Skip to main content

Blomsterkrydstogt i Holland og Belgien

-
Charmerende landskaber og forårsblomsterflor

Blomsterkrydstogt i Holland og Belgien

Charmerende landskaber og forårsblomsterflor

Kom med på et unikt forårskrydstogt, hvor tulipanerne forvandler Holland til et kulørt blomstertæppe. Vi krydser gamle vandveje, ser små kanalbyer og oplever den berømte blomsterpark Keukenhof med mere end syv millioner blomster. Vi tager også på rundtur i storbyerne Amsterdam, Rotterdam og Antwerpen og besøger det kongelige sommerresidens Het Loo-paladset.

Vejr

april
Keukenhof 13 / 7
Amsterdam 13 / 6
Dordrecht 15 / 6
Rotterdam 14 / 7
Gouda 14 / 7
Antwerpen 15 / 6
Bruxelles 15 / 6
Gent 15 / 6

Kilde: www.bedsterejsetidspunkt.dk

Kort

Overnatning

 • MS L' Europe

  Dette skib fra rederiet Croisieurope er et flot 3-dæks skib med hovedæk, mellemdæk og øvredæk samt et skønt soldæk hvorfra du kan nye udsigten fra de mange solsenge. Ombord på skibet finder du et væld af faciliteter der består af en skøn restaurant, lounge, bar og dansegulv. Du kan også nyde en god bog i skibets bibliotek og købe souvenirs i gavebutikken. Alle kabiner er placeret over vandet med panoramisk kig. Kabinerne er rummelige og godt indrettet med enten twinbed eller dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bad. Desuden finder du også et Tv samt radio hårtørrer og safebox. Kabiner på øvre dæk har et større vindue end dem på hoveddækket. Restauranten serverer en skøn morgenmadsbuffet, frokost og til aften en spændende 3-retters middag.

  Se video af det flotte skib her

  All Inclusive-pakke er inkluderet ombord og indeholder :
  Frokost og aftensmad: Øl, vand og skibets vine. Fra baren: Øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 11:00 - 23:00

  BarJa
  ElevatorJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen, som følge af myndighedskrav samt vandstand og strømforhold i floderne.

  Turen kan være anstrengende for gangbesværede, og der tillades ikke kørestol ombord på skibet.

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster.
  Vi overnatter i det nordlige Holland.

 • Dag 2: Ombordstigning i Amsterdam

  Vi sætter kursen mod den hollandske hovedstad og fremme i Amsterdam sætter bussen os af i centrum, hvor vi har tid på egen hånd og mulighed for at tage lidt frokost, inden vi skal mødes til en hyggelig kanalrundfart (ej inkluderet). - Her får vi et flot indtryk af den charmerende by og de mange gamle, smukke huse.

  Sidst på eftermiddagen henter bussen os igen, og vi kører den korte tur til skibet, hvor besætningen byder os velkommen og hjælper med bagagen. Vi kommer på plads i kabinerne og efter velkomstdrink er der middag.

  Ombordstigning i Amsterdam
 • Dag 3: Keukenhof

  Vi skal besøge den smukke og berømte tulipanpark Keukenhof med mere end 800 slags farvestrålende tulipaner. Efter besøget i den imponerende park returnerer vi til Amsterdam, hvor der venter os en sen frokost ombord på skibet. Hvis tiden tillader det, er der mulighed for lidt oplevelser på egen hånd i Amsterdam, inden der servers middag ombord og skibet begynder sejladsen op ad Amsterdam-Rhin-kanalen.

  Keukenhof
 • Dag 4: Utrecht - Rotterdam

  MS Europe er nu fremme i Wijk (Utrecht), hvor vi nyder morgenmaden ombord, inden skibet fortsætter i retning mod Rotterdam. Efter frokost ombord er vi fremme i Rotterdam. Vi tager på en spændende havnerundfart (ej inkluderet) og får et flot indtryk af den kæmpestore havn, inden vi tager en gåtur rundt i centrum af byen. Om aftenen er der gallamiddag ombord.

  Utrecht - Rotterdam
 • Dag 5: Antwerpen

  Sejlads Rotterdam til Antwerpen, hvor vi passerer grænsen mellem Holland og Belgien ved middagstid. – Vi ankommer til Antwerpen lige efter frokost.

  Vi er nået til den flamske del af Belgien og skal opleve diamantbyen Antwerpen. Vi ser en af Europas største havne, de charmerende hansahuse og den smukke hovedbanegård fra 1905, som også kaldes jernbanekatedralen grundet dens kupler, glaspartier og ornamenter. Middag på skibet.

  Antwerpen
 • Dag 6: Het Loo-paladset

  Efter morgenmaden går vi fra borde og bussen er klar til afgang mod den tidligere kongelige sommerresidens Het Loo-paladset (entré ikke inkluderet), i Apeldoorn. Paladset er bygget i det 17. århundrede og vi kan nyde både de smukke bygninger og den imponerende park. – Stedet har også en stor samling af kareter og køretøjer. Overnatning og middag i Tyskland.

  Het Loo-paladset
 • Dag 7: Hjemrejse

  Efter morgenmad fortsætter vi mod Danmark. Sen frokostbuffet i Hellevad.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på forårskrydstogtet til Holland og Belgien?

  På denne rejse skal du påregne entreér til følgende: Keukenhof ca. EUR 20, havnerundfart i Rotterdam ca. EUR 18,
  Het Loo-paladset ca. EUR 20, kanalrundfart i Amsterdam ca. EUR 14.

 • Skal jeg give drikkepenge på skibet?

  Drikkepenge er ikke inkluderet for dette flodkrydstogt. Det er kutyme at give drikkepenge til skibets besætning ved afslutning af krydstogtet. Det forventes, men det er naturligvis frivilligt og individuelt, hvad man ønsker at betale. Beregn 5-10 EURO per person/dag. Der vil typisk ligge en kuvert i kabinen, hvori man kan lægge et kontant beløb, som fordeles af skibet mellem besætningsmedlemmerne. Rejselederen orienterer om dette ved afslutning af flodkrydstogtet.

 • All Inclusive ombord

  All inclusive ombord. Frokost og aftensmad: Øl, vand og skibets vine. Fra baren: Øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 10- 23. 

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvilken valuta bruger man i Holland?

  I Holland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu