Skip to main content

Populære Algarve og charmerende Costa de la Luz

-
Rejse til sydens sol

Populære Algarve og charmerende Costa de la Luz

Drømmer du også om at veksle februars grå og kolde vejr til sol og varme? Så tag med på vores spændende langtidsferie, der varer hele februar måned, og som kombinerer det bedste fra Portugal og Spanien. Vi opholder os 14 dage i hvert land, og begge steder bor vi tæt på kyst og byliv med mange muligheder for oplevelser og afslapning.

Vi starter på den portugisiske Algarvekyst, hvor vi bor centralt i dejlige Albufeira, som er det perfekte udgangspunkt for oplevelser langs kysten. Her er der ikke langt til de gode strande, ligesom Albufeira er en skøn by at udforske med de små kringlede gader og charmerende butikker.

Herefter skifter vi Algarve ud med det mindst lige så charmerende Costa de la Luz lige på den anden side af grænsen i Spanien. Her bor vi i rummelige lejligheder i kystbyen Islantilla med let adgang til oplandet, der især er kendt for de smukke strande, den frodige natur og de mange golfbaner.

Hoteller

 • Cerro Mar Atlântico

  Centralt placeret i den hyggelige kystby Albufeira ligger hotel Cerro Mar Atlântico med udsigt over den gamle bydel og havet. Ved stranden finder du imponerende klipper, restauranter, butikker samt barer, og det hele er inden for gåafstand. Hotellet tilbyder flere udendørs pools samt indendørs opvarmet pool, 24 timers reception, elevator, supermarked, fitness, squash, tennisbaner, bowling og billard. Vi bor i studiolejligheder som alle har bad og toilet, hårtørrer, pengeskab, aircondition, telefon, TV, internet (mod betaling), spisebord samt møbleret balkon. I det veludstyrede køkken finder du bland andet komfur, ovn, kaffemaskine, køleskab, vandkoger og brødrister. Forplejningen på hotellet består af morgenmad samt aftensmad

  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • The Residences Apatments Islantilla

  Med den smukke og centrale beliggenhed er hotellet det ideelle udgangspunkt for en begivenhedsrig ferie og spændende oplevelser. Den hyggelige kystby Islantilla ligger lige uden for døren, og her finder du alt fra et hyggeligt centrum til en indbydende strandpromenade. På hotellet er der naturligvis både pool og spaafdeling (mod betaling), samt mulighed for at leje cykler. Alle 2-værelses lejlighederne er omkring 75m2 store og med separat soverum, bad og toilet, køkken, spisebord samt balkon. Alle lejligheder har: aircondition, TV, pengeskab, centralvarme, vaskemaskine samt strygejern. Det veludstyrede køkken indeholder: køleskab, ovn, komfur, opvaskemaskine, brødrister, vandkoger og kaffemaskine. Forplejning består af morgenmad alle dage samt velkomst- og afskedsmiddag.

  AndetSpaafdeling
  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Udrejse: Billund - Algarve

  Vi flyver direkte med Atlantic Airways. Transfer til Algarvekysten.

 • Udflugter

 • Byrundtur i Algarve

  Vi ser nærmere på lokalområdet, når vi sammen med vores rejseleder udforsker Albufeira til fods. Albufeira er Algarves vigtigste turistby. Ikke mindst på grund af de milelange sandstrande og det charmerende centrum med de mange hvidkalkede huse, ligesom de lokale restauranter er landskendte for deres lækre fiskeretter.

 • Fascinerende Faro: halvdagstur

  Faro er en charmerende, gammel by med brostensbelagte gader og skyggefulde parker. Vi besøger den meget specielle Igreja do Carmo-kirke med det tilhørende kapel, der er udsmykket med menneskeknogler. Vi tager efterfølgende på en spadseretur i de krogede gader i Faros gamle bydel, hvor der også vil være tid på egen hånd.

 • Det ægte Portugal: halvdagstur

  Portugal er så meget andet end sandstrande, sol og god mad. På denne tur tager vi ud i naturen med vores bus og ser nærmere på lokalområderne. Vi tager os blandt andet tid til at studere de mange korktræer, som igennem årtusinder har prydet landskabet. Korkegen kan høstes cirka 17 gange i sin 200-årige levetid, og den er tilmed Portugals nationaltræ.

 • Lagos – Sagres – Capo de São Vicente: heldagstur (tilkøb)

  Vi kører til den anden ende af Algarve og besøger Europas syd vestligste punkt Capo de São Vicente, som mange helt op til slutningen af 1300 tallet opfattede som verdens ende. Bagefter bliver der tid til et fotostop i Sagres havn, kendt som Henrik Søfarerens by, hvorefter vi besøger den berømte havneby Lagos. Her drog de portugisiske karaveller ud fra for at opdage den store verden. Vi ser også det første sted, hvor der blev holdt slavemarkeder i Europa. Vi hilser på statuen af Henrik Søfareren, der sidder på Praca Infante og skuer ud over Atlanterhavet. Der bliver også tid til at se Igreja de Santo Antonio med dens betagende interiør af forgyldte træudskæringer.

  Turen koster 395,00 pr. person og skal bestilles ved tilmelding.

 • Byrundtur i Islantilla til fods

  Sammen med vores rejseleder går vi en kort, orienterende bytur i området omkring hotellet og Islantilla. Islantilla er en smukt placeret kystby, og området er især kendt for sine mange golfbaner. Men byen byder også på ægte sydlandsk stemning, gode caféer og fine muligheder for shopping.

 • Huelva: heldagstur

  Huelva er områdets storby lige på grænsen til Portugal. Byen er fyldt med farverige og smukke bygninger, som er med til at underbygge den specielle sydlandske stemning. Huelva er også byen, der husede Christoffer Columbus, da han planlagde sin tur over Atlanten til Amerika. Vi ser blandt andet kirken Santuario de Nuestra Senora, der med sin smukke beliggenhed kan ses fra det meste af byen. Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd i byen, som de senere år har overhalet San Sebastian indenom og er blevet kendt som Spaniens gastronomiske hovedstad. Især fisk og skaldyr er værd at prøve på byens mange restauranter.

 • Sevilla: heldagstur

  Den største by i Sydspanien hedder Sevilla, og den skal bare opleves. Sevilla har en rig historie, og byen er et overflødighedshorn af både romerske, kristne, mauriske og moderne bygningsværker. Katedralen i Sevilla er rent teknisk den største i verden og siges at indeholde de jordiske rester af Columbus. Den franske opera Carmen tager sit udgangspunkt i Sevilla, og blandt fodboldinteresserede vækker byens to ærkerivaler, Betis og Sevilla FC, genklang.

 • I Columbus’ fodspor: (tilkøb)

  Dagens udflugt står i Christopher Columbus’ tegn. Første stop er det smukke kloster La Rabida. Det mere end 600 år gamle kloster er en smuk blanding af flere stilarter, og det var her, Columbus boede i to år, mens han planlagde sin første rejse mod vest.

  Vi fortsætter til Palos de la Frontera og byens verdenskendte havn, hvorfra Columbus i 1492 sejlede ud for senere at nå Amerika. I byen besøger vi udendørsmuseet Muelle de las Carabelas, som på interessant vis beretter om Columbus’ opdagelse af den nye verden. Her får vi også lejlighed til at se præcise kopier af Columbus’ skibe, Santa Maria, Pinta og Nina. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

  Turen koster 395,00 kr pr. person og skal bestilles ved tilmelding.

 • hjemrejse

  Transfer og hjemrejse med Atlantic Airways direkte til Billund.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

 • Hvilken valuta bruger man i Portugal?

  I Portugal bruger man Euro (EUR)

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu