Skip to main content

Så længe jeg lever - kør selv

-
Festaften med god mad, dans og John Mogensen hits

Så længe jeg lever - kør selv

Glæd dig til en forrygende aften i selskab med Rasmus Bjerg, når han indtager scenen og inviterer nye og gamle rullesten til folkefest. Nu mere end 40 år efter sin død går John Mogensen atter live på scenen i skikkelse af Rasmus Bjerg i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske orkester. Om aftenen nyder vi en lækker midag tilberedt af Jesper Koch og co. inden koncerten.

Hotel

 • Hotel Alsik

  Hotel Alsik ligger i hjertet af Sønderborg og er et af Danmarks mest spændende hoteller. Hotellet er tegnet af det danske arkitektfirma Henning Larsen Architects, som har haft stort fokus på at skabe et bæredygtigt byggeri, da hotellet er en del af Sønderborgs vision om at være CO2 neutral. Hotellet har reception, elevator, bar samt 2 restauranter alle ledet af den anerkendte mesterkok Jesper Koch. Alle værelser er store og indbydende og stilfuldt indrettet i skandinavisk design. Værelserne har gulv til loft vinduer, hvorfra man kan nyde udsigten over Sønderborg og Alssund.

  I sommeren 2022 åbnede Alsik hotel & SPA et stort eventcenter, Sergenten, som ligger blot 300 meter fra Alsik. Sergenten skal danne ramme om messer, udstillinger mm. og det er ligeledes her vores festaften skal foregå.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarSvaleskab
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Indtjekning og dinnerkoncert

  Ankomst og indtjekning fra kl. 15:00 på skønne Hotel Alsik. Der er tid til lidt afslapning og til at nyde hotellet og omgivelserne, inden vi skal til en forrygende dinner koncert med Rasmus Bjerg som John Mogensen.

  På Sergenten (300 meter fra Hotel Alsik) nyder vi først en 3-retters menu inkl. øl, vin og vand ad libitum. Efter middagen skal vi høre alle John Mogensens store hits. En ulmende kombination mellem en livekoncert, et teaterstykke og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

  Indtjekning og dinnerkoncert
 • Dag 2: Morgenmad og udtjekning

  Efter en forrygende aften nyder vi næste dag en skøn morgen inden vi tager afsked med hotellet.

  Morgenmad og udtjekning
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu