Skip to main content

Portugal på egen hånd

-
Rejs til lunere himmelstrøg i efteråret

Portugal på egen hånd

I september måned, hvor efteråret har sat ind herhjemme, er der stadig lunt og solrigt i skønne Portugal. Nu tilbyder vi muligheden for at udforske Portugal i en uge på egen hånd. Vi tilbyder 2 overnatninger i Portugals vidunderlige hovedstad Lissabon efterfulgt af 6 dage, hvor I har mulighed for at tilrettelægge jeres helt eget program i den lejede bil, der er inkluderet i rejsens pris.

Biludlejning

Billeje foregår gennem biludlejningsselskabet Recordgo og inkluderer bil i kategori B. Bilen afhentes og returneres i Lissabon Lufthavn. Yderligere information om afhentning og aflevering af bil udsendes sammen med den praktiske information, der udsendes 6-8 dage før afrejse. Inkluderet i billejen er: Fri kilometer, basis billejepakke. Yderligere info om billejebetingelser og eventuelle tilkøb/tillæg kan oplyses i forbindelse med bestilling.

Hotel

 • VIP Executive Arts Hotel

  VIP Executive Art's Hotel ligger centralt i Parque das Nações, som er Lissabons moderne forretningskvarter og tæt på Tagus havnefront. Hotellet råder over reception, restaurant, elevator, bar, aircondition samt gratis Wi-Fi. Værelserne er indrettet med bad/toilet, tv, telefon, aircondition, safeboks, minibar samt gratis Wi-fi.

  Fra hotellet er der let adgang til metro- samt togstation, der giver hurtig adgang til hele Lissabon området.

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  BarJa

Dagsprogram

 • Vi anbefaler, at man booker øvrige overnatninger hjemmefra. Ønskes råd og vejledning til program kan dette rekvireres ved kontakt til NILLES Rejser.

 • Dag 1: Ankomst til Lissabon

  Udrejse med fly direkte fra Aalborg til Lissabon. Der kan købes en let anretning ombord på flyet.

  Hele dagen er nu til rådighed til at udforske Lissabon, de omkringliggende byer eller til at tage en pause ved stranden ved den smukke kyst.

  Check-in sker på det skønne og centralt beliggende Hotel VIP Executive Art´s i Lissabon.

 • Dag 2: Lissabon

  Dagen er på egen hånd til oplevelser.

 • Dag 3-8: På egen hånd

  Dit ophold på Hotel VIP Executive Art´s slutter på dag 3, hvor billejen starter. Vi anbefaler at du booker øvrige overnatninger hjemmefra.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Portugal?

  I Portugal bruger man Euro (EUR)

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu