Skip to main content

Stockholm og Helsinki

-
Skærgårdssejlads, kulturoplevelser og julestemning

Stockholm og Helsinki

Tag med på en spændende julemarkedsrejse til de smukke hovedstæder Stockholm og Helsinki. Vi har to overnatninger i Stockholm til at opleve byen med den flotte placering midt i skærgården samt den helt særlige atmosfære. Vi lader juleroen sænke sig og udforsker byens mange julemarkeder, inden vi ser frem til to nætter om bord på en flot krydstogtfærge med masser af gode faciliteter. Vi nyder livet ombord, og vi beholder vores kahytter, når skibet ligger i Helsinki, hvor vi tager på byrundtur og besøger mange af byens hyggelige julemarkeder.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • Færger Frederikshavn - Gøteborg t/r
 • Færger Stockholm - Helsinki t/r
 • 2 overnatninger i Stockholm
 • 2 overnatninger i indvendig kahyt
 • 4 x morgenmad
 • 2 x aftensmad i Stockholm
 • 2 x aftensbuffet med drikkevarer
 • 1 x frokostbuffet (udrejse)
 • 1 x dagens ret (hjemrejse)
 • Udflugter ekskl. entrér
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Quality Hotel Globe

  Quality Hotel Globe ligger ved siden af Tele2 Arena, butikscentret Globen og Stockholms kendte Ericsson Globe Arena. Metrostationen loben ligger ca. 400 m derfra og der er må 10 minutter med metro til centrum af tockholm. Hotellet råder over reception med safeboks, restaurant, bar, terrasse amt elevatorer. Værelserne er indrettet med bad, toilet, hårtørrer, telefon, gratis trådløst internet og tv. Forplejningen er god og består af en stor buffet morgen og aften.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Vi sejler med Stena Line fra Frederikshavn til Göteborg, hvor vi undervejs spiser frokostbuffet om bord. Ved ankomst til Stockholm spiser vi sen aftensmad på hotellet.

 • Dag 2: Stockholm

  Vi starter dagen med en byrundtur i Stockholm, hvor vi bl.a. ser det store Sergels Torg, Ridderholmen og bydelen Södermalm, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Omkring frokosttid er vi tilbage i Gamla Stan, hvor der er tid til at kigge på boder på byens julemarked samt opleve den helt specielle stemning, der findes i de hyggelige gader og stræder. Sidst på eftermiddagen går vi om bord på en af Tallink Silja Lines krydstogtsfærger, der er berømte for de fantastiske miljøer med caféer, restauranter og butikker.

  Vi indkvarteres i 2-sengs kahytter med bad og toilet og får rig mulighed for at nyde den smukke sejltur gennem den vidtstrakte skærgård. Om aftenen nyder vi en stor buffet inkl. øl, vin og vand.

 • Dag 3: Helsinki

  Efter en flot indsejling til Helsinki tager vi på byrundtur og ser bl.a. den imponerende hvide domkirke, der med sine kupler og søjler i dag er blevet Helsinkis vartegn. Der bliver mulighed for at se et af byens mange julemarkeder, og på torvet foran Senatet finder vi byens ældste af slagsen. Vi tager os god tid til at udforske både byen og juleboderne, og du kan eventuelt lægge vejen forbi den smukke markedshal og markedet på havnen.

  Ombord på Tallink Silja Line kan vi glæde os til en lækker buffet med øl, vin og vand efterfulgt af underholdning og levende musik i dansebaren ombord.

 • Dag 4: Skærgården og Stockholm

  Vi nyder skibets store morgenbuffet og sejler langsomt forbi skærgårdens grønne øer. Midt på formiddagen anløber vi Stockholm, hvor vi har god tid til at opleve byens flotte julemarkeder og gøre en sidste god handel i de mange boder.

 • Dag 5

  Vi forlader Stockholm og sætter kurs mod Göteborg. Middag ombord på Stena Line, inden vi ankommer Frederikshavn.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Randers Viborgvej 140, ved Pendlerpladsen 05:00 00:05
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro Vest 05:15 23:45
Haverslev Industriparken 2, Circle K 05:30 23:30
Aalborg Musikkens Hus, Musikkens Pl. 1 06:05 23:00
Bouet Kvickly, P-plads 06:15 22:50
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:30 22:30
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 06:50 22:10
Frederikshavn Sydhavnsvej 4, P-plads 07:15 21:45

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
7/12-20245 dageStockholm - Helsinki julekrydstogt Mere end 8Kr. 6.195Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Sverige?

  I Sverige bruger man svenske kroner.

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu