Skip to main content

Rejser til Gran Canaria

Øjenåbnende ø-oplevelser

En ø lidt større end Lolland, cirkelformet og så rig på fauna, flora og fabelagtige landskaber, at den er blevet kaldt for et miniature-kontinent. Læg dertil en årlig gennemsnitstemperatur på 24 grader, og du er på Gran Canaria. En ferie på solskinsøen i Atlanterhavet byder på skønne, varme muligheder for både at gå på opdagelse – lige fra at nyde de lækreste lokale specialiteter på tapas-bar til at vandre op til den mytiske, 67 meter høje sten på toppen af Roque Nublo, der på mange måder er øens midtpunkt.

Får du lyst til at tage en dukkert i det blå, kan du næsten ikke gøre det i smukkere omgivelser end ved det blændende Maspalomas med sit gamle fyrtårn og miniature-Sahara af klitter, der lægger sig i bølger af lyst sand hen til stranden. Husk solbrillerne!

Både på vores 8 dages ferieklassiker eller 15-dages ophold, er der arrangeret en udflugt til storbyen Las Palmas, Columbus lagde til her inden han (gen)opdagede Amerika, og byens gamle UNESCO-fredede del Vegueta. Der er også ture til Arucas med sin imponerende lavastenskirke og den maleriske by Teror, kendt for sin kanariske arkitektur og de mangefarvede bygninger samt smukke Puerto Mogan.

Gran Canaria om vinteren

Søger du sol og varme, er Gran Canaria det perfekte valg i vintermånederne. Sydkysten byder på indbydende strande, subtropisk klima med behagelige temperaturer året rundt samt en afslappet og yderst gæstfri atmosfære.

Tag med til sydkystens gode strande og nyd dejlig feriestemning. Vi bor i populære Puerto Rico, som også er den mest solsikre by på Gran Canaria. Byen er bygget op omkring to bjergskråninger, og nede i dalen finder man byens centrum, et stort shoppingcenter.

Gran Canaria

Fra de frodige bjerglandskaber på øens midte til kystens langstrakte, gyldne sandstrande er Gran Canaria som skabt til afslapning og fordybelse. Tag med på en skøn langtidsferie til denne folkekære kanarie-ø, der nyder godt af en gennemsnitstemperatur året rundt på 24 grader.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu