Skip to main content

Eventyrlige Bali - 15 dage

-
Gudernes ø

Eventyrlige Bali - 15 dage

Morgenen begynder skønt på Bali, når solen stiger op over bjergene og den meget afslappende musik og de stille lyde fra klokkerne i brisen høres, mens morgenmaden indtages. Oplevelserne står i kø i form af smukke risterasser, lange strande, smukke templer og en imponerende natur. Den skønneste befolkning er værter for os i dette helt unikke stykke Indonesien, hvor livet går sin stille gang. Velkommen til gudernes ø!

Kort

Hoteller

 • Dag 2-5

  Adiwana Svarga Loka

  Adiwana Svarga Loke er et hotel beliggende i byen kunstnerbyen Ubud, med udsigt over den smukke balinesiske jungle. Nyd hotellets wellness center og pool, eller tag ud at se de mange seværdigheder i nærheden. Kun få minutter væk fra hotellet er det muligt og finde imponerende templer, museer og Ubud marked. Derudover ligger Ubuds imponerende Sacred Monkey Forest også kun en 10 minutters kørsel væk. Alle værelserne har en terrasse, bad, toilet, hårtørrer og aircondition.

  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 5-7

  Hotel Aneka Lovina Villas and Spa

  Hotel Aneka Lovina Villas and Spa er et hotel bygget i balinesisk stil beliggende lige ved hyggelige Lovina strand. Værelserne er indrettet med træmøbler, og har alle privat toilet, bad, aircondition og tv. Ved deres restaurant er det muligt og spise lækre lokale specialiteter.

  Tag i en af deres to barer og nyd en drink eller to imens man ser den smukke solnedgang. Eller hvis der er træng til selvforkælelse, så kan man besøge hotellets spa, hvor de blandt andet tilbyder massage, manicure og body scrub-behandlinger.

  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 7-9

  Adi Assri Beach Resort & Spa

  Vores dejlige hotel i Pemuteran ligger få skridt fra stranden og med en skøn udsigt til bjergene. Omgivelserne er rolige og frodige.

  Hotellet tilbyder en dejlig på og hele 3 restauranter. Der er døgnåben reception, en skøn have og privat strand. På Hotellet er der mulig for forfriskninger i snackbaren elle ri baren. På fællesområderne er der gratis Wi-Fi.

  Værelserne er hyggelige og rummelige og med eget bad og toilet. Der er balkon eller terrasse på værelserne. Desuden finder du minibar, aircondition, safebox køleskab og elkedel. Adi Assris restaurant serveres et spændende udvalg af indonesiske og internationale retter. Efter aftensmaden anbefaler vi at du nyder en forfriskning i baren og nyder den smukke solnedgang.

  BarJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
 • Dag 9-14

  Mercure Resort Sanur

  Mercure Resort Sanur ligger skønt lige ned til stranden i Sanur. Der hersker en hyggelig stemning på hotellet med huse med stråtag, smukke haver og detaljer.

  På hotellet kan du slappe af i de to udendørs pools og forsyne dig i de mange lounges, poolbarene og restauranten hvorfra du har en dejlig udsigt til havet. Restauranten serverer alt lige fra salater, frisk fisk, en god bøf eller spændende lokale retter.

  Rundt på resortet finder du også baner til tennis, volleyball og badminton. Værelserne er indrettet med eget toilet og bad, aircondition og tv. Nogle værelser har balkon eller terrasse. Desuden er der gratis Wi-Fi, minibar, hårtørrer og safebox.

  BarJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse

  Udrejse med KLM fra Aalborg via Amsterdam til Bali. Måltider og drikkevarer på flyet er inkluderet og der er masser af underholdningsmuligheder ombord på flyet i form at film, musik og spil.

 • Dag 2

  Vi ankommer til Bali om aftenen lokal tid, hvor vi bliver mødt af vores dansktalende rejseleder. Turen går nu nordpå til kunstnerbyen, Ubud, og til vores hotel, hvor vi bor de første tre nætter.

 • Dag 3: Ubud

  Nyd morgenmaden, inden vi skal på en smuk vandring gennem de betagende rismarker og besøge den lokale skole. Det er i dette område, at Balis smukkeste risterrasser ligger. Vi går gennem Balis egen ”Walk of Fame”, hvor navnene i fliserne er fra de lokale guest-houses og restauranter i området, og efter mindre end en kilometer kommer vi frem til den storslåede udsigt til nogle af Balis smukke risterrasser. Vi forsætter vandringen gennem denne smukke natur og spiser frokost på en økologisk restaurant, hvor vi har en imponerende udsigt. Om aftenen spiser vi middag sammen og skal opleve en smuk lokal balinesisk dans.

  Ubud
 • Dag 4: Tegallalang - Kintamani

  Dagen begynder ved Tegalalang, der vel nok er de mest kendte risterrasser på Bali, og som via et specielt vandingssystem leder vand ud til mange af Balis andre risterrasser. Mange af verdens fotografer kommer hertil for at få det bedste billede fra dette sted.

  Vi oplever det lokale liv på Bali, lige fra kultur til mad og landbrug, når vi udforsker det østlige Bali. Her skal vi også smage på verdens dyreste kaffe, den berømte Coffee Luwak og andre lokale kaffer.

  Fra Kintamani oplever vi en betagende udsigt over bjergene og søerne. Vi spiser frokost med udsigt til en af Balis vulkaner. På vejen tilbage til hotellet besøger vi skoven med de mange vilde aber, inden dagen afsluttes på det traditionelle Ubud-marked, hvor man kan købe alt fra eksotiske krydderier til farverigt tøj og smykker.

  Til aften skal vi nyde den lokale ”nationalret” Nasi Raja.

  Tegallalang - Kintamani
 • Dag 5: Taman Ayun-templet – Bedugul - Lovina

  Vi begynder dagen tidligt og kører til Taman Ayun-templet, der i det 17. århundrede blev opført af Mengwis- kongerne. Turen forsætter gennem tropisk regnskov for foden af Mount Batukaru og videre til Bedugul - et smukt søområde, som er fredet af UNESCO.

  Efter dagens frokost går turen videre til Candi Kuring frugt- og grøntsagsmarked og det gudesmukke søtempel, Ulun Danu. Sidst på dagen ankommer vi til vores hotel i Lovina. Vi spiser middag på hotellet.

  Taman Ayun-templet – Bedugul - Lovina
 • Dag 6: Lovina

  I dag skal vi på kokkeskole på hotellet, hvor vi lærer at lave balinesiske retter, og tilbereder vores egen frokost. Resten af dagen er til fri disposition. Nyd swimmingpoolen, de unikke sortsands- strande eller en gåtur i området. Der er rigeligt at hengive sig til i dette smukke område.

  Lovina
 • Dag 7: Banjar – Pemuteran

  Efter morgenmaden kører vi mod Vest-Bali. I landsbyen Banjar besøger vi de varme kilder, hvor det skønne vand virker som afslapning for kroppen.

  Vi udforsker Brahma Vihara Arama, der er Balis største buddhistiske kloster. Klosteret, der åbnede i 1970, dækker en hektar land. Her finder du meditationsrum, biblioteker, smukke haver og en miniudgave af verdens største buddhistiske sted, Borobudur.

  Dagens sidste stop er ved hindutemplet, Pura Pulaki, der ligger direkte ved havet. De hellige aber lever på templet, og beskytter det mod onde ånder. Sidst på dagen ankommer vi til vores hotel i Pemuteran. Vi spiser middag sammen om aftenen.

  Banjar – Pemuteran
 • Dag 8: Pemuteran

  Formiddagen bruger vi på Atlas-perlefarm, hvor vi ser hele udviklingen fra østers til perle. Herefter besøger vi et lille rehabiliteringscenter for havskildpadder, hvor vi ser og hører om, hvordan lokalbefolkningen beskytter havskildpadderne.

  Resten af eftermiddagen er til fri disposition og kan bruges ved poolen, på stranden eller måske til en kop kaffe på en af byens caféer.

  Vi tilbyder også, at man kan deltage i en snorkleudflugt til den skønne Pemuteran Bay. Her venter et smukt undervandsliv med et væld af farverige fisk, skildpadder og smukke koraller.

  Snorkleudflugten koster kr. 225,00 og skal bestilles ved tilmelding. (Gennemføres ved min. 10 deltagere.)

  Pemuteran
 • Dag 9: Pemuteran – Sanur

  Vi kører mod strandområderne på sydøen og besøger Tanah Lot-templet, der ligger dramatisk på en klippe i vandet. Sidst på dagen kører vi til Sanur, hvor fem dejlige nætter skal nydes på et skønt hotel med fantastisk beliggende lige ned til stranden. Om aftenen er der middag i Sanur.

  Pemuteran – Sanur
 • Dag 10: Tenganan – Besakih Templet

  Vi skal på en udflugt til den østlige del af Bali. Ved Kusamba Beach besøger vi salt-brugene og forsætter til Goa Lawah´s flagermus grotte.

  Herfra videre til Tenganan, der er bedre kendt som Bali Aga - hvorfra de originale Bali beboere kom fra. De boede alene på Bali, indtil hinduerne gjorde deres indtog på øen.

  Vi gør stop i Candi Dasa, inden vi besøger vandpaladset Tirta gangga, hvor vi også spiser frokost. Besakih Templet er Balis største og helligste hindu tempel, og består af 23 mindre templer beliggende næsten 1.000 meter oppe af Mount Agung. Templet er lavet for at de spirituelle kunne komme så tæt på himlen som muligt.

  Tag en vandretur igennem templet som er dagen sidste stop, inden vi kører retur til Sanur.

 • Dag 11: Sanur til fods og på cykel

  Dagen starter med en morgentur, hvor vi cykler ca. 20 minutter igennem Sanur´s stille gader. Vi skal møde en balinesisk kvinde, der står bag projektet om at lære at lave de rigtige offergaver. Hun leverer offergaver til de største hindufestivaller og er en meget respekteret kvinde på Bali.

  Vi hører hendes historie og skal efterfølgende lære om Canang Sari, som den daglige ofring hedder. Vi laver vores egen offergave som kan ofres til familietemplet eller tages med hjem. Om aftenen spiser vi middag på hotellet.

 • Dag 12: Ø-paradiset Nusa Lembongan

  I dag vil det være muligt at tilmelde sig en tur til ø-paradiset, Nusa Lembongan. Med luksus-katamaran sejler vi til Mushroom Bay, hvor der er lagt op til ren afslapning på den skønne tropeø.

  På Bali Hai Beach Club er der forskellige aktivitetsmuligheder fra snorkling til vandsport. Men afslapning på den fine hvide strand er nok det, der trækker mest.

  På stranden serveres lækker BBQ-lunch, der inkluderer friskfanget fisk og tropiske frugter. Turen inkluderer aktiviteter, frokost og katamaran-sejltur og] koster kr. 990,00. Turen skal bestilles ved tilmelding.

  Ø-paradiset Nusa Lembongan
 • Dag 13

  Dagen er til fri disposition. Om aftenen kører vi til Jimbaran Bay, hvor vi skal nyde en skøn seafood dinner.

 • Dag 14

  Vi nyder den sidste morgenmad og måske en sidste tur ved stranden, inden vi kører til lufthavnen i Denpasar og sætter kursen mod Europa.

 • Dag 15

  Ankomst til Amsterdam om morgen og videre til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man på Bali

  Den lokale valuta på Bali hedder rupiah (IDR)

 • Information omkring pas og vaccinationer til Bali?

  Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for at have de nødvendige vaccinationer, som gælder for det bestilte rejsemål.

  Se de Danske Lægers Vaccinations Service på sikkerrejse.dk og læs mere her om gode råd f.eks. om vaccination på rejsedoktor.dk

  Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato.

 • Drikkepenge på rejsen til Bali

  Man skal påregne ca. DKK 300,00 pr. pers. I drikkepenge.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu