Julemarked på Egeskov og rundvisning på Gram Slot

-
Mærk julestemningen på to af landets smukkeste slotte
 • Danmark, Natur og historie
  Julemarked på Egeskov og rundvisning på Gram Slot
 • Transportform
  Bus
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Julemarked på Egeskov og rundvisning på Gram Slot

Turen går til to af Danmarks allersmukkeste slotte, og juleeventyret begynder på det berømte Egeskov på Fyn, hvor der mellem veteranbiler og flyvemaskiner findes mere end 100 juleboder. Vi får rundvisning og det helt store kagebord på det traditionsrige Gram slot. Endelig skal vi også på en tidsrejse tilbage til Dybbøl Banke i 1864.

Hoteller

 • Afrejse - 20.11.2021

  Best Western Plus Hotel Svendborg

  Det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Svendborg er placeret midt i byen nær caféer og gågademiljø. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator og safeboks. Værelserne er alle med bad og toilet, hårtørrer, tv, telefon, Wi-Fi og mulighed for at lave kaffe og te. Om morgenen er der stor buffet med kolde og lune retter. Middagen serveres i hotellets Restaurant Krinsen.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer. Kaffe/the-faciliteter
  BarJa
 • Afrejse - 27.11.2021

  Hotel Faaborg Fjord

  Hotel Faaborg fjord ligger med det Sydfynske øhav i forhaven og smuk skov i baghaven. Fra hotellets dejlige terrasse har man en skøn udsigt, og fra den private badebro kan man tage sig en forfriskende dukkert i havet. Værelserne er alle med bl.a. bad, toilet, hårtørrer og telefon. Forplejningen består af 3-retters aftenmenu og morgenbuffet.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  AktivitetFitnessafdeling
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Der tages forbehold for programafvikling – afhængig af lokale arrangementer og forhold.

 • Dag 1: Fredericia & Egeskov Slot

  Morgenkomplet i Hedensted. I Fredericia tager vi på byrundtur og ser bl.a. Landsoldaten, Fru Nielsens Hus, Nordstjernen samt Fredericia Vold, der er Nordeuropas største voldanlæg komplet med bastioner, raveliner, voldgrave og kanoner. Vi fortsætter til Egeskov Slot på Fyn og har god tid til at opleve julemarkedet på slottets gårdsplads og i staldene. Vi kører til vores hotel, hvor vi indkvarteres og spiser en dejlig middag.

  Fredericia & Egeskov Slot
 • Dag 2: Dybbøl Banke & Gram Slot

  Vi sejler fra Bøjden til Fynshav og fortsætter til Dybbøl Banke. Her venter en spændende rundvisning, hvor vi til lyden af buldrende kanoner og skrig fra sårede soldater træder direkte ind på slagmarken under den dramatiske krig i 1864. Vi ser den historisk korrekte skanse og får et kig ind i barakkerne bag fronten, hvor trætte unge mænd hvilede ud mellem de blodige kampe. Herefter kører vi til Gram Slot, som er pyntet smukt op til jul. Vi skal på en interessant rundvisning, som afsluttes med et overdådigt sønderjysk kaffebord.

  Dybbøl Banke & Gram Slot

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.