Skip to main content

Rejse til Mallorca

-
Middelhavsklima, sandstrande og smuk natur

Mallorca

Mallorcas fantastiske sandstrande, hyggelige bjergbyer og velsmagende køkken har i mere end 60 år gjort øen til danskernes absolutte feriefavorit. På denne rejse får du det bedste af det hele, når vi kombinerer en afslappende solferie med spændende udflugter rundt på den smukke ø. På turene skal vi bl.a. udforske den nordlige del af øen og de bjergtagende udsigtspunkter, besøge landsbyen Valldemossa med de mange porcelænsfliser og på byrundtur i verdens mindste metropol, Palma. Og så er ingen tur til Mallorca naturligvis komplet uden et besøg på en spansk finca og frokost bestående af stegt pattegris.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Mallorca tur/retur
 • Transfer lufthavn - hotel tur/retur
 • 7 overnatninger i Can Pastilla i værelse med balkon/terrasse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad inkl. 1/4 fl. vin og vand
 • 1 x frokost
 • Turistskat
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Las Arenas

  Hotel Las Arena er et moderne og gennemrenoveret hotel med en fantastisk beliggenhed ned til stranden i Can Pastilla med kort afstand til centrum. Hotellet er omgivet af hyggelige restauranter og barer. Hotellet tilbyder buffet-restaurant, loungebar, sky-bar, et mini-gym med tyrkisk bad, 2 swimmingpools hvor den ene er en infinity-pool beliggende på tagterrassen med en fantastisk udsigt ud over havet og byen. Alle værelser er med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, tv, gratis Wi-Fi og balkon/terrasse. Forplejningen består af morgen- og aftensmad, og hotellets restaurant serverer både lokale og internationale retter.

  BarJa
  ElevatorJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SaunaJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Udrejse

  Udrejse med Norwegian direkte fra Aalborg til Palma
  de Mallorca. Der kan købes en let anretning på flyet.

 • Velkommen til Can Pastilla

  Efter ankomst går vi en orienterende byrundtur og ser nærmiljøet.

 • Palma byrundtur: Halvdagsudflugt

  Vi kører til Mallorcas smukke hovedby Palma med de flotte promenader med palmer og udendørs caféer og Mallorcas vartegn, Le Seu-katedralen. Vi oplever den gamle bydel til fods, besøger det smukke udsigtspunkt Bellver og nyder panoramaudsigten over Palma.

  Herefter er der tid på egen hånd, hvor man bl.a. kan opleve katedralen, bygget på resterne af maurernes største moské på Mallorca. Det er en af Spaniens smukkeste katedraler og samtidig Mallorcas største kulturarv. Arkitekten Antoni Gaudí har lavet en meget rost ombygning i kirkens indre, og det nyeste tiltag fra 2007 er en dekoration af Capilla del Santísimo. Et fantastisk værk af 2000 forskelligt udformede keramikstykker. Kunstneren, Miquel Barceló, omtales som ”Spaniens nye Picasso”.

  Halvdagsudflugt
 • Valldemossa: Halvdagsudflugt

  Vi kører til Valldemossa, som er en af Mallorcas absolut smukkeste landsbyer. Byens charmerende gader, som er smukt dekorerede med blomster og porcelænsfliser med motiv af Mallorcas eneste helgeninde, giver byen en helt speciel atmosfære. Landsbyen ligger oppe i bjergene i et skønt naturområde og er også kendt for at have huset Mallorcas første turist, den verdensberømte komponist Chopin og hans elskerinde. Det usædvanlige par tilbragte en vinter her i slutningen af 1838, hvor de fik inspiration til både klaverkompositioner og bogen ”En vinter på Mallorca”.

  Halvdagsudflugt
 • Nordturen: Heldagsudflugt

  Vi besøger Alcudia, som ligger på den nordlige del af Mallorca. Her skal vi opleve den gamle bydel, som sammen med resterne af den romerske by Pollentia er erklæret kulturarv. Der bliver tid til at nyde byen på egen hånd, inden vi kører videre til øens nordligste punkt, Cap Formentor, hvor vi har et fotostop ved udsigtspunktet Es Colomer. Herefter kører vi til en hyggelig spansk finca, hvor vi skal smage en typiske mallorcinsk frokost bl.a. pattegris, som stadig steges i gamle kul-ovne.

  Heldagsudflugt
 • Hjemrejse: Palma de Mallorca - Aalborg

  Hjemrejse med Norwegian direkte fra Palma de Mallorca til Aalborg.

  Palma de Mallorca - Aalborg

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 15:45 00:10

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
10/9-20248 dageMallorcaMere end 8Kr. 9.295Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Palma de Mallorca?

  Gennemsnitstemeperatur: April - juni 20° - 26°, september - oktober 25° - 27°

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu