Skip to main content

Langtidsferie i Andalusien

-
Nyd den kolde tid under varmere himmelstrøg

Andalusien Langtidsferie 19 dage

Med en kyststrækning på 160 kilometer og 300 solskinsdage om året er Andalusien et af danskernes foretrukne vinterrejsemål. Vi har skabt en rigtig livsnyderrejse, hvor du bor nær den skønne Benalmádena marina og tæt på centrum af Torremolinos på Costa del Sol, som med sine skønne strande, tempofyldte shoppingliv og gode, lokale spisesteder er det helt perfekte udgangspunkt for en ferie, der gerne må vare lidt længere. De hyggelige feriedage i dette engang så stille fiskerleje krydres med 3 spændende udflugter i selskab af vores danske rejseleder, som også bor på hotellet under hele opholdet.

Hotel

 • Hotel Sol Timor

  Sol Timor er et dejligt lejlighedshotel beliggende ned til strandpromenaden i Torremolinos. Langs promenaden er der hyggelige barer, souvenirbutikker og den mondæne Benalmadena-marina. 2,5 km fra hotellet ligger Torremolinos centrum med tapas-barer og den kendte gågade, Calle San Miguel. 200 meter fra hotellet findes busstoppested med forbindelser til såvel centrum og til bl.a. Malaga. Hotellet råder over reception, elevator, bar, restaurant, pool, minimarked, tennisbane, minigolf, petanquebane samt safeboks i receptionen mod betaling. Der er aktivitetsprogram i dagtimerne og underholdning om aftenen. Vi bor i 2-værelses lejligheder, som alle er udstyret med en lille køkkenniche med køleskab, kogeplader og mikroovn, bad/toilet, TV, safeboks, gratis Wi-Fi overalt på hotellet, hårtørrer samt balkon/terrasse. Halvpension i hotellets buffet-restaurant er inkluderet. Til aftensmaden serveres ¼ flaske vin og vand pr. person.

  www.melia.com

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetTennisbane
  VekselkontorJa
  SafeboksI receptionen mod betaling
  AndetFrisørsalon
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Udrejse: Aalborg - Malaga

  Udrejse med Norwegian fra Aalborg via København til Malaga.

  Aalborg - Malaga
 • Mijas og Marbella: Heldagsudflugt

  Turen går til Mijas, den hvide by, der ligger oppe i bjergene, hvor vi oplever de brostensbelagte, smalle gader i den hyggelige landsby, og hvorfra den smukke udsigt ud over landskabet kan nydes.

  Vi kører tilbage til kysten, og kommer til Marbella, som tidligere var en lille fiskerlandsby, men er i dag en af de mondæne feriebyer langs Costa del Sol-kysten med sin berømte lystyachthavn, Puerto Banus, som tiltrækker mange turister årligt. Ved havnen finder man også eksklusive butikker samt restauranter og caféer. Udover den berømte havn, skal vi også se den hyggelige gamle bydel med smalle gader, kirker og torve samt luksusområdet, Golden Mile. Her finder man imponerende luksusvillaer, hvor de rige og kendte spaniere bor.

  Heldagsudflugt
 • Malaga: Halvdagsudflugt

  I dag kører vi til Picassos fødeby, Malaga, der er Andalusiens næststørste by. Malaga har fået et stort opsving efter indvielsen af Picasso Museet i 2003. Vi starter med en sightseeing, hvor vi kommer op til den gamle fæstning, som er byens højeste punkt. Her bliver der mulighed for at tage fotos og nyde den fantastiske udsigt ud over byen og havnen.

  Herefter kører vi til centrum af Malaga, hvor vi får tid på egen hånd til at nyde denne skønne by. H.C. Andersen rejste meget i Spanien og boede bl.a. en tid i Malaga. Han sagde, at Malaga var den by, han holdt mest af i hele Spanien. Som tak for den udtalelse fik han for ikke så mange år siden rejst et monument, som man kan finde i centrum af byen ikke langt fra, hvor han boede.

  Halvdagsudflugt
 • Cordoba: Heldagsudflugt

  Córdoba, som engang var Europas største by, skal opleves i dag. Vi tager på rundvisning i det historiske centrum, som er utrolig velbevaret, og hvor gaderne stadig har den samme krogede struktur, som maurerne i sin tid designede. Derefter ser vi den 1000 år gamle moské, La Mezquita. Karl V’s katolske domkirke er bygget 500 år senere og passet ind midt i moskéen, som er den næststørste moské i verden. Et meget kuriøst bygningsværk.

  Heldagsudflugt
 • Hjemrejse: Malaga - Aalborg

  Morgenmad på hotellet og transfer til lufthavnen. Hjemrejse med Norwegian fra Malaga via København til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu