Skip to main content

Rejselederdag

-
Deltag som publikum

Rejselederdag

Nu har du muligheden for at komme med, når vi uddanner nye rejseledere. Stig på bussen i Aalborg og blive vist rundt med bus og få fortællinger af vores kommende rejseledere. Rejseleder Søren Wormslev fortæller og viser rundt på Aalborg Kloster om formiddagen.

Dagsprogram

 • Dag 1: Aalborg, rundvisning og frokost

  Hos NILLES uddanner vi selv vores rejseledere. Vi har derfor brug for nogle af vores trofaste gæster til at agere publikum.

  Vi starter dagen med opsamling i bus ved Musikkens Hus i Aalborg. På den korte tur herfra til Aalborg Kloster, fortæller rejseleder Søren Wormslev om dagen samt forestår herefter en rundvisning på cirka en time. Klosteret i Aalborg, er beviseligt en af byens ældste bygninger.

  Der bliver mulighed for at opleve klosteret inde og ude, samt høre om betydningen for Aalborg som by.

  Med på turen vil der være en del nye rejseledere. Efter besøget på klosteret, fortsætter vi med bus rundt i Aalborg i 2 timer. Her vil de nye rejseledere, på skift, fortælle om det vi ser undervejs.

  Vi afslutter dagen med en frokostbuffet på Restaurant Sanya, som ligger lige ved musikkens hus.

  Aalborg, rundvisning og frokost
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu