Skip to main content

Rejs til Gran Canaria

-
Glæde og feriestemning

Gran Canaria

Tag med til sydkystens gode strande og nyd dejlig feriestemning. Vi bor i populære Puerto Rico, som også er den mest solsikre by på Gran Canaria. Byen er bygget op omkring to bjergskråninger, og nede i dalen finder man byens centrum, et stort shoppingcenter med et væld af butikker, restauranter og barer.

Hotel

 • Hotel RioSol

  Hotel Riosol er et skønt 4-stjernet lejlighedskompleks i populære Puerto Rico med en fantastisk smuk udsigt over bugten. I gåafstand fra hotellet ligger Amadores-sandstranden og et væld af restauranter, barer og caféer. Hotellet tilbyder døgnåben reception, swimmingpool (opvarmet), restaurant, vaskeservice og et lille supermarked. Alle 2-værelses lejligheder er placeret med sol hele dagen og har separat soveværelse samt opholdsrum med køkkenniche samt balkon/terrasse med skøn havudsigt. Der er halvpension inkluderet i opholdet.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  HavudsigtJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Aalborg - Las Palmas

  Direkte fly fra Aalborg til Gran Canaria.

 • Las Palmas: Heldagsudflugt

  Besøg i Gran Canarias spændende hovedstad Las Palmas, en skøn kombination af pulserende storbyliv caféliv og hyggelige, frodige byparker. Vi besøger bl.a. den gamle bydel Vegueta, der er på UNESCOs Verdensarvsliste, og stranden Las Canteras, som løber langs byens centrum og har en skøn strandpromenade. På hjemturen stop ved shoppingcentret Las Arenas

 • Nordtur: Heldagsudflugt

  Besøg i byen Arucas, hvor vi bl.a. ser den majestætiske lavastenskirke med et 60 meter højt tårn. Vi fortsætter til Arehucas, Europas største likørfabrik. Her smager vi den kanariske honning-likør ”Ron Miel” og ser fabrikkens museum. Videre til den charmerende lille by Teror, der er kendt for sin typiske kanariske arkitektur og for den store trefløjede basilika, Nuestra Señora del Pino, der er dedikeret til Gran Canarias skytsengel samt centrum for pilgrimsrejsende.

 • Puerto Mogan: Halvdagsudflugt

  Besøg i den idylliske naboby og tidligere fiskerleje, Puerto Mogan, der har et bilfrit centrum med kanaler og broer, hvorfra man kan nyde den flotte lystbådehavn med både farverige fiskerbåde og luksuriøse sejlbåde. På en slentretur rundt i de smalle stræder nyder vi de karakteristiske, hvidkalkede huse med små haver og smukke, farverige bougainvilleaer, som klatrer op ad husmurene.

 • Hjemrejse: Las Palmas - Aalborg

  Transfer til lufthavn. Hjemrejse med direkte fly fra Gran Canaria til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu