Skip to main content

Rejse til Andalusien

-
Besøg i Sevilla, Cordoba og Alhambra

Andalusien – Sydspanien

Kun få steder i verden finder man så meget kultur, historie og charme, som i den sydspanske region Andalusien. På denne spændende rundrejse besøger vi de største af Andalusiens mange seværdigheder samt den særprægede by Ronda og Cordoba, som er én af Andalusiens smukkeste byer. Vi skal også opleve Spaniens mest spanske by Sevilla samt den imponerende mauriske fæstning, Alhambra. Vi stifter tillige bekendtskab med den ældste by i den vestlige verden, hvor vi skal smage på sherry. Endelig vil der være lejlighed til at nyde det behagelige klima og afslappede liv i regionen.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Malaga tur/retur
 • Transfer lufthavn - hotel tur/retur
 • 3 overnatninger ved Costa del Sol-kysten
 • 2 overnatninger i Granada
 • 1 overnatning i Sevilla
 • 1 overnatning i Jerez de la Frontera
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • Besøg i Alhambra
 • Sherry smagning på spansk bodega
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Turistskat
 • Dansk rejseleder

Kort

Kort over rundrejsen i Andalusien med NILLES REJSER

Hoteller

 • Dag 1-2 - eller tilsvarende kategori

  Hotel Alay

  Hotel Alay har en fantastisk beliggenhed på Benalmádena Marina kun 50 meter fra stranden. I hotellets restauranten kan der nydes både internationale og spanske retter. Her bliver også serveret en stor og lækker morgenmadsbuffet. Hotellet råder desuden over stort pool-område, wellness, fitnesscenter og bar. Hotellet er moderne indrettet, og værelserne er udstyret med bad og toilet, aircondition, TV og gratis Wi-Fi.

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 2-4 - eller tilsvarende kategori

  Hotel Los Angeles

  Hotellet har til huse i flotte, charmerende bygninger og er centralt beliggende blot få minutter fra Granadas historiske centrum. Hotellet råder over et stort og imponerende spa-område med bl.a. termiske bade og tyrkisk bad. Herudover er der også udendørs pool og fitnesscenter. Hotellets restaurant byder på buffet med lokale retter. Værelserne er unikt indrettede og har bad og toilet, TV, minibar, aircondition og gratis Wi-Fi.

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 4-5 - eller tilsvarende kategori

  Hotel Exe Sevilla Macarena

  Dette hotel har en meget central beliggenhed lige ved parlamentet og Macarena kirken. Hotellet er bygget op omkring en typisk Sevilla-veranda. På hotellets tagterrasse findes et pool-område, hvor gæsterne kan nyde en smuk udsigt ud over byen. I restauranten serveres morgenmadsbuffet af høj kvalitet. Værelserne er sofistikerede og elegant indrettet og har alle bad og toilet, TV, minibar, aircondition og gratis Wi-Fi.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  RestaurantJa
 • Dag 5-6 - eller tilsvarende kategori

  Hotel Jerez & Spa

  I smukke og charmerende bygninger ligger Hotel Jerez & Spa godt placeret i den gamle bydel blot en kilometer fra byens centrum og giver dermed rig mulighed for at opleve både det moderne og det traditionelle. I restauranten serveres der morgenmadsbuffet, og om aftenen kan gæsterne nyde forskellige internationale og lokale retter. Hotellet råder desuden over et lækker spa-område med pool og sauna samt udendørs pool og fitnesscenter. Hotellet er traditionelt indrettet med træmøbler, og værelserne er indrettet med toilet og bad, aircondition, TV og gratis Wi-Fi.

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 6-8 - eller tilsvarende kategori

  Hotel Alay

  Hotel Alay har en fantastisk beliggenhed på Benalmádena Marina kun 50 meter fra stranden. I hotellets restauranten kan der nydes både internationale og spanske retter. Her bliver også serveret en stor og lækker morgenmadsbuffet. Hotellet råder desuden over stort pool-område, wellness, fitnesscenter og bar. Hotellet er moderne indrettet, og værelserne er udstyret med bad og toilet, aircondition, TV og gratis Wi-Fi.

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Udrejse med Norwegian direkte fra Aalborg til Malaga. Der kan købes en let anretning på flyet. Transfer til Costa Del Sol-kysten, hvor vi skal bo den første nat.

  Udrejse
 • Dag 2: Malaga - Granada

  Turen går til Picassos fødeby, Malaga, der er Andalusiens næststørste by. Vi starter med en sightseeingtur i bus, hvor vi besøger den gamle fæstning, der er byens højeste punkt, inden vi ender i centrum af Malaga, hvor der tid på egen hånd.

  Vi fortsætter til naturreservatet El Torcal, som er et af de mest imponerende landskaber i Spanien. I løbet af eftermiddagen fortætter vi turen til Granada – magisk, skøn, fortryllende, historisk og maurisk er nogle af de ord, der beskriver byen. Vi går igennem den historiske bydel, inden vi tjekker ind på vores hotel i byen.

  Malaga - Granada
 • Dag 3: Granada - Alhambra

  Det var Granada, som var maurernes sidste bastion, inden de forlod Spanien i år 1492. Et af de bedst bevarede monumenter fra det mauriske herredømme i Granada er det storslåede Alhambra. Der er gåtur med rejselederen i Granada centrum, hvor vi bl.a. ser det flotte rådhus og resterne af det gamle, mauriske silkemarked.

  Herefter er der rundvisning med officiel guide på det mauriske slot, Alhambra, der er et af verdens smukkeste paladser. Besøget omfatter også det imponerende haveanlæg ved kaliffernes sommerpalads, Generalife, med cypresser, springvand og kilder.

  Granada - Alhambra
 • Dag 4: Córdoba - Sevilla

  Vi kører til Córdoba, som engang var Europas største by. Vi tager på rundvisning i det historiske centrum, som er utrolig velbevaret, og hvor gaderne stadig har den samme krogede struktur, som maurerne i sin tid designede.

  Derefter besøger vi den 1000 år gamle moské, La Mezquita, som er den næststørste moské i verden. Karl V’s katolske domkirke er bygget 500 år senere og passet ind midt i moskéen. Et meget kuriøst bygningsværk. Herefter går turen videre til Sevilla, hvor vi skal overnatte.

  Córdoba - Sevilla
 • Dag 5: Sevilla – Jerez de la Frontera

  I dag skal vi udforske mere af romantiske Sevilla, som emmer af historie og kultur. Vi besøger det legendariske jødiske kvarter, Santa Cruz, der er kendt fra operaerne Carmen, Don Juan og Barberen fra Sevilla. Jøderne blev udvist af Dr. Isabel la Católica i 1492, men vi kan stadig opleve de smalle stræder og charmerende, små pladser med duftende appelsintræer. Det anbefales at besøge verdens største gotiske domkirke, hvor Columbus ligger begravet.

  Om eftermiddagen kører vi til Jerez de La Frontera og besøger en typisk Sherry bodega, hvor vi skal smage på lidt prøver af den spanske hedvin. Overnatning i Jerez de la Frontera.

  Sevilla – Jerez de la Frontera
 • Dag 6: Cadiz

  Vi kører til Cadiz, den ældste by i den vestlige verden, som fønikerne grundlagde 1100 f.Kr. Vi spadserer en tur gennem ”Sølvpladen”, som er byens kælenavn pga. dens skinnende udseende. Herefter følger vi de hvide landsbyers vej til den kongelige by Ronda. Tusindårsbyen er et af de smukkeste historiske steder i Spanien. Mellem den gamle og den nye bydel er den en 100 meter dyb kløft. Broen Puente Nuevo fra 1700-tallet forbinder de 2 bydele og er nu Rondas absolutte vartegn.

  Vi skal opleve byen, inden vi atter kører ned til Costa del Sol-kysten, hvor vi skal overnatte de sidste 2 nætter.

  Cadiz
 • Dag 7: Caminito del Rey

  Tør du gå den engang farligste vej i verden? I dag er det en spektakulær tur på en forgængersti med en højde på mere end 100 meter med en fantastisk udsigt. Caminito del Rey er bygget på en klippevæg i Dessfiladero de los Gaitanes, en kløft ved Guadalhorce-floden. Vandreturen strækker sig over 6 km. i et helt unikt naturlandskab. Stop ved El Chorro på hjemturen, hvor der er muligt at slappe af og købe lidt frokost.

  Caminito del Rey
 • Dag 8: Hjemrejse

  Morgenmad på hotellet og transfer til lufthavnen. Hjemrejse med Norwegian direkte fra Malaga til Aalborg.

  Hjemrejse

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminal 19:35 20:25

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
6/9-20238 dageAndalusien - Sydspanien6Kr. 10.695Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Malaga og Sevilla?

  Gennemsnitstemperatur: Malaga: April 21°-24°, maj 24°-26°, sep-okt. 27°-29°. Sevilla: April 22°-25°, maj 25°-27°, okt. 28°-29°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Andalusien?

  Entréer udgør: Ca. EUR 40.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu