Skip to main content

Julemarkeder på Rosenholm og i Fængslet

Julemarkeder på Rosenholm og i Fængslet

Et af landets smukkeste julemarkeder og landets mest særprægede julemarked forenes på denne rejse. Glæd dig til at opleve vaskeægte dansk julestemning når vi besøger julemarkedet på Rosenholm Slot på Djursland. Slottet er kendt fra DR’s ikoniske julekalender fra 1986, som er en af de mest sete julekalendere herhjemme. Vi kommer også bag tremmer når vi besøger julemarkedet i Fængslet i Horsens. Her smelter rå rammer og julehygge sammen til vaskeægte jule-råhygge. Vi bor på Årslev Kro – en klassisk, dansk kro med bindingsværk, stråtækt og god mad.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus fra Sjælland, Fyn og Jylland
 • 1 nat på Årslev Kro
 • 1 x morgenmad
 • 1 x 2-retters middag 
 • 1 x morgenkomplet udrejse
 • 1 x anretning hjemrejse
 • Entré til Rosenholm Slot julemarked 
 • Entré til Fængslet julemarkeder
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Årslev Kro

  Hyggelig kro beliggende vest for Århus. Kroen, som består af tre bygninger kan dateres helt tilbage til midten af 1800-tallet, hvor hovedbygningen, som oprindelig var en landbrugsejendom blev omdannet til landevejskro. Senere blev de to tilbygninger opført, hvor der i dag er værelser. Værelserne er alle med bl.a. bad, toilet, tv og gratis WiFi. Forplejningen er god og består af morgenbuffet og 2-retters aftenmenu.

Dagsprogram

 • Dag 1: Julemarked i Fængslet

  Afrejse fra Sjælland, Fyn og Jylland med morgenkomplet i Hedensted. Vi fortsætter til Horsens, hvor vi besøger julemarkedet i Fængslet. Mere end 200 boder frister med alt fra kunsthåndværk og julepynt til lokale specialiteter og hjemmebag. De rå rammer i det tidligere statsfængsel er en sjov og anderledes kulisse for et julemarked, men bestemt ikke mindre hyggeligt. Sidst på eftermiddagen kører vi til Årslev Kro, hvor vi indkvarteres og nyder en 2-retters middag.

 • Dag 2: Julemarked på Rosenholm Slot

  Efter et solidt morgenmåltid kører vi til Rosenholm Slot på Djursland. I 2016 placerede DR Rosenholm Slots julemarked på en 3. plads over de mest nostalgiske julemarked, kun overgået af Lübeck julemarked og julemarkedet i Tivoli. Mere end 80 udstillere præsenterer alt hvad hjertet kan begære af julepynt, dekorationer, brugskunst, delikatesser, juletræer, julegodter, glaskunst, mode og mange andre spændende julegaveidéer, hvor de historiske rammer bidrager til at fuldende oplevelsen. Efter at have udforsket markedet og slottet sætter vi kursen sydover. I Hedensted får vi en varm anretning inden hjemkomst.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
København Banegårdspladsen v/Hovedindganen 06:00 18:40
Ølby Ølby Station, Ølbycenter 06:40 18:20
Ringsted Frakørsel 35, Østre Ringvej, Pendler P-plads 07:00 18:00
Slagelse Frakørsel 39, Trafikcenter Alle, Cirkel K 07:20 17:40
Halsskov Frakørsel 43, Storebæltsvej, Q8 07:35 17:25
Nyborg Rutebilstation 08:00 17:00
Odense Frakørsel 53, pendlerplads v. lyskryds, Middelfartvej 08:25 16:25
Nørre Aaby Frakørsel 57, Assensvej 9, P-plads 08:55 15:55
Middelfart Frakørsel 58, Skovsvinget, P-plads 09:00 15:50
Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 09:10 15:40
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 09:30 15:10

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
13/11-20212 dageJulemarkeder på Rosenholm og i FængsletMere end 8Kr. 1.895Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu