Skip to main content

Det bedste af Vietnam

-
Fra det betagende nord til det fortryllende syd

Det bedste af Vietnam

Kom med på en rundrejse, hvor du oplever Vietnam fra det livlige Hanoi og eventyrlige Halong Bay i nord til Østens største delta – Mekong Deltaet – i syd. Vietnam byder på naturoplevelser, som er de færreste forundt, og landets stolte folk, spændende historie og fremmedartede kultur kommer vi helt tæt på, når vi besøger de mest betydningsfulde seværdigheder. Tag med og bliv forblændet af et af Sydøstasiens smukkeste lande, når vi udforsker Vietnam til lands og til vands.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg/København – Vietnam tur/retur
 • Indenrigsfly Hanoi – Da Nang
 • Indenrigsfly Hoi An – Saigon
 • Bådtur Trang An
 • Halong Bay cruise med 1 overnatning
 • 11 x overnatninger på gode hoteller
 • 12 x morgenmad (startende fra 3. dag)
 • 8 x frokost
 • 4 x aftensmad
 • Mad på fly tur/retur
 • Alle nævnte udflugter inkl. entréer
 • Dansk rejseleder (møder gruppen i Hanoi)
 • Engelsktalende lokalguider

Kort

Hoteller

 • The Light Hotel Hanoi

  The Light Hotel Hanoi ligger i hjertet af det gamle kvarter med gåafstand til nogle af byens ældste seværdigheder. Hotellet råder over reception, restaurant og bar, fitness, spa og wellness og swimmingpool. Værelserne er udstyret med toilet og bad, samt tv, hårtørrer, minibar og tv.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  AndetAircontitioning og hårtørrer
  BarJa
 • Silk Luxury Hotel og Spa

  I det rolige Hoi An finder vi vores hotel Silk luxury Hotel og Spa. Hoteller har fitness, spa, swimmingpool og en restaurant, der serverer lokale og internationale retter. Der er gratis wifi på hotellet. Alle værelser er udstyret med bad og toilet samt hårtørrer. Derudover er der også airconditioning og TV på værelset.

  ReceptionJa
  InternetJa
  SwimmingpoolJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
 • Gran Saigon Centre Muong thanh

  Gran Saigon Centrae Muong thanh ligger centralt i Ho Chi Minh City og tilbyder reception, spa, sauna og bar. Og værelserne er alle udstyret med toilet og bad samt airconditioning.

  ReceptionJa
  InternetJa
  TvJa
  ElevatorJa
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Emeraude Cruises

  Vi bor på et af Emeraude Classic cruises hyggelige træskibe i små kabiner med bad og toilet. skibet har et dejligt soldæk hvorfra man kan nyde freden og de rolige omgivelser. Der laves mad ombord på skibet - ofte serveres der friskfanget fisk.

  HavudsigtJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Udrejse med SAS fra Aalborg til København. Med Qatar Airways/Singapore Airways fra København til Doha/Singapore og herfra videre til Hanoi, hvor vi møder vores rejseleder. Mad på flyet er inkluderet i rejsens pris.

 • Dag 2: Hanoi – Ngoc Son-templet – heldagstur

  Vi ankommer til Hanoi, hvor vi efter et kort hvil på hotellet oplever en af de mest besøgte seværdigheder i Hanoi, Ngoc Son-templet, som ligger idyllisk og fredfyldt i søen Hoan Kiem midt i Hanoi. Her hører vi templets gribende historie og betragter munkenes oldgamle traditioner.

  Fra de fredfyldte omgivelser fortsætter turen i højt tempo i cykeltaxaer, der tager os gennem de 36 historiske handelsgader med vietnamesisk håndværk og specialiteter. Vi ser på, hvad de forskellige gadekøkkener kan tilbyde, hvorefter vi som afslutning på dagen spiser middag på vores vej gennem Hanois ”Street Food”.

 • Dag 3: Hoa Lu og Trang An – heldagstur

  Efter at have nydt morgenmaden på hotellet bevæger vi os sydpå til Hoa Lu, der var hovedstad i kejser-dynastierne Dinh og Le tilbage i det 11. århundrede. Vi ser resterne af den prægtige by, der ligger i et mystisk natursceneri.

  Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi skal til Trang An, der er et af Sydøstasiens smukkeste naturområder. Hele området er fredet af UNESCO. I små både sejler vi ned ad den stille flod og nyder stilheden og naturen med rismarker, klart vand, sandstensformationer og fuglekvidder.

  Vi er tilbage i Hanoi sidst på eftermiddagen.

 • Dag 4: Ho Chi Minh Mausoleum - halvdagstur

  I dag besøger vi Ho Chi Minh Mausoleum, som var det sidste hvilested for den ikoniske, vietnamesiske leder. ”Uncle Ho”, som han også kaldes af sit folk. Vi hører historien om Ho Chi Minhs liv og Vietnams kamp for at frigøre sig fra Frankrigs kolonimagt. Herefter spiser vi frokost.

  Vi besøger også den smukke One Pillar Pagoda og Imperial Citadel of Thang Long. Dagens sidste besøg er på det spændende Temple of Litterature. Om eftermiddagen er der tid til at udforske mere af Hanoi på egen hånd. Vi spiser aftensmad på en lokal restaurant.

 • Dag 5: Halong Bay krydstogt – heldagstur

  Vi kører mod havnebyen Halong Bay, hvor vi sejler rundt på et charmerende vietnamesisk træskib mellem Halong Bays 3.000 sandstensformationer, der skyder op fra Det Sydkinesiske Øhav og danner et imponerende skue, som er fredet af UNESCO. I bugten findes et særligt lille samfund, hvor familier bor i små landsbyer på vandet og bl.a. lever af at dyrke perler. Vi besøger dette unikke samfund og får et godt indblik i deres liv.

  Vi sejler videre mellem de junglebeklædte øer og nyder stilheden, udsigten og de eventyrlige rammer, inden vi om aftenen nyder middagen ombord og overnatning på skibet.

 • Dag 6: Halong Bay krydstogt og Da Nang – heldagstur

  Vi vågner op ombord på skibet og nyder solopgangen, inden der er mulighed for at deltage i Tai Chi på dækket. Der serveres morgenmad og en snack, inden båden når fastlandet.

  Vi bliver hentet ved havnen og kører til Hanoi Lufthavn, hvorfra vi flyver sydpå til Da Nang. Byen fik en hård medfart under Vietnamkrigen men fremstår i dag som en storby og er provinshovedstad for det centrale Vietnam. Herfra kører vi længere sydpå til Østens måske mest charmerende UNESCO listede by Hoi An.

 • Dag 7: Hoi An til fods og på cykel – heldagstur

  Endnu en uforglemmelig dag venter. Efter morgenmaden tager vi på cykeltur uden for Hoi An. Vi cykler stille gennem små landsbyer og grønne rismarker og fornemmer det lokale farmerliv i det centrale Vietnam. Vi spiser frokost på turen og besøger efterfølgende en stor grøntsagsfarm, hvor en kok fortæller om tilberedningen af vietnamesiske retter.

  Om eftermiddagen tager vi en byvandring gennem det charmerende Hoi An. Byen var en del af Silkevejen, hvilket betyder, at handlende fra hele verden har været forbi dette knudepunkt. Det ses tydeligt på byens bygningsværker, der bl.a. rummer en japansk bro, kinesiske templer, købmandshuse og victorianske villaer. Vi skal se de største seværdigheder og høre Hoi Ans spændende historie.

 • Dag 8: Egne oplevelser

  Dagen er til fri disposition. Nyd dagen med afslapning ved poolen eller lån en gratis cykel og kør til den smukke strand. Man kan også udforske mere af Hoi An by, tage en sejltur på floden eller besøge det meget livlige marked ved floden. Rejselederen vil være behjælpelig med forslag til udflugter.

 • Dag 9: My Son – halvdagstur

  Vi besøger tempelkomplekset My Son, der var hovedstad for Cham-civilisationen fra det 2.-13. århundrede. Deres kongedømme strakte sig ind i det, som vi i dag kender som Laos og dele af Cambodia. Vi besøger den gamle by og hører om denne del af landets historie. Vi spiser frokost i My Son.

 • Dag 10: Saigon – heldagstur

  Vi flyver til Ho Chi Minh City, som de lokale stadig kalder Saigon. Det er en flyvetur på ca. en time. Vi kører til vores hotel, som ligger tæt på floden og centrum. Der serveres frokost på lokal restaurant.

  Vi besøger det gamle franske hovedpostkontor, der er en arkitektonisk perle. Herefter tager vi mod Saigon River, gennem Dong Khoi Street og videre til Hanoi Opera, der er blevet beskadiget i flere krige men nu står smukt igen.

  Vi ser det sydvietnamesiske præsidentpalads og ser ”tanken”, som blev kørt igennem hegnet, da amerikanerne blev drevet ud af Sydvietnam. Tan Dinh Market er også på listen over dagens mange oplevelser.

 • Dag 11: Cu Chi – heldagstur

  Efter morgenmaden kører vi sydpå gennem landbrugsområder og frem til Cu Chi. Her opførte vietcong-oprørerne under krigen et tunnelsystem på hele 280 kilometer i tre niveauer under jorden. Vi ser og hører om tunnelsystemet, krigen og de barske fælder, der blev opsat i området. Først på eftermiddagen er vi tilbage i Saigon. Vi spiser frokost på en lokal restaurant.

  Om aftenen vil det være muligt at tilmelde sig ’A O Show’ og middag i Saigon Opera House. Showet viser det vietnamesiske folks liv – i en opsætning af både ny og gammel musik, dans, kultur og stilarter. Efter showet går vi til Hoa Tuc Restaurant og nyder en fusionsmiddag, der er et miks af det franske og vietnamesiske køkken.

  Show inkl. middag koster DKK 450 og skal bestilles ved tilmelding. Gennemføres ved min. 10 deltagere.

 • Dag 12: Mekong Deltaet – heldagstur

  I dag skal vi uden for Saigon og opleve det store Mekong Delta. I små både besøger vi det livlige, flydende marked. Vi forsætter ind i de små kanaler og ser hverdagslivet, bonsai og lokale farme. Vi spiser frokost på turen. Herefter kører vi retur til Saigon.

 • Dag 13: Egne oplevelser

  Dagen er til fri disposition. Rejselederen vil være behjælpelig med idéer til udflugter. Om aftenen er der afskedsmiddag i Saigon.

 • Dag 14-15: Egne oplevelser og hjemrejse

  Vi nyder den sidste morgenmad i Vietnam og måske et par timer ved poolen, inden vi sidst på eftermiddagen kører til lufthavnen. Hjemrejse med Qatar Airways7Singapore Airways fra Saigon via Doha/Singapore til København. Næste dag videre med SAS fra København til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 09:00 10:00
København Lufthavn, terminalen 10:30 06:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
9/3-202115 dageVietnam7Kr. 18.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Vietnam

  I Vietnam bruger man Vietnamesiske Dong (VND).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu