediterrania er et lyst og dejligt hotel, som ligger direkte på strandpromenaden over for den brede sandstrand og i gåafstand til den farverige gamle bydel. Hotellet er opført i 2010. Hotellet råder over elevator, restaurant, café, bar, fitnesscenter, swimmingpool og terrasse. Værelserne er udstyrede med bad, toilet, føntørrer, fladskærms-tv, gratis WiFi, aircondition, safeboks og balkon med havudsigt. Halvpensionen består af en morgenmadsbuffet og en varieret aftenbuffet med såvel lokale som internationale retter.

  HavudsigtJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Udrejse

  Udrejse med Lufthansa fra Billund via Frankfurt til Alicante. Bustransfer til vores hotel.

 • Benidorm og Albir: byrundtur

  Sammen med vores rejseleder lærer vi mere om området omkring hotellet og går efterfølgende en tur ind til Benidorm, hvor de høje bygninger ligger side om side med de små restauranter. Den smukke kyststrækning har tiltrukket turister igennem århundreder.

 • Alicante: halvdagstur

  Vi sætter kursen mod den skønne Middelhavsby, Alicante, som bl.a. er kendt for sine mange smukke sandstrande. Første stop er middelalderborgen og fæstningen Santa Barbara, som er beliggende 196 m.o.h. Herfra nyder vi den storslåede udsigt over byen, havnen og bugten.

  Vi fortsætter dernæst til centrum af Alicante, hvor vi tager på byrundtur. Vi ser bl.a. den smukke kirke, Santa Maria, samt San Nicolas-katedralen, inden vi når promenaden La Explanada. Her vil der være tid til shopping og tid til at nyde livet på en af de mange hyggelige cafeer.

 • Den maleriske by Guadalest: halvdagstur

  Vi kører til den maleriske landsby Guadalest, som er beliggende i en højde af 600 m.o.h. Guadalest rummer en spændende historie, som går helt tilbage til, da maurerne regerede. Byens storhedstid var i middelalderen, hvor den hørte til kongehuset Aragon, der dominerede den vestlige del af Middelhavet og var et af de vigtigste kongehuse i Europa. Den gamle bydel er meget velbevaret, og vi kan besøge slottet, fængslet (under rådhuset), adelens huse og den barokke kirke. Der er også mange idylliske gader med cafeer og restauranter, hvor man kan nyde en frokost i smukke omgivelser.

 • Hjemrejse

  Transfer til lufthavnen. Hjemrejse med Lufthansa via Frankfurt til Billund.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvordan er vejret på denne rejse til Costa Blanca

  Costa Blanca (gns): februar-marts 16°-18°

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu