Skip to main content

Guadalquivir flodkrydstogt

-
Spansk eventyr til søs

Guadalquivir flodkrydstogt

Andalusien har aldrig været smukkere end på dette unikke krydstogt, der som noget helt særligt foregår både til lands og til vands. Vi påmønstrer vores 5* skib i Sevilla, hvorefter rejsen fortsætter til søs på den billedskønne Guadalquivir-flod, hvor vi skal nyde ”Det ægte Spanien”. Fra flodskibets dæk nyder vi udsigterne til det frodige og bjergrige Andalusien, de skønne byer, som emmer af atmosfære, de fantastiske seværdigheder og de små barer, hvor vi skal smage sherry og lytte til den temperamentsfulde flamenco-musik. Glæd dig blandt andet til Spaniens smukkeste by Sevilla, maurernes sidste bastion, Granada, og Spaniens ældste by, Cadiz.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg - Malaga t/r
 • 1 overnatning i Sevilla
 • 7 overnatninger på MS La Belle de Cadix
 • 8 x morgenmad
 • 6 x frokost ombord
 • 1 x velkomstmiddag i Sevilla
 • 6 x aftensmad ombord
 • 1 x gallamiddag ombord
 • All inclusive ombord
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Skibe

 • Dag 1-2

  Catalonia Giralda

  Hotellet er centralt beliggende i Sevillas historiske bymidte, hvilket gør det ideelt som base, når man skal udforske og opleve byen. I gåafstand fra hotellet findes gode restauranter og turistmål som La Giralda og domkirken samt det charmerende Santa Cruz-kvarter. Hotellet råder over pool, fitnesscenter samt bar og en helt fantastisk restaurant. Der serveres morgenbuffet hver morgen, og restauranten byder på blandt andet traditionelle, andalusiske retter. Ved den indendørs, opvarmede pool findes desuden en snackbar, hvor der kan nydes tapas og internationale retter. De lyse og moderne værelser er indrettet med blandt andet bad og toilet, TV, minibar, aircondition og gratis Wi-Fi.

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 2-9

  MS La Belle de Cadix

  Det 5-ankrede MS La Belle de Cadix er et flot skib, bygget i 2005 og renoveret i 2010. MS La Belle de Cadix er et af de få skibe, der både kan sejle på floder og på havet, da en del af sejlturen fra Sevilla til Cadiz foregår på Middelhavet. Skibet har kapacitet til 176 gæster og måler 110 meter i længden og 11,40 meter i bredden. Skibet har 88 udvendige kabiner med vindue fordelt på 3 dæk; hoveddæk, mellemdæk og øvre dæk. Kabinerne på hoveddækket har koøjer, og på mellem- og øvre dæk har de panoramavinduer. Størrelsen på kabinerne varierer mellem 10-13 m2. Kabinerne er med enten dobbeltseng eller to adskilte senge, bad, toilet, hårtørrer, håndklæder, safeboks, TV, Wi-Fi (mod betaling), telefon (kun interne opkald), aircondition og 220 volts strømforsyning. Skibet har et stort udbud af faciliteter, såsom panoramarestaurant, loungebar med dansegulv, pianobar, soldæk med solstole, reception, fitnessrum og elevator.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitness
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Aalborg – Malaga - Sevilla

  Udrejse med KLM via Amsterdam til Malaga. Transfer til vores hotel i Sevilla. Velkomstmiddag i Sevilla.

 • Dag 2: Sevilla

  Vi skal nyde én af de absolut smukkeste byer i Spanien til fods. Vi ser det legendariske jødekvarter, Santa Cruz og skal opleve Plaza Vírgen de los Reyes med Sevillas to største seværdigheder, Alcázar og Domkirken, hvor Columbus hviler i en meget smuk grav. Om eftermiddagen går vi ombord på vores 5* krydstogtsskib, MS La Belle de Cadix, hvor vi nyder en velkomstdrink og middag.

  Sevilla
 • Dag 3: Sevilla – Córdoba – Sevilla

  Vi kører til Córdoba, hvor vi ser det historiske centrum og besøger den unikke 1000 år gamle moské, La Mezquita, som er et meget kuriøst bygningsværk, da Karl V’s katolske katedral er bygget 500 år senere og passet ind i midten af moskéen. Sidst på dagen er vi retur på skibet i Sevilla, hvor vi nyder en dejlig middag.

  Sevilla – Córdoba – Sevilla
 • Dag 4: Sevilla - Cádiz

  Efter en kort byvandring langs floden i Sevilla, begynder vi sejladsen mod Cádiz, hvor vi undervejs passerer den UNESCO-listede, Doñana Nationalpark. Hen under aften ankommer vi til Cádiz, der oprindelig var en ø, og i dag forbindes til det andalusiske fastland med en smal tange. Vi går fra borde og nyder en aftentur i Cádiz.

  Sevilla - Cádiz
 • Dag 5: Cádiz - El Puerto de Santa María

  Vi besøger Jerez de la Frontera, der er kendt for flamenco, sherry og heste. Vi skal besøge et stutteri, der opdrætter de smukke andalusiske heste. Om eftermiddagen udforsker vi Cádiz’ kulturelle og historiske rigdom til fods, og om aftenen er der traditionel flamenco-opvisning på skibet. Vi fortsætter mod El Puerto de Santa María.

  Cádiz - El Puerto de Santa María
 • Dag 6: El Puerto de Santa María – Isla Minima

  Vi besøger et af Spaniens ældste og mest traditionsrige sherry-huse, det verdenskendte Osborne, hvor vi hører om produktionen og smager på de gyldne dråber. Om eftermiddagen tager vi til marsklandet, Isla Minima, hvor vi besøger en typisk andalusisk hacienda (en stor landejendom) og oplever et hesteshow. Vi sejler herefter tilbage mod Sevilla.

  El Puerto de Santa María – Isla Minima
 • Dag 7: Granada – Sevilla

  Dagen byder på en spændene bustur til en af Spaniens smukkeste byer, Granada. Vi nyder synet af Alhambra nede fra byen, når vi begiver os ud på en gåtur med rejselederen i Granada centrum. Der bliver også tid på egen hånd til at udforske byens hyggelige gader og stræder.

  Granada – Sevilla
 • Dag 8: Sevilla

  i kører til Huelva-provinsen med det spændende museum, Muelle de las Carabelas, som beretter om Columbus’ opdagelse af ”Den nye Verden”, hvor vi ser præcise kopier af Columbus’ skibe. Om eftermiddagen kan man nyde Sevilla på egen hånd. Vi slutter vores fantastiske krydstogt af med en dejlig gallamiddag.

  Sevilla
 • Dag 9: Malaga - Aalborg

  Efter morgenmad kører vi til Malaga. Hjemrejse med KLM via Amsterdam til Aalborg.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 05:00 22:30

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
17/8-20229 dageGuadalquivir flodkrydstogtMere end 8Kr. 14.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu