Skip to main content

Julehygge på Ærø

-
Hold jul som i gamle dage

Julehygge på Ærø

På den sydfynske ø Ærø værnes der om traditionerne – og ikke mindst ved juletid. Her byder øen på hyggelige julemarkeder, julemusik, juleoptog og et spændende udvalg af lokale, hjemmelavede delikatesser og kunsthåndværk. Og skal julehumøret helt i top, kan du blot sætte tænderne i de lækre, ærøske pandekager, Løwtens Påkar. Glæd dig også til at besøge det hyggelige julemarked på Egeskov Slot på hjemrejsen.

Hotel

 • Ærø Hotel

  Hotel Ærø ligger i gåafstand til den gamle bydel i Marstal, byens unikke havnemiljø og stranden Eriks Hale med de charmerende strandhuse. Hotellet råder over elevator, restaurant med god udsigt, solterrasse, hyggelig bar, indendørs pool og opholdssalon. Alle værelser er med bad og toilet samt TV. Forplejningen består af buffet morgen og aften.

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Marstal

  Efter morgenkomplet i Hedensted kører vi til Svendborg, hvorfra vi tager færgen til Ærøskøbing. Vi fortsætter til Marstal, Ærøs centrum for søfart, som gemmer på en spændende historie. Vi slentrer gennem de hyggelige, brostensbelagte gader, og undervejs er der mulighed for at besøge Søfartsmuseet. Der serveres middag om aftenen, hvorefter vi bydes på kaffe, te og Ærøpandekager.

 • Dag 2: Uldgården og Ærøskøbing

  Efter morgenmaden kører vi til Uldgården og Skjoldnæs og senere Ærøskøbing, som er en af Danmarks ældste byer. Her går vi en tur i de hyggelige brostenstoppede gader, hvor julelys, julemusik og duften af julekager fylder gaderne. Om aftenen venter den store, danske julefrokost med 3 timers fri øl, vin og vand. Efterfølgende er der levende musik og dans.

 • Dag 3: Julemarked på Egeskov Slot

  Vi spiser en dejlig morgenmad, inden vi tager afsked med Ærø og sejler til Svendborg. Vi fortsætter til Egeskov Slot på Fyn og har god tid til at opleve julemarkedet på slottets gårdsplads og i staldene. Entréen til julemarkedet på Egeskov er inkluderet i prisen. Vi spiser middag i Hedensted.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu