Skip to main content

Efterårsrejse til Spaniens solrige østkyst

-
Vi flyver direkte fra Aalborg til Alicante

Costa Blanca for enhver smag

Sig farvel til regn og rusk og goddag til sol, varme og en af Europas smukkeste kyststrækninger, når vi rejser til Spaniens hvide kyst – Costa Blanca – til oktober.

Vi flyver direkte fra Aalborg Lufthavn til Alicante på den spanske østkyst, og i en hel uge skal vi nyde det milde, spanske efterårsklima, slappe af og læse bøger i skyggen af palmerne på vores dejlige hotel i strandbyen Albir og udforske regionens mange naturperler og kulturbyer.

Denne rejse er for dig, der drømmer om at kombinere de rolige stunder på hotellet og god tid til at slentre rundt i det hyggelige nærmiljø med spændende ture til regionens største seværdigheder.

Undervejs kan du vælge at tage med på de tre inkluderede halv- og heldagsture til den skønne middelhavsby Alicante, maleriske Guadalest og metropolen Valencia. Men du kan naturligvis også vælge at blive i omegnen af hotellet i Albir, hvor den nærmeste paellarestaurant, torvcafé med dampende varm expresso eller strandpromenade aldrig er mere end et stenkast væk.

Glæd dig til at nyde en uge under den spanske sol sammen med andre rejseglade danskere, mens mørket sænker sig og solen leger gemmeleg hjemme i Danmark.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Alicante t/r
 • Bustransfer lufthavn – hotel t/r
 • 7 x overnatninger på hotel
 • Værelser med balkon
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder under hele opholdet

  Hotel

  • Dag 1-8

   Hotel Sun Palace Albir

   Velkommen til det dejlige Hotel Sun Palace, som ligger blot 500 meter fra Cap-Blanch-stranden i kystbyen Albir. Det moderne og lyse hotel er centreret om det store poolområde, hvor du kan nyde varmen og solen på en af de mange solstole eller tage et dyp i en af de tre swimminpools.

   Fra de lyse og rummelive værelser er der en skøn udsigt over bjergene i horisonten eller det skinnende Middelhav, og uanset hvor du bor på hotellet, så kan du nyde godt af de bløde senge, balkon, aircondition, TV, gratis Wi-Fi og naturligvis eget bad og toilet.

   Hotellet råder over to restauranter, hvor du over en overdådig morgenbuffet også kan nyde spanske klassikere og internationale retter til frokost og middag. Trænger du til at blive forkælet, kan du købe adgang til det store spa- og wellnesområde, der tilbyder både sauna, dampbad, sauna og diverse massagebehandlinger.

   Når du træder ud ad hoteldøren, er du ikke langt fra Albirs hyggelige centrum og smalle handelsgader, hvor du ikke skal gå mange meter for at finde en god restaurant, en hyggelig café eller butikker, der sælger alt fra håndlavet brugskunst til spanske lækkerier og alt til solferien.

   Afstand til havet500 meter
   AktivitetJa
   BarJa
   ElevatorJa
   HavudsigtJa
   InternetJa
   MinibarJa
   ReceptionJa
   RestaurantJa
   SafeboksJa
   SaunaJa
   SolterrasseJa
   Swimmingpool3 stk.
   TvJa

  Dagsprogram

  • Byrundtur i Albir

   Vi tager på en kort byvandring i Albir med vores rejseleder, hvor vi fornemmer den hyggelige spanske stemning og ser nogle af byens seværdigheder.

   Denne tur har til formål at gøre dig bekendt med den by, du den næste uge skal have base i. Rejselederen kender den bedre end de fleste og viser dig naturligvis de hyggeligste restauranter, caféerne med den flotteste udsigt og de gader, hvor de kan gøre de bedste indkøb

   Byrundtur i Albir
  • Alicante - halvdagstur

   Vi sætter kursen mod den skønne Middelhavsby, Alicante, som bl.a. er kendt for sine mange smukke sandstrande. Første stop er middelalderborgen og fæstningen Santa Barbara, som er beliggende godt 200 meter ove rhavet. Herfra nyder vi den storslåede udsigt over byen, havnen og bugten.

   Vi fortsætter herefter til centrum af Alicante, hvor vi tager på byrundtur. Vi ser bl.a. den smukke kirke Santa Maria og San Nicolas-katedralen, inden vi når promenaden La Explanada. Her vil der være tid til shopping og til at nyde livet på en af de mange hyggelige caféer.

   Alicante - halvdagstur
  • Guadalast - halvdagstur

   Vi kører til den maleriske landsby Guadalest, som er beliggende oppe i bjergene bag Alicante. Guadalest rummer en spændende historie, som går helt tilbage til dengang maurerne regerede på Den Iberiske Halvø. Byens havde sin storhedstid i middelalderen, hvor den hørte under kongehuset Aragon, der dominerede den vestlige del af Middelhavet og var et af de vigtigste kongehuse i Europa. Den gamle bydel er meget velbevaret, og vi kan besøge slottet, fængslet under byens rådhus, adelens pragtvillaer og den barokke kirke. Der er også mange idylliske gader med cafeer og restauranter, hvor man kan nyde en frokost i smukke omgivelser.

   Guadalast - halvdagstur
  • Valencia - heldagstur

   Valencia er uden sammenligning Costa Blancas mest kulturelle by, og det er også her, den spanske nationalret paella stammer fra. Byen blev grundlagt af romerne i år 138 f.Kr. Den blev oprindeligt anlagt som et hvilested for romerne og har derfor altid haft mange smukke haver og skønne parker. Vi kører på en panoramisk rundtur og passerer seværdigheder såsom Kunstens og Videnskabens by Ciudad de las Artes y las Ciencias, musikpaladset Palau de la Musica, tyrefægterarenaen og Valencias imponerende rådhus.

   Herefter tager vi på en spadseretur gennem den gamle bydel. På denne tur oplever vi bl.a. det imponerende, overdækkede Art Deco-marked, som er et flot eksempel på modernistisk arkitektur. Vi ser også katedralen Santa Maria, inden vi holder frokostpause.

   Om eftermiddagen ser vi nærmere på Kunstens og Videnskabens By, som er et stort og moderne fritidscenter med futuristiske bygninger designet af bysbarnet Santiago Calatrava.

   Valencia - heldagstur

  Flytider

  Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
  Aalborg Lufthavn, terminalen 09:30 10:15

  Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

  Afrejser og bestilling

  AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
  5/10-20248 dageCosta Blanca - Direkte fly fra AalborgMere end 8Kr. 7.995Bestil

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

  • Tillæg for enkeltværelse

   Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.500

  • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

   Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

   Regneeksempel:
   Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

   Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

   Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

  • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

   Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

  • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

   Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

  • Flytider og ændringer

   De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

   Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

  • Kan jeg reservere sæde på flyet?

   På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

  • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

   På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

  • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

   Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

  • Bus på flyrejser

   På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

   I Spanien bruger man Euro (EUR).

  Få nyhederne først
  Få nyhederne først

  Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

  Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
   i trygge rammer
  • Altid med erfaren
   dansk rejseleder
  • Sammen om
   nye oplevelser
  7021 6022Se åbningstider
  Luk menu