Skip to main content

Togrejse til Stockholms julemarkeder

-
Nyd julestemningen i Sveriges smukke hovedstad

Julemarked i Stockholm inkl. skærgårdskrydstogt

Der er noget dejligt nostalgisk ved at tage på julerejse med tog. Og selvom damp er skiftet ud med el, og restaurantvognen hedder en bistro, så føles det lidt som at rejse tilbage i tiden, når man sidder ved vinduet, mens de svenske skove farer forbi, og Stockholms julepyntede gader venter forude.

På denne rejse skal vi opleve den smukke togtur hen over Skåne, Stockholms historiske julemarkeder og en betagende aftensejltur gennem den svenske hovedstads skærgård. Vi overnatter tre nætter på et centralt hotel, og så garanterer vi, at der bliver rigeligt med tid til at købe årets julegaver, der på grund af den svenske krones lave kurs ikke kommer til at vælte julebudgettet.

Hotel

 • Hotel C Stockholm

  Hotel C Stockholm er et flot, 4-stjernet og moderne hotel, der ligger i hjertet af Stockholm på Vasaplan lige ved Centralstationen og kun en kort gåtur fra byens mange seværdigheder og oplevelser.

  Læs mere om Hotel C Stockholm på www.nillesrejser.dk.

Dagsprogram

 • Der er mulighed for påstigning i provinsen. Vi hjælper gerne med det praktiske. Kontakt NILLES Rejser.

 • Dag 1: Udrejse med tog

  Vi stiger ombord på toget ved middagstid på Københavns Hovedbanegård og gør klar til at nyde turen over Øresundsbroen og gennem de smukke svenske vinterlandskaber. Vi sidder godt og komfortabelt i toget, og undervejs kan der købes mad og drikkevarer i togets bistrovogn.

  Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Stockholms Centralstation, hvorfra vi går den korte tur til vores gode, 4-stjernede hotel. Her spiser vi en dejlig aftenmenu og glæder os til de næste dages julerier i den svenske hovedstad.

  Udrejse med tog
 • Dag 2: Byrundtur og skærgårdskrydstogt

  Efter en god morgenmad på hotellet begiver vi os ud i den julepyntede, svenske hovedstad, hvor vi bor så centralt, at vi nemt kan bevæge os rundt til fods. Vores danske rejseleder tager os med rundt i centrum af byen, hvor vi blandt andet ser Riddarholmen, Storkyrkan og Gamla Stan.

  I løbet af eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet, hvor der er tid til at slappe af, inden vi går den korte tur til havnen. Herfra skal vi med et af de smukke, julepyntede skibe på et hyggeligt aftenkrydstogt i den stockholmske skærgård. Vi glider roligt gennem vandet, mens vi betragter den flotte hovedstad fra søsiden, og undervejs får vi serveret et lækkert svensk julebord.

  I løbet af aftenen vender vi tilbage til hotellet, hvor vi overnatter.

  Byrundtur og skærgårdskrydstogt
 • Dag 3: Julemarkedet på Stortoget

  Efter morgenmad på hotellet tager rejselederen os med til det flotte og traditionsrige julemarked på Stortorget i Gamla Stan - Stockholms gamle middelalderbydel. Markedet har eksisteret siden starten af 1800-tallet og er således det ældste julemarked i Sverige. Her kan vi gå på opdagelse blandt mere end 40 svenskrøde træboder, der byder på alt, hvad der hører sig til på et svensk julemarked med glögg, pepparkakor, svensk kunsthåndværk, lokale delikatesser og meget andet. Stockholm er en rigtig shoppeby, og med den danske krone i høj kurs er det oplagt at kigge sig om efter nogle gode julegaveindkøb.

  Julemarkedet på Stortoget
 • Dag 4: Hjemrejse med tog

  Vi spiser morgenmad på hotellet og går den korte tur til centralstationen, hvor vi tager afsked med den svenske hovedstad for denne gang. Toget er tilbage i København først på eftermiddagen.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Sverige?

  I Sverige bruger man svenske kroner.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu