Skip to main content

Costa del Sol – Sydspanien

-
Nyd vinteren i Sydspanien

Costa del Sol – Sydspanien

Dejligt klima, fortræffelige strande og interessant historie betyder, at Costa del Sol er et sikkert hit, når det kommer til en god ferie som både indeholder oplevelser og afslapning. Vi nyder opholdet i Torremolinos, hvor vi bor helt ned til vandet på et skønt hotel. Vi har krydret opholdet med spændende udflugter og aktiviteter, hvor der både er tid til oplevelser og afslapning.

Hotel

 • Hotel Med Playa Pez Espada

  Hotel Med Playa Pez Espada er et skønt hotel med en perfekt beliggenhed ned til strandpromenaden i Torremolinos. Hotellet tilbyder 2 swimmingpools, reception, snack bar, bar og restaurant. Værelserne har alle bad og toilet, hårtørrer, gratis WIFI, TV, køleskab, kaffe/the faciliteter og balkon/terrasse. Forplejningen består af morgen- og aftensbuffet inkl. et ¼ fl. vin og vand.

Dagsprogram

 • Udrejse

  Udrejse med Norwegian direkte fra Aalborg til Malaga. Transfer med bus til vores hotel.

 • Torremolinos: Orienteringstur

  Vi oplever den charmerende ferieby fra sin bedste side. Vi slentrer ned at byens strandpromenade, med sine mange restauranter og handlemuligheder

 • Málaga: Heldagsudflugt

  Vi kører til Picassos fødeby Málaga, der er Andalusiens provinshovedstad og næststørste by med mange muséer og shopping-muligheder. Málaga fik et stort opsving efter indvielsen af Picasso Museet i 2003. Ligeledes var det her, H.C. Andersen elskede at være, og derfor har byen rejst en statue af ham ved strandpromenaden. Vi starter med en sightseeingtur i bus, hvor vi bl.a. kommer op til den gamle fæstning Alcazaba. Herefter bliver der tid på egen hånd til at nyde byen.

 • Mijas: Halvdagsudflugt

  Vi besøger den verdensberømte hvide landsby Mijas, der er som taget ud af et maleri. Byen har vundet flere priser for sin skønhed. Og har man først besøgt Mijas, forstår man hvorfor. Smalle gader med butikker, der sælger håndmalet keramik, enestående udsigter over hav og natur, tapas-barer på solbeskinnede pladser og en imødekommende og tilbagelænet lokalbefolkning.

 • Naturreservatet El Chorro: Heldagsudflugt

  Vi kører til det smukke naturreservat El Chorro, hvor vi skal opleve turkisblå søer og dramatiske klippevægge. Vi ser den berømte og imponerende gangsti El Caminito del Rey, som er bygget direkte på bjergsiderne. Efterfølgende kører vi til bonden Juanitos citrusplantage, hvor vi skal på en rundtur og smage på hans mange sorter. Herefter laver Juanito den spanske nationalret paella på ægte spansk manér. Frokosten er inkl. vin/øl samt kaffe/te. Udflugten koster DKK 395 pr. person og skal bestilles ved tilmelding.

 • Hjemrejse

  Transfer til lufthavnen. Hjemrejse med Norwegian direkte fra Malaga til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu