Skip to main content

Rejse til New York

-
Byen der aldrig sover

New York - Manhattan - 8 dage

Velkommen til New York - byen over dem alle! Flyv direkte til New York ud af Aalborg – nemmere bliver det ikke. USA’s største by er en spektakulær storby, hvor man finder alverdens sprog, racer, kulturer og religioner. New York imponerer og fascinerer med sine fantastiske skyskrabere, storslåede bygninger, verdenskendte museer, berømte parker og shopping i absolut verdensklasse. Vi bor på et centralt beliggende hotel på Manhattan, som er et godt udgangspunkt for vores mange oplevelser i byen. Vi bevæger os rundt til fods og med metro, så vi rigtigt kan opleve byens puls. Turen er tilrettelagt, så du får set mange af de fantastiske seværdigheder med vores rejseleder samtidig med, at der bliver tid til at fordybe sig i byens mange museer, bydele og butikker på egen hånd.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg - New York t/r
 • Mad på fly Aalborg- New York tur/retur
 • 6 overnatninger på Manhattan
 • 6 x morgenmad
 • Sejltur Manhattan Cruise
 • Offentlig transport i New York på de
 • programsatte udflugtsdage
 • Udflugter eksklusiv entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hyatt Place New York

  Hyatt Place New York er et moderne hotel, centralt beliggende i Midtown Manhattan og få minutters gang fra Times Square og Empire State Building. Den gode beliggenhed giver nem adgang til byens mange attraktioner, herunder mindesmærket for 9/11, World Trade Center og Frihedsgudinden. Hotellet har egen restaurant, reception, bar og fitnesscenter. Alle værelser er moderne indrettet med bad og toilet, fladskærms-tv, mini-køleskab, hårtørrer, kaffemaskine og gratis Wi-Fi. Opholdet er inkl. morgenmad.

  BarJa
  ElevatorJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Turen er ikke egnet for gangbesværede. Rejsen er en fin kombination af planlagte udflugter og tid til oplevelser på egen hånd.

 • Dag 1: Udrejse

  Udrejse med SAS direkte fra Aalborg til New York.

 • Dag 2: Manhattan

  I dag skal vi udforske bydelen Manhattan. Vi starter vores bytur på Lower Manhattan ved 9/11 Memorial, hvor World Trade Center engang lå. Vi ser én af verdens højeste bygninger Woolworth Building samt Brooklyn Bridge. Vi skal opleve boheme-kvarteret Soho, inden vi fortsætter mod Midtown Manhattan, hvor man på egen hånd kan besøge Empire State Building, Chrysler-bygningen eller Rockefeller Center.

  Manhattan
 • Dag 3: Harlem og Brooklyn

  Vi besøger Harlem, som tidligere var New Yorks fattige sorte ghetto. I dag er kvarteret blomstret op og er nu et moderne område med velhavende tilflyttere. Bydelen bærer dog stadig præg af afroamerikansk kultur, og man kan fortsat høre jazzmusik og gospel på gade-hjørnerne. Brooklyn, hvor arbejderklassen i stigende grad flytter til, er en af de populære bydele i New York med mange spændende restauranter og barer. Flere kvarterer i bydelen domineres af de ortodokse jøder, som lever efter særdeles strenge regler.

  Vi slutter turen på promenaden Brooklyn Heights, hvor vi har en fantastisk udsigt over Manhattans skyskrabere samt Brooklyn Bridge.

  Harlem og Brooklyn
 • Dag 4: Manhatten Cruise

  I dag skal vi på Manhattan cruise. På denne 2½ times skønne sejltur kommer vi tæt på Frihedsgudinden og får set New York skyline. Vi sejler ned ad Hudson-floden og op ad East-River, hvor vi bl.a. ser Randalls Island og sejler under New Yorks ældste bro High Bridge. Resten af dagen er til fri disposition.

  Der findes et hav af muligheder uanset, hvad man interesserer sig for. Ved Central Park på Upper East Side ligger Museum Mile med 3 verdensberømte museer; Museum of Modern Art, Guggenheim og Metropolitan Museum.

  Manhatten Cruise
 • Dag 5: På egen hånd

  Dagen er afsat til oplevelser på egen hånd. Vores rejseleder giver tips og vejledning til seværdigheder og aktiviteter på egen hånd. Måske er du interesseret i en teateroplevelse på Broadway eller et besøg i FN-bygningen? Det er nemt at gå på opdagelse i New York.

  På egen hånd
 • Dag 6: Central Park

  Vi kører med metro til Lincoln Center, hvor West Side Story blev optaget. Der bliver mulighed for at besøge Lincoln Centeret med rund-visning. Herefter skal vi opleve byens oase Central Park, hvor vi bl.a. skal se mindepladen Imagine, som er lagt for John Lennon i Strawberry Fields-området samt nogle af de områder i parken, som har dannet baggrund for nogle af byens mange filmoptagelser.

  Central Park
 • Dag 7: Egne oplevelser - hjemrejse

  Dagen nydes på egen hånd. Her kan de sidste museer og seværdigheder besøges, inden vi først på aftenen kører til Newark lufthavnen i New York.

  Hjemrejse med SAS direkte til Aalborg.

  Egne oplevelser - hjemrejse
 • Dag 8

  Hjemkomst til Aalborg første på eftermiddagen.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 17:05 13:05

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
12/10-20238 dageNew York - Manhattan - Direkte fly fra Aalborg tur/retur0Kr. 15.995Forespørg

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilke entreer er der på rejsen til New York?

  Memorial Museum ca. USD 29,00. Empire State building ca. USD 44,00. Rockefeller Center ca. USD 40,00. Guggenheim ca. USD 25,00. Metropolitan Museum of Art ca. USD 30,00. Museum of Modern Art ca. USD 25,00. FN-bygningen ca. USD 26,00. Lincoln Center Tour ca. USD 25,00

 • hvordan er vejret i New York?

  (gns.) maj 20°-22°, oktober 15°-17°. 

 • Nyttige informationer om rejsen til New York

  Turen er ikke egnet for gangbesværede. Rejsen er en fin kombination af planlagte udflugter og tid til oplevelser på egen hånd. 


  Vær opmærksom på, at det er kutyme at give drikkepenge i USA. På restauranter gives mellem 15-18 %. Endvidere er det mest høfligt at lægge 1-2 dollar til såvel stuepige som chauffør om dagen.

   
  Gruppens størrelse: 15-25 rejsedeltagere.
   

 • ESTA

  I forbindelse med indrejse i USA skal der udfyldes en ESTA godkendelse. NILLES fremsender information omkring denne. Gebyr for ansøgningen er ca. USD 21.00.  


  Vær endvidere opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mere end 6 måneder efter hjemkomst fra USA.
   

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu