Skip to main content

Rejse til Azorerne

-
Paradisisk natur og idylliske byer på vulkanø

Azorerne – All Inclusive Light

Det siges, at det tætteste man kommer paradis på jord er Azorerne. Den varme golfstrøm omkranser de ni naturskønne øer langt ude i Atlanterhavet og skaber ideelle betingelser for spændende, eksotisk flora og fauna. Her er omkring 200 fuglearter og 56 plantearter, som ikke ses andre steder i verden. Overalt er der tydelige tegn på øgruppens vulkanske oprindelse, bl.a. varme kilder, gådefulde lava-landskaber, dybe grotter og respektindgydende bjerge.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg – Azorerne tur/retur
 • Transfer lufthavn - hotel tur/retur
 • 7 overnatninger i Ponta Delgada
 • 7 x morgenmad
 • 5 x frokost med drikkevarer
 • 7 x aftensmad på hotel inkl. lokale drikkevarer
 • Udflugter ifølge rejsebeskrivelse
 • Entréer ifølge rejsebeskrivelse
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Azoris Royal Garden

  Hotel Azoris Royal Garden er et dejligt hotel i Ponta Delgade nær havnefronten med liv og stemning, butikker og restauranter samt den gamle bydel. På hotellet findes en restaurant, elevator, bar, indendørs swimmingpool og en japansk inspireret gårdhave. På hotellets bagside ligger en solterrasse og en swimmingpool med liggestole og parasoller. Forplejningen er morgenbuffet og aftenbuffet/menu. Til aftensmaden kan man vælge mellem en øl, en sodavand eller et glas vin med vand.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Rækkefølgen af udflugterne kan variere.

 • Dag 1: Aalborg - Azorerne

  Med direkte fly fra Aalborg til Ponta Delgada, Azorerne. Transfer til vores hotel i Ponta Delgada, hovedbyen på øen São Miguel, der er den største af Azorernes ni øer. Efter ankomst er der velkomstmøde.

 • Dag 2: Ponta Delgada - halvdagsudflugt

  Vi tager på en gående byrundtur blandt Ponta Delgadas hvidkalkede, elegante bygningsfacader. Ponta Delgada har store kontraster - lige fra de historiske seværdigheder og museerne til den moderne marina og den livlige markedshal med frugt og grønt.

  Vi besøger blandt andet to af byens vigtigste religiøse bygninger: Nossa Senhora da Esperança-klostret med den berømte Kristusfigur, der efter sigende har udrettet mirakler, og byens hovedkirke, Matriz, hvor vi blandt andet ser det smukke træskærerarbejde og hører nogle af den katolske kirkes spændende historier.

 • Dag 3: Lagoa do Fogo - heldagsudflugt

  Vi tager på udflugt til byen, Lagoa, hvor vi besøger den lokale keramikfabrik. Vi fortsætter via en bjergvej til den smaragdgrønne sø, Lagoa do Fogo, også kaldet “Ildsøen”. Lagoa do Fogo bliver af mange anset for at være den smukkeste af de tre store vulkankratersøer.

  Vi fortsætter til den smukke by, Ribeira Grande, hvor vi spiser frokost på en lokal restaurant. Vi går også en tur i de små gader og ser bl.a. de varme kilder samt nyder byens helt specielle atmosfære.

 • Dag 4: Sete Cidades - heldagsudflugt

  I dag besøger vi det enorme vulkankrater, Sete Cidades. Vi kører ad en smuk bjergvej og gør holdt ved udsigtspunktet, Vista do Rey, hvorfra man har en formidabel udsigt. Videre til Sete Cidades-dalen, hvor vi kører ned til kraterbunden. I krateret finder man den fantastiske blå sø, Lagoa Azul, og den grønne sø, Lagoa Verde, samt Sao Tiago-søen.

  Vi fortsætter langs nordkysten til Bretanha, hvor vi får frokost på en lokal restaurant. Hjemturen går via byen, Capelas, hvor vi besøger det etnografiske museum. Her får man et godt billede af, hvordan Azorerne har udviklet sig igennem årene. Sidste stop er i en ananasplantage, hvor vi lærer om dyrkningen af den lækre frugt.

 • Dag 5: Nordeste - heldagsudflugt

  Udflugtsmålet er den charmerende landsby, Nordeste, med den særprægede bro med syv buer fra 1883. Nordeste er hjem for kun ca. 1000 indbyggere. Det er den imponerende natur, som omkranser byen, der har gjort Nordeste virkelig berømt. Vi nyder en frokost i fantastiske omgivelser, inden vi returnerer via Água Retorta, pionerbyen Povoação og den smukke Furnas-dal.

 • Dag 6: Eventyr på egen hånd

  Dagen er til fri disposition. Rejselederen er behjælpelig med udflugtsidéer. Der vil f.eks. være mulighed for at komme på hvalsafari, hvor man kan være heldig at se blåhvaler, finhvaler og delfiner. Man kan også vælge blot at nyde dagen i Ponta Delgada eller ved hotellets pool.

 • Dag 7: Furnas - heldagsudflugt

  Vi kører langs sydvejen via landsbyen, Lagoa, og udsigtspunktet, Caloura, inden vi fortsætter til Furnas. Furnas minder på mange måder om Island bare i tropiske omgivelser. Her er varme kilder, smukke søer og dampende kratere. Vi nyder en traditionel, jordtilberedt ”cozido”-frokost på en lokal restaurant, inden vi besøger den botaniske have. Her oplever vi en enestående samling af planter.

  Der vil også være mulighed for at bade i “Ungdommens Kilde”, der fylder havens bassin med jernholdigt, varmt vand direkte fra undergrunden. Hjemturen går via nordkysten, hvor vi stopper ved en teplantage og lærer om teproduktion.

 • Dag 8: Azorerne - Aalborg

  Transfer til lufthavn og hjemrejse med direkte fly fra Ponte Delgada til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 09:15 19:45

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
18/5-20218 dageAzorerne - All inclusive LightMere end 8Kr. 10.995Bestil
21/9-20218 dageAzorerne - All inclusive LightMere end 8Kr. 10.995Bestil
28/9-20218 dageAzorerne - All inclusive LightMere end 8Kr. 10.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Ponta Delgarda?

  Gennemsnitstemperatur: Maj 22° - 23°, september 24° - 25°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Azoerne?

  Entréer ifølge rejsebeskrivelse er inkluderet.

 • Information omkring påklædning

  Husk velegnet fodtøj til vandretur.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Portugal?

  I Portugal bruger man Euro (EUR)

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu