Skip to main content

I en lille båd der gynger - dinnerkoncert

-
Festaften med god mad, vin ad libitum og alle de bedste hits fra Bamses Venner

I en lille båd der gynger - dinnerkoncert

Glæd dig til en forrygende aften på Sergenten i Sønderborg i selskab med Stig & Vennerne. Efter Flemming ’Bamse’ Jørgensen gik bort i 2011, tilbød Stig Rossen at synge med på nogle af de koncerter, der allerede var planlagt, og han var også med, da bandet spillede den flotte mindekoncert i NRGI Arene i Aarhus samme år. Nu har Stig igen samlet vennerne og gjort klar til at give os et brag af en fest, hvor vi selvfølgelig skal høre udødelige klassikere som “I en lille båd der gynger”, “Hvorfor går Louise til bal”, “Wimmersvej” og mange flere. Inden koncerten nyder vi en lækker middag tilberedt af mesterkokken Jesper Koch og co.

Inkluderet i rejsens pris

 • 1 x 3-retters menu inkl. øl, vand og vin ad libitum til middagen
 • Kaffe/te
 • Show med Stig Rossen & Vennerne som Bamse

Dagsprogram

 • Dinnerkoncert

  Vi går de 300 meter fra hotellet til koncertstedet Sergenten. Her nyder vi en 3-retters menu inkl. øl, vin og vand ad libitum tilberedt af mesterkokken Jesper Koch og co. Efterfølgende venter der os en ulmende kombination af livekoncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig atmosfære, hvor vi får rig lejlighed til at synge med på alle Bamses Venners store hits

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
23/8-20241 dagI en lille båd der gynger - Stig Rossen - ArrangementMere end 8Kr. 1.249Bestil
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu