Skip to main content

Langtidsferie i Sydspanien

-
Busrejse til Sydspanien med oplevelser både ud og hjem

Langtidsferie i Sydspanien

Dejligt klima, fortræffelige strande og interessant historie. Der er masser af grunde til at tage på ferie i Sydspanien, når vejret herhjemme begynder at blive gråt og kedeligt. På denne fantastiske langtidsferie har vi samlet alt det bedste, og du får dermed hele 14 nætter på skønne hoteller, masser af tid til afslapning, fire spændende udflugter til historiske og billedskønne byer til at bryde dagene op, samt en hyggelig ud- og hjemrejse der bestemt ikke bare skal overstås. Her passerer vi bl.a. byer som Paris, Bordeaux, Barcelona og i Madrid bliver der tid til at udforske lidt af byen.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 stjernet bus
 • 5 overnatninger på udrejsen
 • 5 overnatninger på hjemrejsen
 • 7 overnatninger i Almuñecar med halvpension
 • 7 overnatninger i Benalmádena med halvpension
 • Forplejning på ud- og hjemrejsen ( ingen frokost dag 4 )
 • Vinsmagning Cahors
 • Turistskatter
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hoteller

 • Hotel Palmasol

  Hotel Palmasol er et lyst og moderne hotel, der ligger roligt tilbagetrukket – men alligevel kun 250 meter fra – den hyggelige Puerto Marina med sine mange spise- og underholdningsmuligheder i byen Benalmádena. Hotellets hjerte er den frodige have, og midt i den findes pool-området, hvor du kan slappe af i liggestolene under de slanke palmer med en drink fra hotellets pool-bar i hånden. Alle værelser har lille balkon, Wi-Fi, TV og aircondition. Safeboks og minibar mod betaling. Hotellet råder også over et fitnesscenter til fri afbenyttelse, en sauna og en fin restaurant med dejlig morgenbuffet.

  AktivitetFitness og sauna
  BarJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Ibersol Almuñecar Beach & Spa Hotel

  Ibersol Almuñecar Beach & Spa Hotel ligger i første række til den flotte stenstrand, San Cristóbal, og blot en kort gåtur fra de snørklede, charmerende gader i Almuñecars gamle bydel. Alle hotellets værelser har balkon med udsigt mod enten byen eller havet, og i hotellets have findes et stort pool-område med både vandrutsjebane, separat børnepool og masser af liggestole. Værelserne er rummelige og lyse, og de indeholder alle aircondition, TV, minibar, gratis Wi-Fi og safeboks mod betaling. Hotellet råder også over et fitnesscenter, restaurant, flere barer og en minigolfbane til fri afbenyttelse samt en spa-afdeling, hvor behandlinger kan tilkøbes.

  AktivitetFitness og Spa
  BarJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Udrejse

 • Dag 1: 6.10/3.11

  Vi starter tidlig morgen fra Nordjylland og får morgenkomplet i Hedensted med frokost syd for Hamburg. Vi fortsætter mod Bremen og krydser grænsen til Holland og gør stop ved Delden hvor vi spiser en lækker middag og overnatter.

 • Dag 2: 7.10/4.11

  Efter morgenmad på hotellet passerer vi Belgien og kører ind i Frankrig, hvor vi nyder en frokost, inden vi spiser middag og overnatter nord for Paris.

 • Dag 3 - 4: 8.10-10/10/5.11-7/11 ( 2 nætter )

  Vi passerer Paris og får frokost omkring Limoges, inden vi ankommer til Cahors, hvor der er middag samt overnatning. Vi tager en hel dag i stille og roligt tempo og nyder den fantastiske by Cahors. her tager vi på en spændende byrundtur og skal selvfølgelig se Dronningens slot Chateau de Cayx og handle på det samme marked som vores egen regent så ofte har gjort.

  Der bliver tid på egen hånd til frokost samt til at opleve byen. Vi spiser middag og nyder en skøn vinsmagning hos en lokal vinbonde.

 • Dag 5: 10.10/7.11

  Vi forlader Frankrig og kører ind i Spanien med frokostpause ved San Sebastian, inden vi får middag og overnatter i Burgos.

 • Dag 6: 11.10/8.11

  Efter morgenmad på hotellet sætter vi kursen mod Granada og til vores hotel i Almunecar, hvor vi skal tilbringe de næste 7 nætter. Frokosten på vejen dertil holder vi syd for Madrid.

 • Udflugter

 • Nerja: Halvdagsudflugt

  Dagens udflugt går til Nerja. Her går vi en tur, hvor vi blandt andet skal se den smukke palmeprydede promenade, der fører helt ud til Middelhavet og munder ud i en stor platform, som bærer det prætentiøse navn, Balcón de Europa, Europas Balkon.

  Efterfølgende kører vi til den hvide by, Frigiliana, som siges at være en af de smukkeste, mauriske landsbyer i Andalusien. Nyd den fantastiske udsigt på en af torvets caféer og gå en tur på de hyggelige stier ad snoede trapper.

  Halvdagsudflugt
 • Granada

  Vi sætter kursen mod nord til byen Granada. Granada regnes for en af Spaniens største seværdigheder og en af de smukkeste byer i Spanien. Magisk, skøn, fortryllende, historisk og maurisk er nogle af de ord, der beskriver byen. Det var Granada, som var maurernes sidste bataljon, inden de forlod Spanien i år 1492. Et af de bedst bevarede monument fra det mauriske herredømme i Granada er det storslåede Alhambra.

  Denne berømte maurerfæstning anses uofficielt for at være ”Verdens ottende vidunder”. Der er ikke mulighed for at besøge slottet på denne tur, men vi ser dele af slottet der er offentligt tilgængelig.

 • Malaga: Heldagsudflugt

  Vi kører til Picassos fødeby Málaga, der er Andalusiens provinshovedstad og næststørste by med mange muséer og shopping-muligheder. Málaga fik et stort opsving efter indvielsen af Picasso Museet i 2003. Ligeledes var det her, H.C. Andersen elskede at være, og derfor har byen rejst en statue af ham ved strandpromenaden. Vi starter med en sightseeingtur i bus, hvor vi bl.a. kommer op til den gamle fæstning Alcazaba. Herefter bliver der tid på egen hånd til at nyde byen.

  Heldagsudflugt
 • Mijas: Halvdagsudflugt

  Vi besøger den verdensberømte hvide landsby Mijas, der er som taget ud af et maleri. Byen har vundet flere priser for sin skønhed og har man først besøgt Mijas, forstår man hvorfor. Smalle gader med butikker, der sælger håndmalet keramik, enestående udsigter over hav og natur, tapas-barer på solbeskinnede pladser og en imødekommende og tilbagelænet lokalbefolkning.

  Halvdagsudflugt
 • Hjemrejse

 • Dag 21: 25.10/22.11

  Vi skal på en anden rute hjem via Barcelona, Montpellier, Lyon og Luxembourg. Første strækning går fra Malaga op mod Murcia med frokost nord for byen. Efter frokost passerer vi netop Murcia og overnatter nord for Valencia.

 • Dag 22: 26.10/23.11

  I dag fortsætter vi nordpå og får frokost nord for Barcelona, inden vi passerer Montpellier og overnatter ved Avignon.

 • Dag 23: 27.10/24.11

  Efter morgenmanden kører vi til Avignon og skal opleve den gamle bydel, der er omsluttet af et 5 km. langt fæstningsværk med 7 porte og 39 tårne. Sidst på eftermiddagen kører vi mod Lyon, hvor der er middag og overnatning.

 • Dag 24: 28.10/25.11

  Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet skal vi i dag forbi Lyon, Dijon og Nancy, inden vi overnatter ved grænsen til Luxembourg.

 • Dag 25: 29.10/26.11

  Hjemrejsen næstsidste dag står i Tysklands tegn. Via Luxembourg sætter vi kursen mod Køln, Wuppertal og Münster, inden vi overnatter i Bremen og spiser middag på en lokal restaurant.

 • Dag 25: 30.10/27.11

  Denne fantastiske tur lakker mod enden og vi passerer Bremen og Hamburg, inden vi igen er i Danmark. Efter så mange dage i udlandet, trænger vi vist alle til ngod dansk mad og den sørger Kløver Es i Hellevad for.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 04:20 00:05
Bouet Kvickly, P-plads 04:55 23:35
Aalborg Frakørsel 26, Universitetsboulevarden, Pendlerplads 05:10 23:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 05:25 23:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 05:35 22:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 05:50 22:40
Randers Viborgvej 140, Pendlerplads 06:10 22:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 06:25 21:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 06:40 21:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 06:50 21:10
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 07:15 20:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 07:30 20:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 08:40 19:45
Kolding P-plads ved Godset, Jens Holms Vej 09:05 19:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 09:20 19:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 09:35 17:35
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 10:00 17:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
6/10-202425 dageLangtidsferie Spanien med busMere end 8Kr. 17.995Bestil
3/11-202425 dageLangtidsferie Spanien med busMere end 8Kr. 17.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Andalusien

  Gennemsnitstemperatur: oktober/november: 18° - 20°.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu