Skip to main content

Andalusien langtidsferie - Nerja

-
Nyd den kolde tid under varmere himmelstrøg

Andalusien langtidsferie - Nerja

Oplev en af perlerne langs den spanske kyst, den charmerende badeby Nerja i Andalusien. Hvert område langs kyststrækningen har sine skikke og traditioner, og Nerja fremstår stadig autentisk med hvidkalkede huse, fiskere på stranden og en imødekommende lokalbefolkning. Byen har desuden et hyggeligt centrum, hvor man kan nyde udsigten mod Afrika fra Balcón de Europa. Vi bor på et hyggeligt lejlighedskompleks, hvor der både er tid til afslapning samt spændende oplevelser.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg – Malaga tur/retur
 • Transfer lufthavn hotel tur/retur
 • 14 overnatninger i Nerja
 • 2-værelseslejligheder med balkon
 • 14 x morgenmad
 • 6 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Las Rosas de Capistrano

  Lejlighedskomplet Las Rosas de Capistrano tilbyder rummelige og lyse lejligheder i den populære by Nerja, som også omtales som kystens juvel. Det lille hyggelige kompleks ligger fint i Nerja med 800 meter til stranden samt små 2 km. til det berømte udkigspunkt Balcón de Europa. Lige ved lejlighedskomplekset ligger et stort supermarked, hvor man kan proviantere. De 2-værelseslejligheder tilbyder køkken med køleskab, kaffemaskine og ovn, eget badeværelse med bruser, stue med sovesofa, lænestole, TV, spisebord og stole, aircondition, separat soverum samt stor privat balkon. Lejlighedskomplekset ligger i et roligt område, hvor man kan nyde de grønne områder ved hotellet swimmingpool. Der er en snackbar ved swimmingpoolen, som har åbent i dagtimerne. Der er gratis Wi-Fi på fællesområderne. Morgen- og aftensmad indtages på nærliggende restaurant.

  Der kan forespørges på store lejligheder med 2 soverum, hvis der ønskes at være 4 personer i en lejlighed.

  BarJa
  ElevatorJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Husk varmt tøj på udflugterne. Vær desuden opmærksom på, at der er mange trapper i drypstenshulerne. Entré til drypstenshulerne ca. 20 EUR.

  Busstandarden kan forekomme lavere i Spanien end på vores øvrige rejser.

 • Udrejse: Aalborg - Malaga

  Udrejse med Norwegian direkte fra Aalborg til Malaga. Det er muligt at købe en let anretning på flyet. Transfer med bus til vores hotel.

 • Naturens katedral samt Frigiliana: heldagstur

  Vi skal opleve nogle af de flotteste drypstenshuler i verden, som blev opdaget tilbage i 1959 af fem unge, som var på jagt efter flagermus. Drypstenshulerne er et spektakulært syn og menes at have være beboet fra 25.000 f. Kr. Der er blandt andet fundet skeletter, værktøj og krukker, som vidner om en stor aktivitet i hulerne. Efter rundturen i hulerne kører vi til en af de smukkeste mauriske landsbyer i Andalusien. Nyd den fantastiske udsigt i Frigiliana på en af torvets caféer og gå en tur på de hyggelige stier ad snoede trapper.

 • Granada: heldagstur

  Vi sætter kursen mod nord til byen Granada. Granada regnes for en af Spaniens største seværdigheder og en af de smukkeste byer i Spanien. Magisk, skøn, fortryllende, historisk og maurisk er nogle af de ord, der beskriver byen. Det var Granada, som var maurernes sidste bataljon, inden de forlod Spanien i år 1492. Et af de bedst bevarede monumenter fra det mauriske herredømme i Granada er det storslåede Alhambra. Vi skal på en spændende tur i byen, hvorefter der bliver tid på egen hånd til at nyde denne spændende by.

 • Malaga: heldagstur

  Vi kører til Picassos fødeby, Málaga, der er Andalusiens provinshovedstad og næststørste by, med en masse forskellige muséer og shoppingmuligheder. Ligeledes var det her H.C. Andersen elskede at være, og derfor har byen rejst en statue af ham ved strandpromenaden. Vi starter med en sightseeingtur i bus, hvor vi bl.a. kommer op til den gamle fæstning, Alcazaba. Herefter bliver der tid på egen hånd til at gå rundt og nyde byen.

 • Hjemrejse: Malaga - Aalborg

  Transfer til lufthavnen. Hjemrejse med Norwegian direkte fra Malaga til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 09:25 10:15

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
8/11-202315 dageAndalusien langtidsferieMere end 8Kr. 9.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu