Skip to main content

Søren Kjær

 • Søren Kjær
  Søren Kjær
  Derfor er jeg rejseleder
  Jeg arbejdede indenfor de elektroniske medier, radio/tv, som journalist og lavede en overgang div. rejsereportager og fulgte bl.a. nogle rejseledere. Jeg faldt for branchen og især kontakten med gæster og at give disse en god oplevelse, og har nu været i rejsebranchen siden midt i halvfemserne.

  Det bedste ved at være rejseleder
  Kontakten til gæsterne og være med til at give dem en god oplevelse, så de vender "mætte" hjem og ønsker at komme afsted med NILLES igen. Det er vigtigt for mig at gæsterne trives og har det godt, ellers har jeg det ikke selv godt - nyder det sociale samvær med dem på forskellig vis. Gæster er forventningsfulde mennesker som ønsker det bedste ud af deres ferie, så det at de kommer med et smil, og beholder det, er altafgørende. Samarbejdet med chauffører på busturene - god kemi - er også en dejlig oplevelse, og det mærker gæstene straks.

  Jeg lægger vægt på
  Jeg har altid godt kunne lide "at være på" og sørge for at levere brugbar info, og det får jeg til fulde opfyldt som rejseleder hos Nilles. Det er vigtigt for mig, at mine ture er tilrettelagt af mig i detaljer hjemmefra, dog med plads til forandringer og ad hoc oplevelser.

  Søren har været rejseleder siden 2015. Hans ekspertise bruges på rejser til Spanien, Tyskland, Danmark, Grækenland, Kroatien. Søren er yderligere rejseleder på Langtidsrejser, Flodkrydstogter og Musik- og Underholdningsrejser.

  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu