Skip to main content

Busrejse til Lübecks julemarkeder

-
Med opsamling flere steder på Sjælland
 •  
  Julemarkeder i Lübeck med afrejse fra Sjælland
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Julemarkeder i Lübeck med afrejse fra Sjælland

I mere end 350 år har lübeckerne pyntet deres i forvejen smukke by med lys og gran, stillet boder op og lagt deres bedste marcipan frem i butiksvinduerne, når kalenderen nærmer sig december - og i 2024 gør de det heldigvis igen. Kom med på en decideret juleklassiker, når vi efter opsamlinger flere steder på Sjælland tager færgen fra Rødby til Puttgarden og nyder tre dage i den højtidspyntede hansestad Lübeck. Her skal vi slentre rundt i den UNESCO-fredede bymidte og suge til os af stemningen i de kringlede gader, mens vi gør holdt på de forskellige julemarkeder, der pryder byens torve i december. Turen er naturligvis med dansk rejseleder, og selvom julemarkederne har førsteprioritet, så lægger vi også vejen forbi historiske Café Niederegger, den berømte byport og nabobyen Wismar på andendagen.

Glæd dig til tre dage med masser af hygge, to smukke middelalderbyer og nogle af Tysklands flotteste og mest historiske julemarkeder.

Dagsprogram

 • Dag 1: Afgang fra Sjælland

  Efter afrejse fra København og opsamling flere steder på Sjælland (se komplet liste over opsamlingssteder nedenfor) sejler vi fra Rødby til Puttgarten og kører til Lübeck. Her går vi en byrundtur, hvor vi bl.a. ser julemarkedet, den gamle byport og de mange smukke bygninger i den UNESCO-fredede middelalderbykerne. Vi får også nøglerne til vores værelser på Hotel Holiday Inn og har aftenen fri til at nyde den smukt pyntede by.

  Afgang fra Sjælland
 • Dag 2: Julehygge i Lübeck og afstikker til Wismar

  Fra formiddagen kører vi en tur til nærliggende Wismar, hvis gamle bydel er på UNESCOs Verdensarvsliste og samtidig huser et af Tysklands hyggeligste julemarkeder. Der bliver tid på egen hånd til frokost, inden vi kører retur til Lübeck. Her skal vi på en byrundtur til fods nyde julemarkedet ved Heiligen-Geist-Hospital, Skt. Petri-kirkens kunsthåndværkermarked og byporten Holstentor. Der bliver også mulighed for at smage marcipan i den berømte Café Niederegger eller nappe et glas af byens kendte Rotspon-vin i en af de mange små øl- og vinstuer.  

  Julehygge i Lübeck og afstikker til Wismar
 • Dag 3: Hjemrejse til Sjælland

  Efter morgenmad på hotellet siger vi farvel til Lübeck og kører mod Puttgarden. Vi drikker en kop kaffe på turen over Femern Bælt og ankommer til de forskellige stoppesteder på Sjælland i løbet af eftermiddagen.

  Hjemrejse til Sjælland
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu