Skip to main content

Carl Arne Jensen

 • Carl Arne Jensen
  Carl Arne Jensen
  Derfor er jeg rejseleder
  Jeg har arbejdet i rejsebranchen siden 1989 som turistvognmand og med arrangør af busrejser. Her har jeg altid følt at formidling og fortælling giver rejsen eller udflugten en ekstra dimension. At gæsterne kommer hjem fra en rejse med ny viden om kultur og historie, er lige så vigtigt som god mad og godt vejr.

  Det bedste ved at være rejseleder
  At møde så mange spændende gæster, der alle kommer med forskellige livshistorier. At kunne skabe fælleskab og godt samvær om fælles oplevelser - det er det allerbedste for mig, når det lykkes. Det bedste er at give vores gæster ferien de aldrig glemmer, fordi den indeholder hyggeligt samvær, gode hoteller med god mad og formidling af den unikke historie og kulturoplevelse vi møder på alle vores rejsemål.

  Jeg lægger vægt på
  Jeg har en stor interesse for europæisk historie, politik og samfundsforhold. Desuden forsøger jeg også at formidle kunst og kulturhistorie på mine rejser. Jeg lægger meget vægt på at vore gæster møder venlighed, præcision og oplevelser der rækker lidt længere end hvad gæsterne forventer.

  Carl Arne har været med siden 2005 - først som chauffør og siden som rejseleder. Hans ekspertise bruges på rejser til Norge inkl. Svalbard, Tyskland, Holland, Irland, Skotland, Kroatien, Norditalien og Danmark.
  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu