Skip to main content

Krydstogt i Isefjorden og Øresund

-
Oplev den danske Riviera og København fra søsiden

Krydstogt i Isefjorden og Øresund

Glæd dig til at opleve dejlige Nordsjælland, når vi sejler på Danmarks største fjord Isefjorden og Øresund. Vi går bl.a. i land på naturskønne Orø, udforsker charmerende Hundested beliggende mellem hav og fjord og oplever de eksklusive byer på den danske Riviera. Et af rejsens absolutte højdepunkter er, når vi sejler ind i København og lægger til ved Amaliehaven i hjertet af byen – en anderledes og fantastisk måde, at opleve Danmarks hovedstad.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 4 overnatninger på hoteller
 • 4 x morgenmad
 • 3 x aftensmad (Holbæk, Hundested og Rungsted)
 • 4 x frokost
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 1 x frokost (hjemrejse)
 • Sejlads ifølge rejsebeskrivelse
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Rundvisning med lokalguide på Orø
 • Dansk rejseleder

Kort

Skib

Maja er meget flot skib med plads til 75 passagerer. På disse krydstogter vil der dog maksimalt være 54 passagerer ombord. Skibet blev bygget i Holland i 1916 på et af de mange værfter langs Rhinen. Gennem tiderne har Maja været benyttet som både fiskerskib og fragtskib, bl.a. har hun fragtet granit fra Bornholm til København. I 1997 blev skibet restaureret og omdannet til passagerskib. Lastrummet fungerer i dag som salon med borde og stole og på soldækket er der flere steder, hvor man kan sidde og nyde solen og udsigten. På skibet findes toiletter, som nås ad trapper. For de interesserede er der mulighed for at deltage i at sætte sejl.

Hoteller

 • Hotel Strandparken

  Dejligt hotel beliggende i Holbæk ca. 1 km fra centrum af byen. Fra hotellets restaurant og terrassen har man en dejlig udsigt udover Isefjorden. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, elkedel til fri kaffe, te og kakao, minibar, telefon, TV og gratis trådløst Internet.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  AndetHårtørrer og elkedel
 • Hundested Kro

  Charmerende gammeldags kro beliggende i hjertet af Hundested kun få minutter fra lystbådehavnen. På alle etager findes kaffe-stationer, hvis man ønsker at nyde en varm kop, mens man slapper af i en af de fælles dagligstuer. Alle værelser er enkle og har eget bad og toilet, radio og TV, samt gratis trådløst-internet

  InternetJa
  TvJa
 • Hotel Rungstedgaard

  Skønt hotel beliggende med udsigt over Rungsted Havn, det storslåede Øresund og nabo til Karen Blixen Museet. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis kaffe og te, minibar, telefon, TV og gratis trådløst Internet.

  ReceptionJa
  InternetJa
  TvJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
 • Copenhagen Admiral Hotel

  Copenhagen Admiral Hotel er beliggende i Nyhavn - smørhullet af Københavns sprudlende kulturliv. Hotellet er indrettet i et mere end 200 år gammelt korntørringsmagasin fra 1787. I dag er det et at hovedstadens mest moderne hoteller, men bygningens maritime stemning fornægter sig ikke og historiens vingesus sidder stadig i husets massive træbjælker. Værelserne er flotte og udstyret med TV, telefon, Wi-Fi, aircondition, minibar, safety-boks, og allergivenlige dyner og puder. Badeværelserne har alle bad og toilet samt hårtørrer.

  ReceptionJa
  InternetJa
  TvJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer

Dagsprogram

 • Afrejse den 4/9 sejles i modsat rækkefølge (Dragør - Nykøbing Sj.). Vi ser og oplever det samme på begge rejser. Se rejsebeskrivelse nedenfor.

 • Dag 1 (afrejse 31/8 2021): Nykøbing– Tuse Næs - Holbæk

  Udrejse med morgenkomplet i Hedensted. Via Fyn til Nykøbing Sj. hvor skibet Maja lægger fortøjet. Vi stævner ud i Nykøbing Bugt og sejler sydover forbi den smukke halvø Tuse Næs, hvor tætte skove, enge og strande præger landskabet. Ombord nyder vi en lækker fjordbuffet, inden vi når frem til Holbæk Fjord. I roligt tempo nyder vi indsejlingen til Holbæk, hvorefter vi lægger til i centrum af byen. Vi overnatter på et centralt hotel og kan nyde en dejlig aften i maritime omgivelser.

  Nykøbing– Tuse Næs - Holbæk
 • Dag 2: Orø – Hundested

  Efter morgenmaden sejler vi til Orø, som de lokale kalder Isefjordens Perle. Med bus og lokalguide kører vi en tur rundt på øen. Vi oplever bl.a. Orøs 4 eneste byer, en meget smuk natur og hører om, hvordan det er at bo på så lille en ø. Undervejs spiser vi frokost på en historisk kro, som stammer helt tilbage fra 1720. Vi fortsætter dernæst sejladsen og sætter kurs mod Hundested, som ligger med Kattegat og Isefjord på hver sin side. Her indkvarteres vi centralt i byen. Om aftenen kan man bl.a. besøge Halsnæs Bryghus – et lille bryggeri med flere gode specialøl, bl.a. Store Knud og Vådbinder brygget med chokolade og kaffe.

  Orø – Hundested
 • Dag 3: Den danske Riviera

  I dag skal vi med bus udforske den danske Riviera, som strækker sig fra Hundested til Nivå. Nogle af Danmarks mest eksklusive badebyer ligger på denne kyststrækning. Dagens første stop er ved den berømte polarforsker Knud Rasmussens stråtækte hus og Spodsbjerg fyr, hvorfra man har en enestående udsigt over Kattegat. Herefter fortsætter vi langs kysten til Tisvildeleje, som er de kendtes foretrukne ferieby. Vi spadserer en tur i hovedgaden og i de tilstødende små gader, som oser af sommerstemning. Næste stop er i charmerende Gilleleje, fiskerbyen ved Sjællands nordligste punkt. Vi spadserer en tur omkring havnen, hvor kuttere ligger side om side med lystsejlere og nyder de smukke udsigter og friske havluft. Vi får en god frokost på havnen, inden vi fortsætter til Helsingør. Her stiger vi igen ombord på skibet og sejler langs østkysten gennem Øresund forbi bl.a. Snekkersten og Espergærde til Rungsted, hvor vi indkvarteres på et flot hotel ved marinaen

  Den danske Riviera
 • Dag 4: Øresund - København

  I roligt tempo sejler vi sydover langs Sjællands østkyst mod København. Vi passer bl.a. Nordhavnen, Langelinie med den lille havfrue, Refshalvøen og Operaen, inden vi lægger til ved Amaliehaven i Nyhavn. Vi spadserer en tur i indre by og ser bl.a. Rundetårn, Børsen og Amalienborg. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden der vil være tid på egen hånd i København. Vi indkvarteres på et dejligt hotel i Nyhavn.

  Øresund - København
 • Dag 5: Dragør

  Vi forlader København på samme måde som vi ankom – til søs. Vi sejler ud af havnen og fortsætter øst om Amager forbi bl.a. Amager strandpark og Den Blå Planet til Dragør, hvor vi tager afsked med skibet. Vi spadserer en tur i Dragørs gamle bydel med små gule, stråtækte huse og brostensbelagte gader, inden vi sætter kursen mod Fyn og Jylland. Tidlig aftensmad i Hedensted.

  Dragør
 • Dag 1 (Afrejse 4/9 2021): Dragør - København

  Udrejse med morgenkomplet i Hedensted. Via Fyn til Dragør på Amager, hvor vi spadserer en lille tur i den gamle bydel med små gule, stråtækte huse og brostensbelagte gader. Vi går herefter ombord på skibet Maja og krydstogtet kan begynde. Vi nyder en fjordbuffet ombord mens vi sejler øst om Amager og ind i Københavns havn forbi bl.a. Amager strandpark og Den Blå Planet. En flot og anderledes måde at ankomme til København på. Vi lægger til land ved Amaliehaven i Nyhavn, hvorefter vi spadserer en tur i indre by og ser bl.a. Rundetårn, Børsen og Amalienborg. Der vil være tid på egen hånd i København inden vi indkvarteres på et dejligt hotel i Nyhavn.

  Dragør - København
 • Dag 2: Øresund - Rungsted

  Vi forlader København på samme måde som vi ankom – til søs. I roligt tempo sejler vi nordpå gennem København forbi bl.a. Operaen, Refshalvøen, Langelinie med den lille havfrue og Nordhavn. Vi kommer ud i Øresund og sejler lands Sjællands østkyst forbi Klampenborg og Skodsborg til Rungsted. Her nyder vi en frokost, hvorefter der vil være mulighed for at besøge Karen Blixens kunstnerhjem Rungstedlund, hvor Blixen skrev sine verdenskendte fortællinger. Der vil desuden også være mulighed for at besøge Louisiana Museum of Modern Art, Danmarks mest besøgte kunstmuseum. Vi indkvarteres på et dejligt hotel centralt i Rungsted.

  Øresund - Rungsted
 • Dag 3: Den danske Riviera

  Efter morgenmaden sejler vi forbi bl.a. Espergærde og Snekkersten til Helsingør. Vi fortsætter med bus langs den danske Riviera, som strækker sig fra Nivå til Hundested. Nogle af Danmarks mest eksklusive badebyer ligger på denne kyststrækning. Første stop er i charmerende Gilleleje, fiskerbyen ved Sjællands nordligste punkt. Vi spadserer en tur omkring havnen, hvor kuttere ligger side om side med lystsejlere og nyder de smukke udsigter og friske havluft. Vi får en god frokost på havnen, inden vi fortsætter til Tisvildeleje, som er de kendtes foretrukne ferieby. Vi spadserer en tur i hovedgaden og i de tilstødende små gader, som oser af sommerstemning. Dagens sidste stop er ved den berømte polarforsker Knud Rasmussens stråtækte hus og Spodsbjerg fyr, hvorfra man har en enestående udsigt over Kattegat. Vi indkvarteres i Hundested, som ligger med Kattegat og Isefjord på hver sin side. Om aftenen kan man bl.a. besøge Halsnæs Bryghus – et lille bryggeri med flere gode specialøl, bl.a. Store Knud og Vådbinder brygget med chokolade og kaffe.

  Den danske Riviera
 • Dag 4: Hundested - Orø

  Efter morgenmaden sejler vi til Orø, som de lokale kalder Isefjordens Perle. Med bus og lokalguide kører vi en tur rundt på øen. Vi oplever bl.a. Orøs 4 eneste byer, en meget smuk natur og hører om, hvordan det er at bo på så lille en ø. Undervejs spiser vi frokost på en historisk kro, som stammer helt tilbage fra 1720. Vi fortsætter dernæst sejladsen og sætter kursen mod Holbæk fjord. I roligt tempo nyder vi indsejlingen til Holbæk, hvorefter vi lægger til i centrum af byen. Vi overnatter på et centralt hotel og kan nyde en dejlig aften i maritime omgivelser.

  Hundested - Orø
 • Dag 5: Holbæk - Tuse Næs - Nykøbing

  Vi nyder udsejlingen fra Holbæk og sejler forbi den smukke halvø Tuse Næs, hvor tætte skove, enge og strande præger landskabet. Vi når frem til Nykøbing bugt og begiver os ud på krydstogtets sidste strækning. Vi når frem til Nykøbing Sj. som ligger i bunden af bugten. Her tager vi afsked med skibet og sætter kursen mod Fyn og Jylland. Tidlig aftensmad i Hedensted.

  Holbæk - Tuse Næs - Nykøbing

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad Falkevej 25 05:20 21:30
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 05:40 21:10
Bouet Kvickly, P-plads 05:55 20:55
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 06:10 20:40
Støvring Hobrovej, Shell 06:25 20:25
Haverslev Industriparken 2, Circle K 06:35 20:15
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 06:50 20:00
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 07:10 19:40
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 07:25 19:25
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 07:40 19:10
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 07:50 19:00
Skanderborg Banegård 08:15 18:35
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 08:30 18:25
Hedensted Sognegaard, Bytorvet 18 08:40 17:00
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 09:30 16:45
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding, Vejle (gratis langtidsparkering) 09:40 16:35
Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 10:10 16:10
Middelfart Frakørsel 58, Skovsvinget, P-plads 10:20 16:00
Nørre Aaby Frakørsel 57, Assensvej 9, P-plads 10:25 15:55
Odense Frakørsel 53, Middelfartvej, P-plads 400 m mod Blommenslyst 10:45 15:35
Nyborg Rutebilstation 11:05 15:15
Halsskov Frakørsel 43, Storebæltsvej, Q8 11:20 15:00
Slagelse Frakørsel 39, Trafikcenter Alle, Cirkel K 11:35 14:45

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
31/8-20215 dageKrydstogt i Isefjord og ØresundMere end 8Kr. 7.995Bestil
4/9-20215 dageKrydstogt i Isefjord og ØresundMere end 8Kr. 7.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Bagage på krydstogt i Isefjorden

  Vi anbefaler, at du pakker en overnatningstaske ved siden af din kuffert, så du slipper for at flytte kufferten til og fra skibet hver dag.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu