Skip to main content

Langtidsferie på Tenerife

-
15-dages solferie på godt hotel centralt i Puerto de la Cruz

Langtidsferie på Tenerife

Glæd dig til lune temperaturer, afslappende timer i solen og et dejligt afbræk fra Vinterdanmark, når vi byder dig velkommen til 15 skønne dage på den grønneste af De Kanariske Øer. Under hele opholdet bor vi på nordsiden af Tenerife i skønne Puerto de la Cruz et stenkast fra havet, de sorte lavastrande og havbadeanlægget Lago Martiánez med de ikoniske turkisblå lagunebassiner.

Puerto de la Cruz rummer både kanarisk kultur, masser af gode spisesteder og et livligt folkeliv, der især samler sig ved byens hjerte, torvet Plaza Charco med de mange hyggelige tapasbarer. Derudover kan du i byen besøge den zoologiske have Loro Parque med verdens største bestand af papegøjer eller delfinariet, der er Europas største. Og ellers kan du glæde dig til nogle spændende dage i selskab med vores danske rejseleder. Vi tager bl.a. på byrundtur i vores værtsby samt på udflugter til Teide-vulkanen, det 1.000 år gamle drageblodstræ i byen Icod de Los Vino, den UNESCO-fredede kulturby La Laguna samt de stejle kyststrækninger på nordøen og de skønne badebyer mod syd.

Tenerife er et sikkert valg for dig, der drømmer om at bytte det danske vintervejr ud med afslapning, god mad og spændende oplevelser under lune himmelstrøg. Du har halvpension på hele rejsen, og har du mod på flere oplevelser ud over de inkluderede i løbet af dine to uger på øen, står rejselederen altid klar med gode tips. Velkommen til det solsikre Tenerife.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Tenerife t/r
 • Transfer fra lufthavnen til Puerto de la Cruz t/r
 • 14 x overnatning i delt dobbeltværelse
 • 14 x morgenmad
 • 14 x middag
 • Udflugter som beskrevet
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Concordia Playa

  Hotel Concordia Playa ligger tæt på vandet i den skønne kystby Puerto de la Cruz i det nordlige Tenerife. Ikke langt fra hotellet finder du den hyggelige strandpromenade, som selvfølgelig er fuld af liv, butikker og gode restauranter, ligesom det ikoniske havnebad, Lago Martiánez ligger blot et par hundrede meter fra hotellet.

  På hotellet er du sikret et dejligt ophold på lyse, moderne værelser med gratis wi-fi, balkon, tv og safeboks. Hotellet har egen restaurant, mens den udendørs swimmingpool og træningsrummet står til fri afbenyttelse.

  Afstand til havet200 m
  ElevatorJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udflugterne kan være krævende for gangbesværede. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på rejsen.

 • Udrejse

  Vi flyver direkte fra Aalborg til Tenerife, hvor vi i lufthavnen bliver hentet af bussen og kørt til hotellet.

 • Byvandring i Puerto de la Cruz: Halvdagsudflugt

  I dag skal vi i selskab med rejselederen se nærmere på vores skønne værtsby i det nordlige Tenerife. Det store Atlanterhav bredder sig ikke langt fra hotellet, mens de sorte lavastrande vidner om dengang, den brandvarme magma fra jordens dyb boblede over og formede en af nutidens mest populære ferieøer.

  På byvandringen fornemmer vi den spanske stemning, bliver introduceret for de hyggeligste kvarterer og ser seværdigheder som havvandsbassinerne Lago Martiánez med de turkisblå lagunebade og høje, slanke palmer. I løbet af dagen får du også tips og gode idéer til, hvad du kan se og opleve på egen hånd.

  Til frokost kan vi anbefale at besøge en af de små, lokale tapasbarer, hvor især de kanariske kartofler 'papas arrugadas' skal smages, når man er på Tenerife. Kartoflerne koges med et meget højt saltindhold og serveres næsten altid med den stærke kanariske mojo-sovs fyldt med hvidløg.

  Halvdagsudflugt
 • Teide: Halvdagsudflugt

  Udflugt til Tenerifes stolthed, vulkanen Teide, som med sine 3.718 meter er det højeste punkt i Spanien. Det er desuden verdens tredjehøjeste ø-vulkan, og selv om den ikke har været i udbrud i flere hundrede år, regnes den stadig for at være aktiv.

  Vejen dertil går ad snoede veje gennem den frodige dal La Orotava. Når vi nærmer os nationalområdet Teide, oplever vi et nærmest goldt månelandskab med spor og rester fra tidligere vulkanudbrud. Hvis vejret tillader det, et det mulight at tage svævebanen op til toppen af vulkanen til en enestående udsigt over et af verdens største kratere. I klart vejr kan vi se flere af de kanariske naboøer i horisonten.

  Ønsker du ikke at tage svævebanen, kan du i stedet gå på opdagelse i nationalparken og se nogle af de besynderlige stenformationer. Det er også her, at Spaniens mest fotograferede sten, Roques de García, findes.

  Husk varmt tøj på dagens udflugt, da det kan være koldt oppe i de høje luftlag på Teide.

  Halvdagsudflugt
 • Ørundtur: Heldagsudflugt

  Vi tager på en spændende heldagsudflugt rundt på øen. Vi lægger ud med et besøg i den hyggelige landsby Icod de Los Vinos fra 1500-tallet, der er hjem for det berømte drageblodstræ, som siges at være verdens ældste med sine mere end 1.000 år.

  Vi fortsætter ned langs vestkysten, hvor vi skal opleve de gigantiske klippeformationer, Los Gigantes på over 450 meter. Efterfølgende fortsætter turen ned til sydkysten, hvor vi besøger de kendte badebyer Playa de las Américas og Los Cristianos. I Los Cristianos bliver der tid til at udforske byen og spise frokost på egen hånd, inden turen går hjem igen til Puerto de La Cruz.

  Heldagsudflugt
 • La Laguna og Santa Cruz de Tenerife: Halvdagsudflugt

  Vi sætter kursen mod den nordvestlige del af øen gennem det smukke naturområde ved Santa Acentejo, inden vi når den UNESCO-fredede kulturby, La Laguna. Byen var frem til 1822 øens hovedstad og er i dag en blanding mellem moderne arkitektur, smukke, ældre fredede bygninger og flotte pladser.

  Her i La Laguna ser vi bl.a. De Kanariske Øers eneste universitet samt kirken, det lokale marked og den gamle bydel. Øens nuværende hovedstad Santa Cruz de Tenerife ligger i forlængelse af La Laguna, og her tager vi på en panoramatur gennem byen, hvor vi ser byens centrale plads Plaza de España og La Concepción-kirken med det ottekantede klokketårn i seks etager, som er byens vartegn, og som har fungeret som landmærke for søens folk i århundreder.

  Halvdagsudflugt
 • HJEMREJSE

  Efter morgenmaden er det tid til at sige ”hasta luego” – tak for denne gang – til Tenerife og flyve direkte hjem til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminalen 09:45 22:35

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
12/11-202415 dageTenerife Nord - Direkte fly fra Aalborg tur/retur - Langtidsferie 15 dage Mere end 8Kr. 11.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med af ekstra entréer på rejsen til Tenerife?

  Svævebane til Teide-vulkanen  ca. EUR 35,00. Husk varmt tøj på udflugten til Teide.

 • Hvordan er vejret på denne tid på Tenerife?

  Vejret er dejligt lunt på Tenerife i november. Forvent temperaturer på omkring 20-22 grader.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu