Skip to main content

Costa Blanca - Alicante

Costa Blanca - Alicante

Velkommen til Costa Blanca, hvor feriebyerne ligger som perler på en snor. Som navnet antyder finder du her mange smukke strande med hvidt sand.

Den hvide kyst, Costa Blanca i Østspanien er et af de mest naturskønne områder på det spanske fastland. Kysten lokker med mange herligheder. Flotte sandstrande, turkisblåt vand, livlige byer, forrevne klipper og skjulte bugter. Inde i landet skærmer de høje bjerge kysten. Her finder du historiske landsbyer, borgruiner og frodige dale. Udover den storslåede natur byder området også på pulserende storbyer, der bugner med tapasbarer og butikker og hyggelige promenader.

Hele ugen bor vi på det dejlige Hotel Sun Palace Albir, der ligger nær (600 m.) den skønne Alfaz´ Albir strand. På hotellet finder du en skøn SPA-afdeling, indendørs og udendør pool og meget mere. Læs mere om hotellet nedenfor.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Alicante t/r
 • Bustransfer lufthavn – hotel t/r
 • 7 x overnatninger på hotel
 • Værelser med balkon
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder under hele opholdet

  Hotel

  • Dag 1-8

   Hotel Sun Palace Albir

   Hotel Sun Palace Albir og Spa er et skønt hotel beliggende i Albir imellem Benidorm og Altea. Det elegante hotel har en skøn pool både indendørs og udendørs, SPA-afdeling med bl.a. boblebad, sauna og tyrkisk bad (mod tillæg) og fitness-faciliteter. Hotellet har to restauranter, hvor du kan nyde morgenmaden og aftensmaden, en bar og meget mere der er med til at gøre dit ophold intet mindre end fantastisk.

   Alle værelser er udstyret med toilet og bad samt hårtørrer, tv, air-condition, minibar og gratis Wi-Fi.

   AndetSPA-afdeling (mod tillæg)
   BarJa
   ElevatorJa
   InternetJa
   MinibarJa
   RestaurantJa
   SaunaJa
   SolterrasseJa
   SwimmingpoolJa
   TvJa

  Dagsprogram

  • Udrejse: Aalborg - Alicante

   Udrejse fra Aalborg med Norwegian direkte til lufthavnen i Alicante. Herfra er der transfer til vores hotel.

  • Byrundtur i Albir

   Vi tager på en kort byvandring i Albir med vores rejseleder, hvor vi fornemmer den hyggelige spanske stemning og ser nogle af byens seværdigheder.

  • Valencia: Heldagstur

   Valencia er uden sammenligning Costa Blancas mest kulturelle by og det er også her, at den spanske nationalret ”paella” stammer fra. Byen blev grundlagt af romerne i år 138 f.Kr. Den blev oprindeligt anlagt som et hvilested for romerne og har derfor altid haft mange smukke haver og skønne parker. Vi kører på en panoramisk rundtur og passerer seværdigheder såsom Kunstens og Videnskabens by, “Ciudad de las Artes y las Ciencias”, musikpaladset “Palau de la Musica “, tyrefægtnings-arenaen og Valencias imponerende rådhus.

   Dernæst tager vi på en spadseretur gennem den gamle bydel. På denne tur oplever vi bl.a. det imponerende, overdækkede Art Deco-marked, som er et flot eksempel på modernistisk arkitektur. Vi ser også katedralen, Santa Maria, inden vi holder frokostpause.

   Om eftermiddagen ser vi nærmere på Kunstens og Videnskabens by, som er et stort og moderne fritidscenter med fremtidsagtige og til tider chokerende bygninger designet af Santiago Calatrava, den verdensberømte arkitekt født i Valencia.

   Heldagstur
  • Alicante: halvdagstur

   Vi sætter kursen mod den skønne Middelhavsby, Alicante, som bl.a. er kendt for sine mange smukke sandstrande. Første stop er middelalderborgen og fæstningen Santa Barbara, som er beliggende 196 m.o.h. Herfra nyder vi den storslåede udsigt over byen, havnen og bugten.

   Vi fortsætter dernæst til centrum af Alicante, hvor vi tager på byrundtur. Vi ser bl.a. den smukke kirke, Santa Maria, samt San Nicolas-katedralen, inden vi når promenaden La Explanada. Her vil der være tid til shopping og tid til at nyde livet på en af de mange hyggelige cafeer.

   halvdagstur
  • Den maleriske by Guadalest: halvdagstur

   Vi kører til den maleriske landsby Guadalest, som er beliggende i en højde af 600 m.o.h. Guadalest rummer en spændende historie, som går helt tilbage til, da maurerne regerede. Byens storhedstid var i middelalderen, hvor den hørte til kongehuset Aragon, der dominerede den vestlige del af Middelhavet og var et af de vigtigste kongehuse i Europa. Den gamle bydel er meget velbevaret, og vi kan besøge slottet, fængslet (under rådhuset), adelens huse og den barokke kirke. Der er også mange idylliske gader med cafeer og restauranter, hvor man kan nyde en frokost i smukke omgivelser.

   halvdagstur
  • Hjemrejse: Alicante - Aalborg

   Vi tager afsked med vores hotel og kører til lufthavnen. Herfra flyver vi med Norwegian direkte til Aalborg.

  Flytider

  Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
  Aalborg Lufthavn, terminalen 09:30 10:15

  Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

  Afrejser og bestilling

  AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
  5/10-20248 dageCosta Blanca - Direkte fly fra AalborgMere end 8Kr. 7.995Bestil

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

  • Hvordan er vejret i Alicante?

   Når du rejser til Alicante i juli måned kan du forvente temperaturer på omkring 30-35 grader. 

  • Hvilke entreer er der på rejsen til Alicante

   Med dansk rejseleder skal vi udforske området og de smukke byer og landskaber omkring. Du kan forvente at entréer ca. udgør 20 EUR pr. person.

  • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

   Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

   Regneeksempel:
   Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

   Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

   Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

  • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

   Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

  • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

   Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

  • Flytider og ændringer

   De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

   Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

  • Kan jeg reservere sæde på flyet?

   På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

  • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

   På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

  • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

   Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

  • Bus på flyrejser

   På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

   I Spanien bruger man Euro (EUR).

  Få nyhederne først
  Få nyhederne først

  Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

  Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
   i trygge rammer
  • Altid med erfaren
   dansk rejseleder
  • Sammen om
   nye oplevelser
  7021 6022Se åbningstider
  Luk menu