Skip to main content

Langtidsferie i Sydspanien

-
Busrejse til Sydspanien med oplevelser både ud og hjem

Langtidsferie i Sydspanien

Dejligt klima, fortræffelige strande og interessant historie. Der er masser af grunde til at tage på ferie i Sydspanien, når vejret herhjemme begynder at blive gråt og kedeligt. På denne fantastiske langtidsferie har vi samlet alt det bedste, og du får dermed hele 16 nætter på skønne hoteller, masser af tid til afslapning, fire spændende udflugter til historiske og billedskønne byer til at bryde dagene op, samt en hyggelig ud- og hjemrejse der bestemt ikke ”bare skal overstås. Her passeres vi bl.a. byer som Paris, Bordeaux, Barcelona og i Madrid bliver der tid til at udforske lidt af byen.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 stjernet bus
 • 4 overnatninger på udrejsen
 • 4 overnatninger på hjemrejsen
 • 8 overnatninger i Almuñecar med halvpension
 • 8 overnatninger i Benalmádena med halvpension
 • Forplejning på ud- og hjemrejsen
 • Lokale turistskatter
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hoteller

 • Benyttes fra d. 27/10 - 4/11

  Hotel Palmasol

  Hotel Palmasol er et lyst og moderne hotel, der ligger roligt tilbagetrukket – men alligevel kun 250 meter fra – den hyggelige Puerto Marina med sine mange spise- og underholdningsmuligheder i byen Benalmádena. Hotellets hjerte er den frodige have, og midt i den findes pool-området, hvor du kan slappe af i liggestolene under de slanke palmer med en drink fra hotellets pool-bar i hånden. Alle værelser har lille balkon, Wi-Fi, TV og aircondition. Safeboks og minibar mod betaling. Hotellet råder også over et fitnesscenter til fri afbenyttelse, en sauna og en fin restaurant med dejlig morgenbuffet.

  AktivitetFitness og sauna
  BarJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Benyttes fra d. 19/10 - 27/10

  Ibersol Almuñecar Beach & Spa Hotel

  Ibersol Almuñecar Beach & Spa Hotel ligger i første række til den flotte stenstrand, San Cristóbal, og blot en kort gåtur fra de snørklede, charmerende gader i Almuñecars gamle bydel. Alle hotellets værelser har balkon med udsigt mod enten byen eller havet, og i hotellets have findes et stort pool-område med både vandrutsjebane, separat børnepool og masser af liggestole. Værelserne er rummelige og lyse, og de indeholder alle aircondition, TV, minibar, gratis Wi-Fi og safeboks mod betaling. Hotellet råder også over et fitnesscenter, restaurant, flere barer og en minigolfbane til fri afbenyttelse samt en spa-afdeling, hvor behandlinger kan tilkøbes.

  AktivitetFitness og Spa
  BarJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Udrejse

 • Dag 1

  Vi starter tidligt om morgenen fra Nordjylland og får morgenkomplet i Hedensted og frokost syd for Hamburg. Vi fortsætter mod Dortmund og tager den første overnatning syd for Duisburg.

 • Dag 2

  Efter morgenmad på hotellet passerer vi Belgien og kører ind i Frankrig, hvor vi nyder en frokost, inden vi kører forbi Paris og overnatter omkring Orléans.

 • Dag 3

  Dagen giver os mulighed for at opleve det smukke sydfranske landskab og byer som Tours, Poiters og Bordeaux, inden vi krydser grænsen til Spanien og overnatter ved San Sebastián.

 • Dag 4

  Ruten fortsætter sydpå ned igennem Spanien. Vi tager en stille dag, hvor der bliver lidt tid i Madrid, inden vi overnatter syd for landets spændende hovedstad.

 • Dag 5

  Udrejsens sidste dag går fra det sydlige Madrid via Jaén og Granada med frokost på vejen, inden vi sidst på eftermiddagen rammer vores hotel i Almunecar.

 • Udflugter

 • Nerja: Halvdagsudflugt

  Vi tager på udflugt til den charmerende by, Nerja. Her går vi en tur, hvor vi bl.a. skal se den smukke, palmeprydede promenade, der fører helt ud til Middelhavet. Her munder den ud i en stor platform, som bærer det pompøse navn, Balcón de Europa, Europas Balkon. Efterfølgende kører vi til den hvide by, Frigiliana, som er en af de smukkeste mauriske landsbyer i Andalusien. Nyd den fantastiske udsigt på en af torvets caféer og gå en tur på de hyggelige stier ad snoede trapper.

  Tæt ved Nerja ligger de verdenskendte drypstenshuler, Cuevas de Nerja. At gå rundt under jorden mellem de gigantiske drypsten, der er blevet formet over hundredtusindvis af år, er en anderledes naturoplevelse der sætter sig fast i erindringen. Hulerne er en af Spaniens mest populære attraktioner, og når man først har stået i naturens egen katedral og stirret op i det gigantiske, underjordiske rum, så forstår man hvorfor.

  Halvdagsudflugt
 • Granada

  Vi sætter kursen mod nord til byen Granada.
  Magisk, skøn, fortryllende og historisk er nogle af de ord, der beskriver byen, som var maurernes sidste bastion, inden de forlod Spanien i år 1492. Midt i byen troner et af de bedst bevarede monumenter fra maurernes herredømme; den storslåede fæstning, Alhambra. Stedet anses uofficielt for at være verdens ottende vidunder, og med sine mange haver og springvand minder det da også mere om en eventyrhave fra 1001 nats eventyr end en egentlig forsvarsfæstning.

  Ligesom med pyramiderne og Den kinesiske mur, så er der et før og et efter, at man har oplevet vidunderlige Alhambra. En oplevelse man ikke må snyde sig selv for, hvis man er i Andalusien.

 • Malaga: Heldagsudflugt

  Vi kører til Picassos fødeby, Málaga, der er Andalusiens provinshovedstad og næststørste by med mange museer og shopping-muligheder. Men Picasso er ikke den eneste kunstner, der har haft et forhold til byen. Vores egen H.C. Andersen elskede at være i byen og har tilmed skrevet et digt om den, hvorfor byen har rejst en statue af ham ved strandpromenaden. Vi starter med en sightseeingtur i bus, hvor vi bl.a. kommer op til den gamle fæstning, Alcazaba. Herefter bliver der tid til at nyde byen på egen hånd.

  Heldagsudflugt
 • Mijas: Halvdagsudflugt

  Vi besøger den verdensberømte hvide landsby, Mijas, der er som taget ud af et maleri. Byen har vundet flere priser for sin skønhed, og har man først besøgt Mijas, forstår man hvorfor. Smalle gader med butikker der sælger håndmalet keramik, enestående udsigter over hav og natur, tapas-barer på solbeskinnede pladser og en imødekommende og tilbagelænet lokalbefolkning. Mijas er bare magisk.

  Halvdagsudflugt
 • Hjemrejse

 • Dag 21

  Det er blevet tid til at køre hjem mod Danmark, men det betyder ikke, at ferien er slut, og at vi er færdige med at opleve nyt. Vi tager derfor en anden rute hjem og kører via Barcelona, Montpellier, Lyon og Luxembourg. Første strækning går fra Malaga op mod Murcia med frokost nord for byen. Efter frokost passerer vi netop Murcia og overnatter nord for Valencia.

 • Dag 22

  Vi fortsætter nordpå og får en typisk spansk frokost nord for Barcelona, inden vi passerer Montpellier og overnatter ved den tidligere paveby, Avignon.

 • Dag 23

  Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet skal vi i dag forbi Lyon, Dijon og Nancy, inden vi overnatter ved grænsen til Luxembourg.

 • Dag 24

  Hjemrejsens næstsidste dag står i Tysklands tegn. Via Luxembourg sætter vi kursen mod Köln, Wuppertal og Münster, inden vi overnatter syd for Bremen.

 • Dag 25

  Denne fantastiske tur lakker mod enden, og vi passerer Bremen og Hamburg, inden vi igen er i Danmark. Efter så mange dage udenlands trænger vi vist alle til noget god, dansk mad, og den sørger restaurant Kløver Es i Hellevad for.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad Falkevej 25, NILLES 04:20 20:05
Bouet Kvickly, P-plads 04:55 19:35
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 05:10 19:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 05:25 19:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 05:35 18:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 05:50 18:40
Randers Viborgvej 140, Pendlerplads 06:10 18:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 06:25 17:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 06:40 17:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 06:50 17:10
Skanderborg Banegård 07:15 16:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 07:30 16:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 08:40 15:45
Kolding P-plads overfor Godset, Jens Holms Vej 09:05 15:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 09:20 15:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 09:35 13:20
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 10:00 13:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
15/10-202325 dageLangtidsferie Spanien med bus0Kr. 14.995Forespørg

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Andalusien

  Gennemsnitstemperatur: oktober/november: 18° - 20°.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu