Skip to main content

Nytår i Hamburg

-
Hotel i hjertet af Hamburg med All Inclusive

Nytår i Hamburg

Fejr nytår i Hamburg og bo centralt i den spændende storby, hvor nytåret altid bydes velkommen med fest og farver. Den skønne metropol er en af Tysklands mest besøgte byer og er et sandt overflødighedshorn af butikker, museer og små, hyggelige gader med caféliv og gode restauranter. Nytårsaften fejres på fornemmeste vis med en festmenu med nøje udvalgte drikkevarer på det flot pyntede Hotel Alte Wache. Hvis vejret tillader det, kan vi opleve et inferno af et midnatsfyrværkeri på hotellets tagterrasse, som flot spejler sig i Elben.

Hotel

 • Hotel Alte Wache

  Hotel Alte Wache er et hyggeligt hotel centralt i Hamburg i nærheden af flere af byens julemarkeder, det største ved rådhuset ligger kun 1,2 km fra hotellet. Derudover er der få minutters gang til hovedbanegården og til gaden Lange Reihe, hvor restauranter og barer ligger side om side med små butikker og kunstgallerier. Hotellet har reception med safeboks, restaurant, elevator, bar og Wi-Fi. Alle værelser er med bad, toilet, hårtørrer, TV, telefon og minibar. Der bydes på morgenbuffet og hotellets restaurant serverer klassiske retter.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted og indkøbspause ved Fleggaard. Ankomst til Hamburg midt på eftermiddagen.

  Efter indkvartering er der mulighed for at udforske Hamburg, inden vi om aftenen nyder en 3-retters menu på hotellet.

 • Dag 2

  Nytårsaftensdag udforsker vi Hamburg og nyder den specielle nytårsstemning. Fra Köhlbrandbrücke får vi en flot panoramaudsigt over havnen og kører en byrundtur, hvor vi ser nogle af de vigtigste seværdigheder. Efterfølgende er det muligt at slappe af på hotellet og gøre klar til en festlig aften.

  Nytårsarrangementet begynder med en velkomstdrink, og der serveres derefter en sublim festmenu. Der er All Inclusive, hvilket betyder drikkevarer ad libitum til maden. Herunder følger fri servering af øl, vand, vin og sekt fra kl. 19.00 - 02.00.

 • Dag 3

  Der er mulighed for at sove længe. Efter morgenmaden kører vi nordpå forbi Rendsburg og Schleswig.
  Frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: 15,- kr./dag dog max 150,- for hele turen.
  • Flyrejser: 10,- kr./dag dog max 120,- for hele turen.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er 4 forskellige bustyper - se ovenfor.

   

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu