Skip to main content

Bornholm solorejse

-
Solskinsøen Bornholm - Danmarks dejligste ferieø

Bornholm solorejse

Nyd Charmerende Allinge med andre solo-rejsende.
Skønne Allinge byder velkommen med sin hyggelige havn, caféer og restauranter samt selvfølgelig et røgeri. Fra Allinge i nord til Dueodde i syd står natur-, kultur- og smagfulde oplevelser i kø. Nyd et besøg ved Hammershus og den smukke rund­kirke Østerlars. Nyd øens absolutte specialitet ”Sol over Gudhjem” med en kold Svaneke-øl. På denne afgang bliver vi underholdt af en lokal trubadur og danseskoene skal pudses, når Heat-Makers kommer forbi og byder op til dans.

Underholdning i topklasse
Bjarne Kure er lokal trubadur med rigtig mange år på bagen på den bornholmske musikscene. Repertoiret er en blanding af danske, svenske og engelsksprogede ballader - men også en lang række bornholmske skæmteviser. Vi er helt sikre på, at du kan synge med.

The Heat-Makers kommer til vores hotel og spiller musik fra dengang hvor Elvis, Johnny Cash og the Beatles dominerede hitlisterne. Glæd dig til et autentisk tilbageblik og puds danseskoene for nu er det tid til en svingom.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 4 overnatninger i Allinge
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • 3 x frokost med en øl/vand
 • Fri drikkevarer til aftensmaden (øl, vand og husets vin i 3 timer)
 • Gratis kaffe/te på hotellet hele dagen
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 1 x 2 stk. sandwich (udrejse)
 • 1 x frokost (hjemrejse)
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dans og musik
 • Lokalkendt guide (chauffør)

Hotel

 • Hotel Allinge

  Hotel Allinge er et hyggeligt hotel i typisk bornholmerstil, beliggende midt i Allinges charmerende bindingsværksidyl nær forretninger, butikker, cafeer, restauranter og røgerier, samt tæt ved havnen, fin badestrand og klippekysten. Hotellet, som er nyrenoveret, råder over restaurant, hyggelige opholdsstuer med tv og møbleret gårdhave og haveterrasse, hvor man kan nyde et godt glas. Værelserne er pæne med forskellige indretninger og størrelser, og har bl.a. bad, toilet og tv. Værelserne ligger i stueplan og på 1. sal i hovedbygningen og i annekset. Dobbeltværelser superior, som er større værelser med havudsigt kan tilkøbes. Fri internet på hotellet. På Hotel Allinge kan du se frem til en personlig service. Værtsparet Ellen og Thorbjørn er meget synlige i dagligdagen og gør en dyd ud af, at gæsterne befinder sig godt på hotellet. I køkkenet sørger kokken Pelle for god mad med både nationale og internationale retter på menuen.

  ALL INCLUSIVE LIGHT
  All Inclusive Light består af en flot og righoldig buffet om morgenen samt aftensbuffet med dagens suppe, forret, hovedret med tilbehør og dessert/kage med kaffe. Fri drikkevarer (Svaneke øl, husets vin, vand og kaffe/the (3 timer kl. 18:00-21:00). Fri “tag selv” kaffe/the og juice om eftermiddagen.

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  TvJa
  SolterrasseI gården

Dagsprogram

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, over Storebæltsbroen og Øresundsbroen med sandwich undervejs og gennem Sydsverige til Ystad. Vi sejler med Bornholmerlinjen til Rønne. Ankomst i Allinge og middag med drikkevarer på hotellet.

 • Nordturen

  Denne dag står i granittens tegn. Vi skal se og høre om stenbrydningen og dens betydning for befolkning og natur. Vi besøger de gamle stenbrud ved Opalsøen og Ringebakkerne. Vi oplever borgruinen Hammershus, der er Nordeuropas største middelalderborg, og får mulighed for at besøge den nye udstilling. Herefter kører vi igennem Slotslyngen til det lille fiskerleje, og stenbrudsbyen, Vang. Om eftermiddagen besøger vi Bornholms Tekniske Samling – Danmarks nok mest imponerende erindringsmuseum.

  Nordturen
 • Hasle – Rønne – Østerlars

  Vi følger kystvejen til Hasle og oplever silderøgning efter gamle principper i de åbne ovne. Udflugten fortsætter forbi Almegårds kaserne og et af øens aktive stenbrud til Rønne. Der bliver mulighed for at se den berømte Rønnekeramik eller nyde byen. På hjemturen køres via Bornholms højeste punkt Rytterknægten og Bornholms største rundkirke Østerlars.

  Hasle – Rønne – Østerlars
 • Øst- og sydturen

  På denne panoramatur oplever vi den smukke klippe­strækning langs østkysten, der kulminerer med den dramatiske natur ved Helligdomsklipperne. Vi fortsætter til Gudhjem, der byder på silderøgerier, glaspusteri, keramik, kunstnere samt et spændende havne- og bymiljø. Næste pause bliver solskinsbyen Svaneke, som er Danmarks østligste købstad med righoldige oplevelser og et aktivt forretningsliv. Senere på dagen skal vi opleve Dueodde med Danmarks fineste og hvideste sandstrand. På tilbageturen kommer vi igennem Almindingen, hvor vi besøger Ekkodalen.

  Øst- og sydturen
 • Hjemrejse

  Efter morgenmad på hotellet sejler vi fra Rønne til Sverige og kører over Øresundsbroen, Sjælland, Storebæltsbroen og Fyn til Hedensted, hvor vi får anretning med kaffe

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Havnepladsen 07:00 21:50
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 07:05 21:50
Dybvad Falkevej 25 07:20 21:30
Brønderslev Banegård 07:30 21:25
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 07:40 21:10
Bouet Kvickly, P-plads 07:55 20:55
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 08:10 20:40
Støvring Hobrovej, Shell 08:25 20:25
Haverslev Industriparken 2, Circle K 08:35 20:15
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 08:50 20:00
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 09:10 19:40
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 09:25 19:25
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 09:40 19:10
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:50 19:00
Skanderborg Banegård 10:15 18:35
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 10:30 18:25
Hedensted Sognegaard, Bytorvet 18 10:40 17:00
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 11:35 16:45
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 11:45 16:35
Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 12:10 16:10
Middelfart Frakørsel 58, Skovsvinget, P-plads 12:20 16:00
Nørre Aaby Frakørsel 57, Assensvej 9, Pendlerplads 12:25 15:55
Odense Frakørsel 53, pendlerplads v. lyskryds, Middelfartvej 12:45 15:35
Nyborg Rutebilstation 13:05 15:15
Halskov Frakørsel 43, Storebæltsvej, Q8 13:20 15:00
Slagelse Frakørsel 39, Trafikcenter Alle, Cirkel K 13:35 14:45
Ringsted Frakørsel 35, Østre Ringvej, Pendler P-plads 14:00 14:20
Ølby Ølby Station, Ølbycenter 14:20 14:00
Karlslunde Rasteplads Karlslunde Øst 14:50 13:30
Tårnby Torv, Station 15:20 13:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
13/10-20215 dageBornholm - Allinge - All Inclusive Light - SolorejseMere end 8Kr. 4.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu