Skip to main content

Langtidsferie på Gran Canaria

-
Langtidsferie i Puerto Rico

Langtidsferie Gran Canaria

Fra de frodige bjerglandskaber på øens midte til kystens langstrakte, gyldne sandstrande er Gran Canaria som skabt til afslapning og fordybelse. Tag med på en skøn langtidsferie til denne folkekære kanarie-ø, der nyder godt af en gennemsnitstemperatur året rundt på 24 grader. Det sydvestlige kystområde, Mogán, kendetegnes ved smukke, rolige bugter og hyggelige fiskerlejer, og det er også her, i den populære ferieby, Puerto Rico, at vores hotellejligheder venter på os – med fantastisk udsigt over havet.

Hotel

 • Hotel Monteparaiso

  Hotel Monteparaíso er et lejlighedskomplekser i populære Puerto Rico og tilbyder smuk udsigt over bugten. I gåafstand ligger Amadores sandstranden og et væld af restauranter, barer og caféer. Hotellet tilbyder døgnåben reception, swimmingpool, restaurant, vaskeservice og et lille supermarked. Hotel Monteparaíso tilbyder pæne 2-værelseslejligheder med mulighed for selv at lave mad. Alle lejligheder kan rumme op til 4 personer og har kombineret soveværelse (2 enkeltsenge) og opholdsstue med sovesofa og spisebord. Her er TV, safeboks, gratis Wi-Fi samt eget køkken med keramiske kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister og elkedel. Badeværelset har toilet og brusebad. Balkon/terrasse med skrå havudsigt. Der er inkluderet morgenmad og aftensmad i opholdet. Faciliteter på nabohotellet Riosol kan frit benyttes.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  HavudsigtJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Vores rejseleder er behjæpelig med flere oplevelser under opholdet.

  Vær opmærksom på, at turen ikke er egnet for gangbesværede.

 • Udrejse

  Udrejse med SAS fra Billund til Gran Canaria. Efter ankomst er der bustransfer til hotellet.

 • Las Palmas: Heldagsudflugt

  Vi besøger Gran Canarias spændende hovedstad, Las Palmas, hvor vi oplever den gamle, hyggelige bydel, Vegueta, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Herfra tager vi op til den 5 km. lange, lækre sandstrand, Las Canteras, som løber langs byens centrum og har en skøn strandpromenade. Las Palmas er en kombination af pulserende storbyliv og hyggelige, frodig byparker med caféliv. På hjemturen gør vi holdt ved det store shoppingcenter ved Las Arenas.

 • Nordtur: Heldagsudflugt

  Vi besøger byen, Arucas, og skal bl.a. se den majestætiske lavastenskirke med det 60 meter høje tårn. Byen byder på flere smukke og historisk interessante bygninger, bl.a rådhuset og markedshallen. Vi fortsætter til Arehucas, Europas største likørfabrik, hvor vi smager på den kanariske honninglikør, ”Ron Miel”, som traditionelt serveres som afslutning på et måltid, og vi ser fabrikkens museum, hvor man bl.a. kan beundre de mange tønder signeret af kendte besøgende.

  Efterfølgende oplever vi den charmerende lille by, Teror, der er kendt for sin typiske kanariske arkitektur. Byen er også centrum for Gran Canarias pilgrimsrejsende med den store trefløjede kirke, "Nuestra Senora del Pino Basilica, der er dedikeret til Gran Canarias skytsengel.

 • Marked og Guance Museum: halvdagsudflugt

  Markedet i Arguineguín er det største marked på Gran Canaria. Her kan man finde restpartier og kopivarer, frugt og grønt til gode priser. Vi gør et stop, hvor der bliver mulighed for at gøre nogle gode indkøb. Herefter fortsætter vi til Barranco de Fataga, der er en af de mest dramatiske kløfter på øen, hvor vi besøger frilandsmuseet, Mundo Aborigen. Her har man rekonstrueret en landsby fra urfolkets tid, også kaldet guancherne, med store figurer arrangeret i livagtige scener. Museet giver et godt indtryk af Gran Canaries forhistoriske kultur.

 • Hjemrejse

  Transfer til lufthavn. Hjemrejse fra Gran Canaria til Billund.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Gran Canaria langtidsferie?

  Mundo Aborigen ca. EUR 15,00.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu