Skip to main content

Krydstogt til Kanarieøerne og Madeira

-
Oplev Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma og Madeira

Øhop i Atlanterhavet

Kom med på et fantastisk krydstogt, hvor vi udforsker de grønne Kanarieøer og blomsterøen Madeira midt i det enorme Atlanterhav.

Rejsen starter på Tenerife, hvor du går ombord på krydstogtskibet MSC Opera, der bliver dit flydende hjem, restaurant, underholdningscenter og udkigspost de næste ni dage. Undervejs på rejsen lægger skibet til kaj i Gran Canarias pulserende hovedstad Las Palmas, ved Fuerteventuras hvide sandstrande, på blomsterøen Madeira, på den lidt oversete – men gudesmukke – ø La Palma og ved Lanzarotes vulkansorte klippelandskaber, inden vi igen går fra borde på Tenerife i skyggen af vulkanen Teide.

Vi bruger nætterne og de tidlige morgentimer på at sejle mellem de mange øer ud for den afrikanske vestkyst. På den måde får du det bedste af to verdener, når du kan nyde en god nats søvn og de stille morgener ombord på skibet, mens dagene fyldes med fantastiske oplevelser i land.

Vi flyver fra Aalborg til Tenerife med et hurtigt stop i København undervejs, og du har naturligvis helpension og fri adgang til skibets mange underholdningstilbud, når du befinder dig på MSC Opera. Når vi lægger til kaj, har du mulighed for at udforske de hyggelige byer og smukke naturscenerier i dit eget selskab og tempo.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på MSC Opera og på en rejse, der giver dig et helt nyt perspektiv på de dejlige Kanarieøer og Madeira.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly fra Aalborg via Kbh. til Tenerife
 • Direkte fly fra Tenerife til Aalborg
 • Transfer lufthavn til hotel t/r
 • 3 overnatninger på godt hotel
 • 3 x morgenmad på hotel
 • 3 x aftensmad på hotel
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 7 overnatninger i indvendig kahyt
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag i skibets hovedrestaurant
 • All incl. Easy drikkevarepakke
 • Udflugt på Tenerife
 • Serviceafgift, som omfatter obligatoriske drikkepenge. (værdi kr. 630,- pr person)
 • Dansk rejseleder

Overnatning

 • Dag 1-2

  Hotel på Tenerife

 • Dag 2-9

  MSC Opera

  MSC Opera blev bygget i 2004, komplet renoveret i 2015 og byder i dag sine gæster velkommen med et bredt udbud af underholdning, mange forskellige restauranter, flere barer, et stort poolområde på dækket og masser af underholdningsmuligheder.

  Skibet har over 1.000 kahytter og plads til godt 3.000 passagerer, men på grund af størrelsen, de mange hyggekroge og terasser samt det enorme udbud af underholdning, føles det aldrig hverken trangt eller overfyldt, når man bevæger sig rundt på det flotte skib.

  Kahytterne er rummelige og er alle udstyrete med eget bad og tailet, gode senge, TV og gratis Wi-Fi.

  BarJa
  ElevatorJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SaunaJa
  SolariumJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 9-11

  Hotel på Tenerife

  BarJa
  ElevatorJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SaunaJa
  SolariumJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Vi mødes med rejselederen i Aalborg Lufthavn og flyver med et hurtigt stop i København til Tenerife, hvor vi bliver indkvarteret på et hotel i hovedbyen Santa Cruz.

  Vi spiser middag på hotellet, og herefter har du resten af aftenen til fri disposition. Her kan du vælge at gå en tur rundt i Santa Cruz og nyde gadelivet og de mange caféer, barer og butikker, men du kan selvfølgelig også trække op på dit værelse og lade batterierne op til de næste ni dages eventyr til søs.

  Udrejse
 • Dag 2: Afgang fra havnen i Santa Cruz

  Vi spiser morgenmad på hotellet og nyder formiddagen under den kanariske sol, inden vi omkring middag tjekker ud af hotellet og begiver os med bus til havnen i Santa Cruz.

  Bagagen skal du ikke tænke på. Den bliver fragtet fra hotellet til din kahyt på MSC Opera, som vi går ombord på ud på eftermiddagen. Du har resten af dagen til at lære skibet at kende, slænge dig i en solstol på øverste dæk, tage dig en dukkert i poolen eller blot nyde udsigten over byen og havet med et glas kold hvidvin i hånden fra en af de mange terrasser ombord på skibet.

  Middagen kan du vælge at indtage i enten den store buffetrestaurant, skibets italienske pizzeria eller a la carte-restauranten, der også fungerer som skibets hovedrestaurant.
  Ud på aftenen lægger skibet fra kaj og sejler mod turens første destination; Las Palmas på Gran Canaria.

  Afgang fra havnen i Santa Cruz
 • Dag 3: Las Palmas

  Vi anløber havnen i Las Palmas om formiddagen, og der vil være mulighed for at følge rejselederen i land. Der er god tid til at tage på en rundtur i Gran Canarias spændende hovedstad, der er en skøn kombination af pulserende storstemning, caféliv og hyggelige, frodige byparker. Nyd tiden på egen hånd i byens skønne centrum, eller besøge den gamle bydel Vegueta, der er på UNESCOs Verdensarvsliste, eller stranden Las Canteras, som flankeres af den skønne strandpromenadem.

  Du kan naturligvis også gå med tilbage til skibet og nyde eftermiddagen ved pooldækket eller i det eksklusive spaområde, hvor du mod betaling kan få en gang massage eller slappe af i et hot tub.

  Middagen indtager du enten sammen med gruppen eller på egen hånd, og resten af aftenen kan du for eksempel bruge i skibets teatersal – Teatro dell'Opera – hvor der hver aften er underholdning af forskellig art på den store scene. Du kan naturligvis også droppe de skrå brædder og i stedet sætte dig til rette i skibets pianobar eller den britisk inspirerede pub og nyde en kold forfriskning, mens skibet sejler ud i natten med kurs mod Fuerteventura.

  Las Palmas
 • Dag 4: Fuerteventura

  Ud på formiddagen anløber MS Opera havnen i Puerto del Rosario, som er hovedbyen på Fuerteventura. Øens er blandt andet kendt for sine lange, gyldne strande, der mødes at det dybblå Atlanterhav, og dem kan du opleve ved selvsyn, hvis du tager med på en af de mange tilkøbsudflugter, som du kan bestille ombord på skibet.

  Rejselederen har ikke noget på programmet i dag, men han er naturligvis behjælpelig med at udpege lige præcis den tur, der kan opfylde dine Fuerteventura-ønsker. Dagsudflugter kan bookes ombord.

  Om aftenen trutter MS Opera i sit store horn, forlader Fuerteventura og sætter kursen mod nordvest og blomsterøen Madeira.

  Fuerteventura
 • Dag 5: En dag på havet

  I dag er der blåt og flot, uanset hvor du vender blikket hen. Vi bruger nemlig dagen på at sejle fra De kanariske Øer til Madeira, der ligger og putter sig ude i Atlanterhavet 700 kilometer vest fra den marokkanske kyst.

  Brug dagen på at komme helt ned i gear og fordøj de seneste dages mange oplevelser, mens du nyder godt af MS Operas mange underholdningstilbud. Måske er det i dag, at du skal udfordre dine medrejsende i et spil minigolf på skibets dæk? Eller hvad med at sætte dig til rette i det store bibliotek og læse en god bog, mens verdens næststørste ocean passerer forbi på den anden side af vinduet?

  Morgenmad, frokost og middag kan du indtage i en af de tre restauranter, der er inklusive i prisen, men du kan også vælge at booke bord og betale lidt ekstra på specialrestauranten II Patio, hvor menukortet og vinene får et nyk opad.

  Uanset hvordan du vælger at bruge dagen til søs, kan du gå til ro i din dejlige kahyt efter en dag med masser af sol og vind i kinderne og glæde dig til morgendagen, hvor vi skal udforske blomstrende Madeira.

  En dag på havet
 • Dag 6: Rundtur på Madeira

  Vi ankommer til havnen i Funchal fra morgenstunden, og herefter vil det være muligt at følges med rejselederen i land. Brug tiden til at opleve den lille storbys mange seværdigheder. Snyd ikke dig selv for et besøg på byens farverige marked, hvor de lokale køber og sælger frugt, grøntsager, blomster, mange slags fisk – bl.a. den uhyggeligt udseende espada-fisk – og meget andet. Herefter går vi videre rundt i byen og ser bl.a. domkirken Sé, der er bygget i en blanding af gotisk og manuelinsk stil.

  Resten af dagen er til fri disposition i Funchal. Du kan også vælge at tage på en af skibets eftermiddagsture rundt på Madeira, hvor øens berømte blomster står i fult flor langs vejene og i de private haver. Eller måske har du mere lyst til at tage et smut op til den berømte botaniske have, der ligger med den skønneste udsigt over havet højt på en bakketop lidt uden for Funchal.

  Om aftenen siger vi farvel til Madeira og sejler tilbage mod De Kanariske Øer og La Palma.

  Rundtur på Madeira
 • Dag 7: La Palma

  Vi ankommer til La Palma midt på formiddagen. Rejselederen er som altid behjælpelig med at gå i land. Dagsudflugter kan bestilles direkte på skibet. ombord.

  Ved aftenstide siger vi farvel til la Palma og sejler mod rejsens sidste stop inden Tenerife; Lanzarote.

  La Palma
 • Dag 8: Lanzarote

  Mange kender sikkert øen for fitnessparadiset Club La Santa, men den rummer så meget mere. Her bliver der god tid til at nyde livet og slappe af, og på den måde få den smukkeste afslutning på vores besøg på de Kanariske Øer.

  Om aftenen sejler skibet tilbage til slutdestinationen på Tenerife, hvor vi ankommer tidligt om morgenen.

  Lanzarote
 • Dag 9: Ankomst Tenerife og indtjekning på hotel

  Efter morgenmaden pakker vi vores kufferter og siger farvel til det gode skib MSC Opera. Vi bliver kørt i bus til vores centrale hotel i Santa Cruz, og efter indtjekning har du resten af dagen til fri disposition i den skønne by eller på det dejlige hotel.

  Ankomst Tenerife og indtjekning på hotel
 • Dag 10: Rundtur på Tenerife og besøg på Teide

  Vi starter dagen med en flot tur til Tenerifes stolthed, vulkanen Teide, som med sine 3.718 meter er det højeste punkt i Spanien. Teide er desuden verdens tredje højeste ø-vulkan, og selv om den ikke har været i udbrud i flere hundrede år, regnes den stadig for aktiv. Vejen til Teide går ad snoede veje gennem den frodige La Orotava-dal. Når vi nærmer os vulkanen, oplever vi et nærmest goldt månelandskab med spor og rester fra de tidligere vulkanudbrud. Hvis vejret tillader det, har du mulighed for at tage svævebanen op til toppen af vulkanen. Herfra er en enestående udsigt over et af verdens største kratere, og i klart vejr kan du se flere af de kanariske naboøer i horisonten.

  Vi vender tilbage til vores hotel ud på eftermiddagen, og du har således resten af aftenen til at nyde stemning i Santa Cruz en sidste gang.

  Rundtur på Tenerife og besøg på Teide
 • Dag 11: Hjemrejse

  Vi siger farvel til vores hotel og skønne Santa Cruz og tager til lufthavnen, hvor vi flyver direkte hjem til Aalborg.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 04:50 22:35

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
1/2-202511 dageKrydstogt ved de Kanariske Øer med MSC OperaMere end 8Kr. 17.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu