Skip to main content

Piemontes smukkeste landsbyer

-
verdenskendte vine og skjulte skatte

Piemonte

”Italens smukkeste landsbyer” er en organisation, der sætter fokus på nogle af de mest charmerende og smukke landsbyer i Norditalien. Tag med på skattejagt blandt disse vidunderlige byer og oplev ægte og autentisk italiensk stemning, når vi besøger klostre, vingårde, borge og lokale restauranter. Vi skal smage flere af områdets verdensberømte vine i blandt andet Monferrato, Alba og Barolo. Der bliver også tid til et besøg i historiske Torino, hvor vi selvfølgelig skal smage en af byens stoltheder Martini.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly fra Aalborg eller København via Amsterdam til Torino
 • 7 overnatninger i Piemonte
 • 7 x morgenmad
 • 5 x 3-retters aftensmad
 • Diverse smagninger og entréer som beskrevet i programmet
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Cavalieri

  Dejligt 4-stjernet hotel beliggende ca. 15 minutters gang fra centrum af Bra, i hjertet af Langhe og Roero, i et smukt grønt område. Hotellet byder på pæne værelser, alle med eget badeværelse, hårtørrer, TV, air condition, minibar og Wi-Fi. I hotellets restaurant IL Principe serveres der klassisk italiensk morgenmad og aftensmad. På hotellet finder man også et skønt wellnessområde med sauna, tyrkisk bad og jacuzzi, hvor man mod betaling også kan få behandlinger.

Dagsprogram

 • Turen kræver, at man er godt gående og er ikke egnet for gangbesværede, da flere byer opleves til fods.

  Rækkefølge af udflugter og placering af dage uden program kan variere.

 • Udrejse: Aalborg - Torino

  Udrejse med fly fra Aalborg via Amsterdam til Torino. Efter ankomst kører vi i bus til vores dejlige hotel i Citta Della Zizzola, Bra.

 • Monteferrato og Cella Monte - vinsmagning: Heldagsudflugt

  Efter morgenmaden kører vi mod Monferrato, som er kendt for at være hjertet af Piemonte – et fantaktisk område fyldt med historie og gode smagsoplevelser. Vi besøger The Holy Mount af Crea og fortsætter videre til Cella Monte, som er en af de mest vidunderlige landsbyer i Italien. Byen oser af imponerende bygninger som pryder skråningerne af Monferrato bakkerne. Cella Monte er et kendt vinområde og her er der mulighed for at smage på vinen. Vi slutter dagen af i Asti – en by med mange kirker, palæer og maleriske tårne.

  Heldagsudflugt
 • Roero og Alba - vinsmagning: Heldagsudflugt

  I dag går turen til Roero området. Her skal vi besøge vinlandsbyerne La Morra og Grinzane Cavour, hvor slottet i Grinzane Cavour er omgivet af vinmarker og et smukt uberørt landskab. Ikke langt herfra ligger Alba – en lille middelalderby, engang kendt som byen med 100 tårne.

  Efter et lille stop i Alba kører vi videre mod Nieve, som hører til de smukkeste landsbyer i Italien, hvor vi går en lille tur i gaderne. Nieve har udsigt til de betagende vinstokke, der bruges til at lave den verdensberømte Barbaresco rødvin. Efter en vinsmagning vender vi turen hjem igen.

  Heldagsudflugt
 • Torino og Martini: Heldagsudflugt

  I dag skal vi på en 3 timers guidet tur til Turin, som byder på en masse historie. Mole Antonelliana og Piazza San Carlo er bl.a. nogle af de fantastiske monumenter og historiske bygninger vi besøger. Turens sidste stop er på en lokal bar, hvor vi i dejligt selskab skal nyde godt af en Martini aperitif.

  Heldagsudflugt
 • Langhe og Barolo vinsmagning: Heldagsudflugt

  I det nordlige Italien, omgivet af grønne bakker, finder vi et af de mest berømte vinområder i verden, Langhe. Placeret på bakketoppe omgivet af vinstokke, skal vi her se flere kirker og paladser. Vi gør et kort stop ved Vicoforte Sanctuary, som er kendt for at have den største elliptiske kuppel i verden, før vi kører videre mod Monforte d’Alba.

  Den gamle bydel byder på en masse charme i form af det gamle klokketårn, villaer og paladser omgivet af smukke Piemonte. Herefter fortsætter vi til den idylliske by Barolo, hvor den kendte Barolo vin er fra. Her lærer vi alt om produktionen og smager de lækre vine med et par snacks, før vi vender tilbage til hotellet.

  Heldagsudflugt
 • Hjemrejse: Torino - Aalborg

  Hjemrejse med KLM fra Torino via Amsterdam til Aalborg

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 05:00 17:40

Gyldig : 22-09-2024

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
København Lufthavn, terminalen 04:00 18:20

Gyldig : 22-09-2024

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
22/9-20248 dagePiemontes smukkeste landsbyer - Fly fra AalborgMere end 8Kr. 11.995Bestil
22/9-20248 dagePiemontes smukkeste landsbyer - Fly fra København5Kr. 11.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på rejsen til Piemonte?

  På denne rejse kan du se frem til smagfulde oplevelser, når vi skal til vinsmagning. Entréer på denne rejse udgør ca. 40 EUR

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu