Skip to main content

Langtidsferie på Tenerife

-
Vintersol, skønt hotel og storslåede naturoplevelser

Tenerife langtidsferie

Glæd dig til lune temperaturer, skønne og afslappende timer i solen og et dejligt afbræk fra vinterdanmark, når vi på denne rejse byder dig velkommen på den grønneste af De Kanariske Øer. Under hele opholdet bor vi ud til den solsikre Costa Adeje-kyst på sydsiden af Tenerife. Her findes nogle af de bedste strande på De Kanariske Øer, og her stortrives folkelivet på de mange caféer og restauranter langs strandpromenaden, hvor lokale retter med frisk fisk er en sikker vinder på menukortet. Glæd dig også til udflugter med dansk rejseleder hvor vi bl.a. oplever øens højeste bjerg, vulkanen Teide, det 1.000 år gamle ”drageblodstræ” i byen Icod de Los Vino, den UNESCO-fredede kulturby La Laguna og ikke mindst nordøens stejle, smukke kyststrækninger.

Ud over de mange spændende restauranter, hyggelige barer og gode caféer så råder Costa Adeje også over hele tre shoppingcentre, ligesom området bugner af fine specialforretninger. Der er altså rig mulighed for at bryde de afslappende dage poolen eller på terrassen op med indkøb af diverse lokale varer og delikatesser.

En rejse til Tenerife har i mange år været et sikkert hit for danskere, der drømmer om at bytte det kolde, danske vintervejr ud med sol, afslapning, god mad og spændende kultur for en stund, og derfor er vi hos NILLES glade for at have denne skønne, kanariske perle i vores vinterkatalog.

Velkommen til Tenerife.

Hotel

 • GF Isabel

  Hotel GF ISABEL er et lækkert 4-stjernet hotel beliggende i kort afstand til centrum af Costa Adeje og med få minutters gang til flere forskellige strande og indkøbscentre. Hotellet råder bl.a. over gratis Wi-Fi i fællesområderne, elevator, frisør, restaurant, ikke mindre end fem barer, tre pools (en eller flere er opvarmet), bl.a. en børnepool, fitness og masser af tilbud til børnene. NILLES gæster indkvarteres i 2-værelses lejligheder, som består af opholdsrum med køkkenniche, TV, Wi-Fi, aircondition, safeboks (mod betaling) samt separat soverum og badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Forplejningen på hotellet er helt i top og tilbyder gode og varierede måltider.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  VekselkontorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Husk varmt tøj på udflugten til Teide.

 • Udrejse

  Fly fra Aalborg med Norwegian direkte til Tenerife. i lufthavnen bliver du hentet af bussen, som kører dig direkte til hotellet.

 • Byvandring i Costa Adeje: Halvdagsudflugt

  I dag skal vi opleve nærområdet. Vi tager på byvandring med vores rejseleder, hvor vi fornemmer den hyggelige, spanske stemning, ser nogle af byens mange seværdigheder og får tips og gode idéer til, hvad man kan se og opleve på egen hånd.

  Halvdagsudflugt
 • Teide: Halvdagsudflugt

  Udflugt til Tenerifes stolthed, vulkanen Teide, som med sine 3.718 meter er det højeste punkt i Spanien. Det er desuden verdens tredjehøjeste ø-vulkan, og selv om den ikke har været i udbrud i flere hundrede år, regnes den stadig for at være aktiv.

  Vejen dertil går ad snoede veje gennem den frodige dal La Orotava. Når vi nærmer os nationalområdet Teide, oplever vi et nærmest goldt ”månelandskab” med spor og rester fra de tidligere vulkanudbrud. Hvis vejret tillader det, har man mulighed for at tage svævebanen op til toppen af vulkanen. Herfra er der en enestående udsigt over et af verdens største kratere, og man kan i klart vejr se flere af de kanariske naboøer.

  Ønsker man ikke at tage svævebanen, kan man i stedet gå på opdagelse i nationalparken og kigge på mærkværdige stenformationer. Det er også her, at Spaniens mest fotograferede sten, Roques de García, findes.

  Halvdagsudflugt
 • Ørundtur: Heldagsudflugt

  Tag med på en ørundtur, hvor vi bl.a. besøger den nordlige del af øen. Første stop bliver ved de gigantiske klippeformationer Los Gigantes, hvorefter vi kører til den hyggelige landsby Icod de los Vinos fra 1500-tallet.

  I byen finder man byens vartegn: det berømte drageblodstræ, som siges at være verdens ældste med sine mere end 1000 år. Herefter kører vi til den UNESCO-fredede kulturby La Laguna. Byen var frem til 1822 øens hovedstad og er i dag en blanding mellem moderne arkitektur, smukke, ældre, fredede bygninger og enestående pladser.

  Vi ser bl.a. kirken og den gamle bydel. Øens nuværende hovedstad Santa Cruz de Tenerife ligger i forlængelse af La Laguna, og her tager vi på en panoramatur gennem byen, hvor vi ser byens centrale plads Plaza de España og La Concepción-kirken med det ottekantede klokketårn i seks etager, som er byens vartegn, og som har fungeret som landmærke for søens folk i århundreder

  Heldagsudflugt
 • Hjemrejse

  Efter morgenmaden er det tid til at sige ”hasta luego” – tak for denne gang – til Tenerife. hjemrejse fra Tenerife med Norwegian direkte til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu