Skip to main content

Julemarked i Rüdesheim

-
Julemarked fra alle verdenshjørner i én hyggelig vinby

Julemarked i Rüdesheim - Rhinen

Tag med på en spændende rejse til den traditionsrige vinby Rüdesheim, der hvert år blænder op for et enestående julemarked med boder fra 20 forskellige lande. Byen er smukt pyntet op til jul, og den internationale julestemning giver et spændende indblik i alverdens julegodter. Her kan du gå på opdagelse blandt boder, der frister med alt fra ungarske paprikapølser og italienske kager til mongolske uldvarer og kinesiske æsker.

Hotel

 • Hotel Felsenkeller

  På Hotel Felsenkeller hersker der en dejlig afslappet atmosfære. Hotellet ligger centralt i byen ved svævebanen op til Niederwald Denkmal og tæt ved Drosselgasse. Her sætter værtsparret en ære i, at gæsterne har det godt og hygger sig. Værelserne er fine og udstyret med bad og toilet, telefon og TV, og på hotellet er der desuden elevator fra 1. sal og solterrasse med servering. Forplejningen er god, og om morgenen er der en righoldig buffet, mens der om aftenen serveres en 3-retters menu.

  Da hotellet er meget centralt placeret kan bussen ikke komme helt op til hotellet. Der er små 200 m og hotellet sørger for bagagen bliver transporteret fra bussen til hotellet

  Vær ligeledes opmærksom på der er en del trapper fra stueetagen til elevatoren på 1. salen

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted, indkøbspause ved Otto Duborg, frokost i Neumünster og overnatning ved Kassel.

 • Dag 2

  Ankomst til Rüdesheim ved middagstid. Vi tager på bustur i området omkring den berømte Lorelei-klippe, der byder på en af Rhinens smukkeste strækninger. Her nyder vi de enestående udsigter, inden turen går videre til Eibingen og områdets historiske kloster.

  Dagen slutter ved det imponerende Niederwald-monument, hvor der venter en vidunderlig udsigt over Rüdesheim. Har du mod på mere, kan du tage kabelbanen tilbage til Rüdesheim.

 • Dag 3

  Vi kører til Mainz, der ud over at huse masser af spændende kultur også er kendt som vinby med en stærk tradition for at nyde et glas på de hyggelige vinstuer og værtshuse. Glæd dig til at opleve den smukke 1.000 år gamle domkirke, som vidner om historier fra kurfyrsternes tid. Byen byder desuden på pragtfulde paladser og et pulserende gadeliv.

 • Dag 4

  Rüdesheim har gennem århundreder haft en blomstrende vinproduktion. Vi besøger en lokal vinbonde, smager på dråberne og hører vinenes historie. Om aftenen nyder vi en hyggeaften med musik, sang og dans i Rüdesheims gader.

 • Dag 5

  Efter tidlig morgenmad forlader vi Rüdesheim. Middag på Lüneborg Heide syd for Hamburg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu