Skip to main content

Langtidsferie på Mallorca

-
Ekstra god tid til fordybelse

Mallorca langtidsferie

Nyd livet på evigt populære Mallorca. På en langtidsferie er der tid til både daseliv i vandkanten, udflugter med rejselederen og egne eventyr i øens tempofyldte byer og smukke natur. Vi bor på den sydvestlige del af øen i Palmanova, der er smukt beliggende i en lille bugt kun 15 kilometer fra hovedbyen Palma. Området vi bor i byder på flere flotte sandstrande og mange hyggelige butikker og restauranter. Oplev mere af Mallorca på rejsens 3 inkluderede udflugter, som blandt andet rummer besøg i Palma og den smukke by Valldemossa, udflugt til Alcudia og Formentor samt tur til Inca, hvor vi besøger et af øens største markeder.

Hoteller

 • Hotel Alua Hawaii Mallorca & Suites

  Alua Hawaii Mallorca & Suites består af to hotelområder der tilbyder en uovertruffen beliggenhed og udsigt over Middelhavet. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator, swimmingpool, solterrasse, fitnessafdeling og gratis Wi-Fi. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, TV, minibar, safeboks, aircondition samt gratis Wi-Fi.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessafdeling
  MinibarJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Afrejse - 07.10.2020

  Hotel Globales Mimosa

  Globales Mimosa tilbyder moderne indkvartering i nærheden af Katmandu Park. Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra Palmanova bymidte. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator, Spa- og fitnessafdeling, swimmingpool, solterrasse og gratis Wi-Fi. Alle værelser er med bad og toilet, hårtørrer, TV og safeboks.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Aalborg - Palma de Mallorca

  Udrejse med Norwegian direkte fra Aalborg til Palma de Mallorca. Der kan købes en let anretning ombord på flyet.

 • Palma og Valldemossa: Heldagsudflugt

  Byrundtur til Mallorcas smukke hovedstad, Palma, med de flotte palmeprydede promenader, den kendte plads, Plaça de la Reina, samt Katedralen, La Seu, som er bygget på resterne af maurernes største moské.

  Vi fortsætter turen til Valldemossa, der er en af Mallorcas absolut smukkeste landsbyer. Byen er desuden kendt for at have huset den verdensberømte komponist Chopin og hans kæreste George Sand tilbage i 1838.

 • Alcudia og Formentor: Heldagsudflugt

  Vi besøger nordkysten og den populære badeby, Alcudia, med de lange flotte badestrande. Vi skal opleve den gamle bydel, som er omkranset af tykke bymure. Langs bymuren ligger Sant Jaume-kirken fra 1300-tallet, som var bygget som en del af fæstningsværket for at beskytte byens borgere mod fjendtlig indtrængen fra søsiden.

  Vi fortsætter videre til klippe-halvøen, Formentor, det nordligst punkt på Mallorca, hvorfra man har en fantastisk udsigt over halvøen samt Alcudia-bugten.

 • Landtur på Mallorca: Heldagsudflugt

  Slip shopping-genet løs på Mallorca største marked. Vi skal på en skøn tur ind midt på øen, hvor Mallorcas tredje største by Inca ligger. På byens marked kan der gøres alle mulige gode fund. På markedet sælges alt fra kunsthåndværker, læder, tøj, smykker, souvenirs samt frugt og grønt.

  Vi besøger efterfølgende en familieejet vinbodega i Santa Maria området, hvor vi ser, hvordan vinproduktionen foregår. Her får vi naturligvis også lejlighed til at smage på varerne.

 • Hjemrejse: Palma de Mallorca - Aalborg

  Hjemrejse med Norwegian direkte fra Palma de Mallorca til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Palma de Mallorca?

  Gennemsnitstemperatur: April 20° - 22°, oktober 24° - 26°

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu