Skip to main content

Julefrokost og julemarked på Bornholm

-
Julestemning og stolte tratitioner på solskinsøen

Julefrokost og julemarked på Bornholm

Dejlige Bornholm er et besøg værd året rundt og særligt i julemånederne er klippeøen en oplevelse for sig. De charmerende byer pyntes op med lys og gran, alt imens julehyggen breder sig i gaderne. På havnen i Nexø finder man Bornholms største julemarked, som vi naturligvis besøger. Vores base på Bornholm er det hyggelige Hotel Allinge, hvor vi nyder godt af værtsparret Ellen og Thorbjørns gæstfrihed og gode service. Her kan vi også se frem til en festlig julefrokost med bornholmske specialiteter og dans og musik.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 3 overnatninger i Allinge
 • 3 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • Fri drikkevarer til aftensmaden (øl, vand og husets vin i 3 timer)
 • 1 x Julefrokost med, musik, dans og drikkevarer (øl, vand og husets vin i 6 timer)
 • Gratis kaffe/te på hotellet hele dagen
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 1 x 2 stk. sandwich (udrejse)
 • 1 x frokost (hjemrejse)
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Lokalkendt guide (chauffør)

Hotel

 • Hotel Allinge

  Hotel Allinge er et hyggeligt hotel i typisk bornholmerstil, beliggende midt i Allinges charmerende bindingsværksidyl nær forretninger, butikker, cafeer, restauranter og røgerier, samt tæt ved havnen, fin badestrand og klippekysten. Hotellet, som er nyrenoveret, råder over restaurant, hyggelige opholdsstuer med tv og møbleret gårdhave og haveterrasse, hvor man kan nyde et godt glas. Værelserne er pæne med forskellige indretninger og har bl.a. bad, toilet og tv. Værelserne ligger i stueplan og på 1. sal i hovedbygningen og i annekset. Dobbeltværelser superior, som er større værelser med havudsigt kan tilkøbes. Fri internet på hotellet. På Hotel Allinge kan du se frem til en personlig service. Værtsparet Ellen og Thorbjørn er meget synlige i dagligdagen og gør en dyd ud af, at gæsterne befinder sig godt på hotellet. I køkkenet sørger kokken Pelle for god mad med både nationale og internationale retter på menuen.

  ALL INCLUSIVE LIGHT
  All Inclusive Light består af en flot og righoldig buffet om morgenen samt aftensbuffet med dagens suppe, forret, hovedret med tilbehør og dessert/kage med kaffe. Fri drikkevarer (Svaneke øl, husets vin, vand og kaffe/the (3 timer kl. 18:00-21:00). Fri “tag selv” kaffe/the og juice om eftermiddagen.

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  TvJa
  SolterrasseI gården

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted, over Storebæltsbroen og Øresundsbroen med sandwich undervejs og gennem Sydsverige til Ystad. Vi sejler med Bornholmerlinjen til Rønne. Ankomst til Allinge og middag med drikkevarer (øl, vin og vand) på Hotel Allinge.

 • Dag 2

  Vi udforsker i dag det nordlige Bornholm. Vi skal se og høre om stenbrydningen og dens betydning for befolkningen og naturen. Vi besøger de gamle stenbrud ved Opalsøen og Ringebakkerne. Vi oplever også borgruinen Hammershus, der er Nordeuropas største middelalderborg. Om eftermiddagen kan de, som har lyst, deltage i en spændende rundvisning ved Hammer Fyr, hvor vi med olielamper og i selskab med Fyrmesteren får historier om Fyrvæsenet, krig og skibsfart på Østersøen. Rundvisningen koster kr. 50 og skal bestilles ved tilmelding. Om aftenen byder Hotel Allinge på bornholmsk julefrokost med klassiske juleretter og lækre bornholmske egnsretter. Der vil efterfølgende være musik og dans. Drikkevarer (øl, vin og vand) er inkluderet til kl. 23:45.

 • Dag 3

  Vi kører en panoramatur på Øst- og Sydbornholm. Vi oplever den smukke klippestrækning langs østkysten, der kulminerer med den dramatiske natur ved Helligdomsklipperne. Vi fortsætter til Gudhjem og herefter til Svaneke, som er Danmarks østligste købstad. I Nexø besøger vi havnens store julemarked, hvor håndværk, specialiteter og julegodter kan købes til rimelige penge. Tilbage på Hotel Allinge er der aftenbuffet med drikkevarer inkl. drikkevarer (øl, vin og vand). Efterfølgende er der banko, hvor man kan vinde Bornholmske specialiteter og rejsegavekort til NILLES.

 • Dag 4

  Efter morgenmad på hotellet sejler vi fra Rønne til Sverige og kører over Øresundsbroen, Sjælland, Storebæltsbroen og Fyn til Hedensted, hvor vi får anretning med kaffe.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 07:05 21:50
Dybvad Falkevej 25 07:20 21:30
Brønderslev Banegård 07:30 21:25
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 07:40 21:10
Bouet Kvickly, P-plads 07:55 20:55
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 08:10 20:40
Støvring Hobrovej, Shell 08:25 20:25
Haverslev Industriparken 2, Circle K 08:35 20:15
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 08:50 20:00
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 09:10 19:40
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 09:25 19:25
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 09:40 19:10
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:50 19:00
Skanderborg Banegård 10:15 18:35
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 10:30 18:25
Hedensted Sognegaard, Bytorvet 18 10:40 17:00
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 11:35 16:45
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding, Vejle (gratis langtidsparkering) 11:45 16:35
Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 12:10 16:10
Middelfart Frakørsel 58, Skovsvinget, P-plads 12:20 16:00
Nørre Aaby Frakørsel 57, Assensvej 9, Pendlerplads 12:25 15:55
Odense Frakørsel 53, Middelfartvej, P-plads 400 m mod Blommenslyst 12:45 15:35
Nyborg Rutebilstation 13:05 15:15
Halskov Frakørsel 43, Storebæltsvej, Q8 13:20 15:00
Slagelse Frakørsel 39, Trafikcenter Alle, Statoil 13:35 14:45
Ringsted Frakørsel 35, Østre Ringvej, Pendler P-plads 14:00 14:20
Ølby Ølby Station, Ølbycenter 14:20 14:00
Karlslunde Rasteplads Karlslunde Øst 14:50 13:30
Tårnby Torv, Station 15:20 13:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
26/11-20204 dageBornholm - Julefrokost og JulemarkedMere end 8Kr. 3.695Bestil
3/12-20204 dageBornholm - Julefrokost og JulemarkedMere end 8Kr. 3.695Bestil
10/12-20204 dageBornholm - Julefrokost og JulemarkedMere end 8Kr. 3.695Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: 15,- kr./dag dog max 150,- for hele turen.
  • Flyrejser: 10,- kr./dag dog max 120,- for hele turen.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er 4 forskellige bustyper - se ovenfor.

   

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu