Skip to main content

Julemarked i Stockholm med tog og Skærgårdskrydstogt

-
Oplev den stockholmske jul til lands og til vands

Julemarked i Stockholm med tog og Skærgårdskrydstogt

Tag med på en hyggelig togrejse gennem de svenske vinterlandskaber til Sveriges historiske hovedstad, Stockholm. Vi nyder byens hyggelige julestemning, mens vi i selskab med vores danske rejseleder bl.a. udforsker boderne på landets ældste julemarked på Stortorget i Gamla Stan og tager på et smukt aftenkrydstogt i skærgården med et lækkert, svensk julebord ombord. Der bliver også god tid til juleshopping med mulighed for at gøre nogle særligt gode handler grundet den danske krones høje kurs.

Hotel

 • Hotel C Stockholm

  Hotel C Stockholm er et flot, 4-stjernet og moderne hotel, der ligger i hjertet af Stockholm på Vasaplan lige ved Centralstationen og kun en kort gåtur fra byens mange seværdigheder og oplevelser.

  Læs mere om Hotel C Stockholm på www.nillesrejser.dk.

Dagsprogram

 • Der er mulighed for påstigning i provinsen. Vi hjælper gerne med det praktiske. Kontakt NILLES Rejser.

 • Dag 1

  Vi stiger ombord på toget ved middagstid på Københavns Hovedbanegård og gør klar til at nyde turen over Øresundsbroen og ind gennem de smukke svenske vinterlandskaber. Vi sidder godt og komfortabelt i toget, og undervejs kan der købes mad og drikkevarer i togets bistrovogn. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Stockholms centralstation, hvorfra vi går den korte tur til vores gode, 4-stjernede hotel. Her spiser vi en dejlig aftenmenu, mens vi ser frem til de mange hyggelige oplevelser, der venter de kommende dage.

 • Dag 2

  Efter en god morgenmad på hotellet begiver vi os ud i den julepyntede, svenske hovedstad. Vi bor så centralt, at vi nemt kan bevæge os rundt til fods. Vores danske rejseleder tager os med rundt i centrum af byen, hvor vi blandt andet ser Riddarholmen, Storkyrkan og Gamla Stan.

  I løbet af eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet, hvor der er tid til at slappe af, inden vi går den korte tur til havnen. Herfra skal vi med et af de smukke, julepyntede skibe på et hyggeligt aftenkrydstogt i den stockholmske skærgård. Vi glider roligt gennem vandet, mens vi betragter den flotte hovedstad fra søsiden, og undervejs får vi serveret et lækkert svensk julebord. I løbet af aftenen vender vi tilbage til hotellet, hvor vi overnatter.

 • Dag 3

  Vi spiser morgenmad på hotellet, hvorefter vi drager ud mod nye hyggelige oplevelser. Rejselederen tager os med til det flotte, traditionsrige julemarked på Stortorget i Gamla Stan - Stockholms gamle middelalderbydel. Markedet på Stortorget har eksisteret siden starten af 1800-tallet og er således det ældste julemarked i Sverige. Her kan vi gå på opdagelse blandt mere end 40 svenskrøde træboder, der byder på alt, hvad der hører sig til på et svensk julemarked med glögg, pepparkakor, svensk kunsthåndværk, lokale delikatesser og meget andet. Stockholm er tilmed en rigtig shopping-by, og med den danske krone i høj kurs er det oplagt at kigge sig om efter nogle gode julegaveindkøb.

 • Dag 4

  Vi spiser morgenmad på hotellet og går den korte tur til centralstationen, hvor vi tager afsked med den svenske hovedstad for denne gang. Toget er tilbage i København først på eftermiddagen.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Sverige?

  I Sverige bruger man svenske kroner.

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu