Skip to main content

Rundrejse til det bedste af Kina

-
Oplev Beijing, Xi’an, Shanghai, Den Kinesiske Mur og meget andet

Kina – Riget i midten

Kom med på en ny, spændende rundrejse med en perlerække af oplevelser i ’Riget i Midten’. Vi kommer godt rundt i landet fra Beijing i nordøst mod vest til Xi’an og ud til det østlige Kina, hvor byerne i kinesisk størrelsesskala blot ligger et stenkast fra hinanden. Glæd dig til en oplevelsesrig rejse, hvor vi boltrer os i UNESCO-verdensarv, udforsker både det moderne og ældgamle Kina samt oplever et af verdens syv nye vidundere. Alt sammen med dansk rejseleder fra start til slut og ophold på fem velvalgte hoteller.

Templer, terrakotta og årtusinders historie

Vi flyver fra Aalborg eller København, og efter en mellemlanding er vi fremme i Kinas bankende hjerte, Beijing. Her har vi hele fem dage til at se verdensberømte seværdigheder som Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By og Sommerpaladset, ligesom vi skal på udflugt til verdensvidunderet Den Kinesiske Mur samt nyde en hyggelig aften i en af de gamle hutonger. På syvendedagen siger vi farvel til Beijing og dykker ned i mere af landets fantastiske historie. Vi suser afsted med højhastighedstog til kosmopolitiske Xi’an, der har haft stor betydning under flere af fortidens store kinesiske dynastier. Her udforsker vi den gamle bydel, slentrer en tur på den imponerende bymur og oplever den mytiske Terrakottahær, der er ét af flere stykker UNESCO-verdensarv her i Silkevejens gamle startby.

Endnu en tur med højhastighedstog bringer os til det østlige Kina, hvor Suzhous pragtfulde haver, Hanzhous 5.000 år gamle historie og millionbyen Shanghai danner rammen om anden halvdel af rejsen. Vi tager på en skøn sejltur og ser et af landets ældste og mest berømte buddhatempler, inden vi i Shanghai skal opleve det fascinerende miks af futuristiske skyskrabere og smukke gamle bydele. Herfra går turen hjem igen efter en enestående rejse med et væld af indtryk, du aldrig glemmer.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg/København - Amsterdam - Beijing/Shanghai tur/retur
 • 5 overnatninger i Beijing
 • 2 overnatninger i Xi'an
 • 1 overnatning i Suzhou
 • 1 overnatning i Hangzhou
 • 3 overnatninger i Shanghai
 • 12 x morgenmad
 • 8 x frokost (dag 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11 og 12)
 • 2 x middag (dag 2 og 13)
 • Program inkl. entréer
 • 2 x højhastighedstogtur på 2. klasse
 • Svævebane ved Den Kinesiske Mur
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk Rejseleder

Kort

Hoteller

 • Dag 2-7

  Qianmen Jianguo Hotel Beijing

  Glæd dig til et dejligt ophold centralt i den kinesiske hovedstad Beijing. Dette elegante, 4-stjernede hotel har budt besøgende velkommen siden 1954, og det gennemgik i 2012 en større renovering. De 406 værelser fordeler sig over otte etager, som du nemt kommer rundt til med hotellets elevator. Værelserne er pæne, komfortable og udstyret med tv, aircondition, minibar, køleskab, elkedel, gratis wi-fi samt eget badeværelse med hårtørrer. Hotellet har desuden bar, restaurant og fitnesscenter, og vil du ud at udforske byen på egen hånd, kan du tage på en rask gåtur på omkring 2,5 km til seværdigheder som Den Himmelske Freds Plads og Himmeltemplet.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolIndendørs
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnesscenter
  MinibarJa
  BarJa
  SolterrasseJa
  SafeboksJa
 • Dag 7-9

  Daijing Castle Hotel

  Dette glimrende hotel ligger i hjertet af historiske Xi’an i kort gåafstand fra den gamle Yongning-byport og flere af byens andre seværdigheder. De 325 værelser fordeler sig over hotellets ti etager, hvor der fra de øvre værelser er en flot udsigt over byen. Alle værelser er hyggelige, lyse og stemningsfuldt indrettet med lokale detaljer, og alle råder de over gratis wi-fi, tv, minibar, aircondition samt eget bad og toilet. Hotellet har to restauranter og barer, safeboks, eget fitnesscenter samt sauna og spaområde.

  AndetAircondition
  BarJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SaunaJa
  TvJa
 • Dag 9-10

  Castle Hotel

  Med sin beliggenhed på hovedgaden bydes du velkommen indenfor til et dejligt ophold centralt i Suzhou. Hotellet har tre restauranter, der serverer et varieret udvalg af lokale og internationale retter, samt et fitnesscenter og en indendørs pool. Her bor vi på gode og simple værelser med aircondition, gratis wi-fi, elkedel til at lave te og kaffe, tv samt eget badeværelse med hårtørrer. Derudover råder hotellet over safeboks samt en elevator til at komme nemt op og ned i den høje bygning.

  AktivitetFitnesscenter
  AndetAircondition og hårtørrer
  ElevatorJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SwimmingpoolIndendørs
  TvJa
 • Dag 10-11

  Meiyuan Hotel

  Dette 4-stjernede hotel ligger centralt i den del af Hangzhou, der breder sig på den vestlige side af Qiantangfloden. Her bor vi på lyse og stilfuldt indrettede værelser, der alle er udstyret med tv, safeboks, gratis wi-fi, kaffe- og tefaciliteter, aircondition, minibar samt eget bad og toilet med hårtørrer. Hotellet har både restaurant og cocktailbar, og for de aktive er her også tennisbane og fitnesscenter.

  AktivitetFitnesscenter
  AndetAircondition og hårtørrer
  BarJa
  InternetJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  TvJa
 • Dag 11-14

  Paradise Jinjiang Hotel Shanghai

  Nyd et dejligt ophold centralt i millionbyen Shanghais Yangpu-distrikt blot ti minutters gang fra nærmeste busstoppested. Hotellets værelser er pæne, lyse og udstyret med alle almindelige fornødenheder som gratis wi-fi, tv, elkedel til at lave te og kaffe, safeboks samt eget badeværelse med hårtørrer. Her er elevator, så du nemt kan komme rundt i bygningen, uanset hvilket af de 233 værelser du bor i. Derudover har hotellet egen restaurant, bar, fitnesscenter og bordtennisbord.

  AktivitetFitnesscenter og bordtennisbord
  AndetJa
  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Turen kræver, at man er godt gående og er ikke egnet for gangbesværede, da flere byer opleves til fods. Rækkefølge af udflugter og placering af dage uden program kan variere.

 • Dag 1: Afrejse fra Aalborg eller København

  Vi flyver fra Aalborg eller København, og efter en mellemlanding i Amsterdam flyver vi videre til Beijing.

 • Dag 2: Ankomst til Beijing

  Vi lander i Kinas hovedstad , og allerede på turen til vores hotel centralt i byen fornemmer vi Beijings storhed. Byen rummer flere verdensberømte seværdigheder, og den enorme kulturarv følges ad med de topmoderne kvarter, der vidner om byens rivende udvikling. Det får vi rig lejlighed til at opleve de kommende dage.

  Vi får lidt tid til afslapning og til at lære vores hotel at kende, inden vi om aftenen samles om en velkomstmiddag på en lokal restaurant.

  Ankomst til Beijing
 • Dag 3: Den Kinesiske Mur og te-ceremoni

  Vi står op til vores første morgen i Kina, hvor vi efter morgenmaden skal opleve ikke bare en af landets men også en af verdens allerstørste seværdigheder.

  Vi kører 90 km nordøst for Beijing til et af de bedste steder at opleve den berømte Kinesiske Mur. Vi tager svævebanen op til muren, hvor vi får den fascinerende historie om det imponerende bygningsværk, der er udpeget som ét af verdens syv nye vidundere.

  Muren er ikke én lang mur men består af en række forskellige brudstykker af forsvarsværker, der samlet set er opmålt til en længde på over 21.000 km. Byggeriet begyndte allerede flere århundreder f.Kr., men flere af de mest berømte dele af muren blev opført så sent som i 1600-tallet. Den blev oprindeligt bygget for at holde fjendtligt sindede nomadegrupper ude og fungerede bl.a. også som grænsekontrol af de mange handelsvarer, der blev fragtet ind og ud af landet ad Silkevejen.

  Vi går en tur på muren, mens vi nyder udsigten til de grønne, puklede landskaber og muren, der synes at fortsætte i en uendelighed ud i horisonten. Efterfølgende spiser vi frokost på en lokal restaurant, og på hjemvejen mod Beijing skal vi også opleve en te-ceremoni. Et afslappende og meditativt indblik i en af de mange interessante kinesiske traditioner.

  Hjemme i Beijing har du resten af dagen og aftenen på egen hånd.

  Den Kinesiske Mur og te-ceremoni
 • Dag 4: Byrundtur til Beijings berømte seværdigheder

  Efter morgenmaden på hotellet skal vi på byrundtur med rejselederen til de mange berømte seværdigheder i den kinesiske hovedstad.

  Vi lægger ud med et besøg ved Den Himmelske Freds Plads midt i byen. Selvom Beijing rent geografisk ikke ligger centralt i Kina, befinder vi os alligevel midt i landets bankende hjerte her på verdens største åbne plads. Vi hører bl.a. historien om Maos mausoleum, der ligger på pladsen, samt om de gamle byporte og flere andre vigtige regeringsbygninger. Pladsen er desuden kendt som stedet, hvor det kinesiske styre slog hårdt og brutalt ned på studenteroprøret i 1989, så der hører sig også en vis melankoli til vores besøg på pladsen.

  Ved pladsen finder vi også indgangen til Den Forbudte By. De over 900 bygninger med røde facader og gulglaserede tegltage udgør verdens største paladskompleks. Her boede de sidste fem kejsere med deres embedsfolk, soldater og eunukker, og stedet fik sit navn, da det dengang ikke var tilladt for almindelige mennesker at besøge paladset. I dag er det en af byens største attraktioner, og vi skal rundt og se de pragtfulde gårdhaver, smukke værelser, små templer og meget andet.

  Efter at have spist frokost går turen til Himlens Tempel. Denne smukke, runde helligdom er bygget i træ uden anvendelse af hverken skruer eller søm og var stedet, hvor kejseren tog hen for at bede om godt vejr. Pladsen rundt om templet er desuden yndet samlingspunkt for lokale ældre, der samles om fælles aktiviteter.

  Vi runder dagen af på Perlemarkedet, hvor du ud over perler kan handle mange andre interessante ting, som produceres her i landet.

  Byrundtur til Beijings berømte seværdigheder
 • Dag 5: Sommerpaladset, OL-historie og hutong-besøg

  I dag venter der os flere spændende kulturoplevelser i udkanten af Beijing. Efter morgenmaden går turen til Sommerpaladset, der ligger på bredden af Kunmingsøen og ved Kinas største kejserlige have. Her skal vi på en dejlig sejltur på søen, hvorfra vi kan beundre haven og den pragtfulde arkitektur, der titter frem op over trækronerne.

  Vi spiser frokost og fortsætter herefter til det olympiske område, der breder sig rundt om svømmestadionet og det fletværkslignende nationalstadion, der blev bygget op til De Olympiske Lege i 2008. Vi kommer rundt i cykeltaxaer, og efterfølgende skal vi også besøge en af de gamle hutonger. Det en betegnelse for de historiske boligområder med smalle gyder og fine, traditionelle huse, der giver et charmerende kig til det gamle Beijing.

  Om aftenen får du mulighed for at spise på en lokal restaurant og evt. smage den kinesiske nationalret, pekingand (restaurantbesøg koster kr. 350 pr. person og skal bestilles ved tilmelding).

  Sommerpaladset, OL-historie og hutong-besøg
 • Dag 6: Oplevelser på egen hånd i Beijing

  Beijing er spækfyldt med interessante ting at se, kvarterer at gå på opdagelse i og finurlige fund at gøre sig i de mange butikker. Derfor har vi en hel dag til at gå på opdagelse på egen hånd i den kinesiske hovedstad. Du kan besøge en af de mange parker, hvor lokale samles for at dyrke tai chi, tage en tur på silkemarkedet, shoppe eller evt. besøge byplanlægningsmuseet. Mulighederne er mange, og rejselederen står klar med tips til gode udflugtsidéer.

  Oplevelser på egen hånd i Beijing
 • Dag 7: Med højhastighedstog til Xi’an

  Det er blevet tid til at sige farvel til Beijing. Vi begynder morgenen med en firetimers tur med landets berømte højhastighedstog ind mod det centrale Kina til Xi’an. Byen er kendt som den tidligere startby på Silkevejen, som var et enormt netværk af fortidige handelsruter mellem Østen og Europa, opkaldt efter en af Kinas dyreste og mest eftertragtede handelsvarer.

  På grund af de mange handelsfolk, der kom langvejsfra på Silkevejen til Xi’an, er dette i dag en spændende og multikulturel by med efterkommere fra diverse asiatiske og muslimske lande. Vi spiser frokost ved ankomst til byen, hvorefter vi besøger den 64 høje Big Wild Goose-pagode, der er én af mange UNESCO-beskyttede seværdigheder langs Silkevejen. Derudover ser vi byens flotte moské fra år 742, der blev opført i en blanding af arabisk og kinesisk arkitekturstil.

  Efterfølgende bliver der tid til at begive sig ud i Xi’ans smalle gader, hvor det vrimler med butikker og små madboder. Om aftenen overnatter vi på Daijing Castle Hotel.

  Med højhastighedstog til Xi’an
 • Dag 8: På opdagelse i Xi’ans gamle bydel

  Dagen er sat af til flere spændende oplevelser i Xi’an. Vi begynder med en gåtur på Kinas bedst bevarede bymur, der snor sig rundt om Xi’ans gamle bydel. Muren, der blev opført i 1300-tallet under Ming-dynastiet, er en kompakt størrelse med sine 13 km. i længden, 12 meter i højden og op til hele 18 meter i bredden.

  Herefter går turen til en af de vildeste opdagelser i 1900-tallet. I 2024 er det præcis 50 år siden, at en lokal bonde i sin udgravning af en brønd tog de første spadestik til opdagelsen af den berømte Terrakottahær. Et par hundrede år f.Kr. valgte Kinas første kejser at lade sig begrave sammen med flere tusinde terrakottafigurer af soldater, heste og stridsvogne, der skulle beskytte ham i himlen. Et helt enestående syn, der naturligvis er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

  Om aftenen er der mulighed for at deltage i et flot Tang-show til ære for Tang-dynastiet fra 600- til 900-tallet, der betragtes som en af Kinas vigtigste perioder. Showet er med musik, dans og Dumpling Dinner (Tang-show koster kr. 390 pr. person og skal bestilles ved tilmelding).

  På opdagelse i Xi’ans gamle bydel
 • Dag 9: Suzhous UNESCO-beskyttede haver

  Efter to spændende dage i Xi’an er det blevet tid til igen at stige ombord på højhastighedstoget. Denne gang med kurs mod kysten i det østlige Kina til Suzhou.

  Med sin placering tæt ved kysten er vand fast inventar i Suzhous bybillede. Kanaler og søer er alle steder at få øje på, og vandet har også en finger med i spillet i dagens oplevelser her i byen. Suzhou er nemlig kendt for sine ni UNESCO-fredede haver, der blev opført mellem det 11. og 19. århundrede. Formålet med disse klassiske kinesiske haver er at genskabe naturens skønhed i miniatureform. Derfor er vand ligesom som sten, klipper og naturligvis vegetation grundelementer i de elegante haver.

  Herefter skal vi se nærmere på Fishing Net Master Garden, der er den mindste men også mest imponerende af haverne. Den er en magtpræstation i kinesisk havedesign, og med sin rolige atmosfære og naturlige harmoni bliver den flittigt brugt til afslapning og meditation.

  Vi overnatter på Castle Hotel.

  Suzhous UNESCO-beskyttede haver
 • Dag 10: Endnu et havebesøg og videre til Hangzhou

  Vi står op til endnu en dag i havekunstens tegn. I dag skifter vi dog størrelsesskala fra småt til stort, når vi besøger Humble Administrator, der trods sit beskedne navn er Suzhous største have.

  Selve haven er skabt med en dam som midtpunkt, og den rummer et væld af gårdhaver, yndige broer, rustikke klippesten og et virvar af grønne planter og smukke blomster. Efter vi har taget os tid til at nyde den pragtfulde have, besøger vi desuden byens silkefabrik, hvor der vil være mulighed for at gøre sig en god handel.

  Efterfølgende siger vi farvel til Suzhou og kører et par timer sydpå til byen Hangzhou. Det er en af Kinas vigtigste byer inden for økonomi og uddannelse, og det er samtidig én af syv tidligere kinesiske hovedstæder. Og med over 5.000 års historie byder byen på et interessant miks af nyt og gammelt. Vi overnatter på Meiyuan Hotel.

  Endnu et havebesøg og videre til Hangzhou
 • Dag 11: Sejltur, Lingyin-templet og videre til Shanghai

  Hangzhou er delt på midten af Qiantangfloden, og efter morgenmaden kører vi en tur over floden til søen West Lake i udkanten af bydelen på den anden side. Her er dagens første oplevelse en lille bådtur på søen, hvorfra vi kan nyde den naturlige skønhed fra vandsiden.

  Efter sejlturen besøger vi Gul Family Garden, der er en traditionel privat have, inden turen går videre til Lingyin-templet, der er et af de ældste i Kina. Templet ligger ved foden af en klippe, hvor vi i klippevæggen kan se hundredvis af buddhastatuer i forskellige størrelser.

  Vi spiser frokost i Hangzhou, inden turen går videre til Kinas største by, Shanghai. Storbyen ligger lige ved udløbene af verdens tredjelængste flod Yangtze og Huangpufloden, der bugter sig gennem byen. Tidligere var Shanghai en handelsstation med områder, der blev egenrådigt drevet af bl.a. franskmændene og briterne, hvilket har efterladt byen med en blanding af forskellige arkitekturstile. I dag er byen et symbol på Kinas udvikling, og her skal vi bo på Paradise Jinjiang Hotel.

  Sejltur, Lingyin-templet og videre til Shanghai
 • Dag 12: Byrundtur i Shanghai

  I dag skal vi på opdagelse i Shanghai, der med sine omkring 25 millioner indbyggere er den tredjemest folkerige by i verden.

  Vi starter med en køretur over en af broerne til den anden side af Huangpufloden og det moderne Shanghai. Her skal vi op i det over 600 meter høje Shanghai Tower, der Kinas højeste og verdens tredjehøjeste bygning. Her venter der os en enestående udsigt fra 127. etage over den sprudlende megaby.

  Herfra går turen videre til den gamle bydel, hvor charmerende småhuse, bordeauxrøde nuancer og den flotte bonsaihave Yu introducerer os for det tilbagelænede og autentiske Shanghai.

  Efter frokost besøger vi den tidligere britiske havnefront The Bund, der er kendetegnet med de flotte gamle bygninger, hvor gotiske, barokke og nyklassicistiske træk vidner om europæernes historiske præg på bydelen.

  Byrundtur i Shanghai
 • Dag 13: Eventyr på egen hånd i Shanghai

  Listen med ting at tage sig til er lang i Shanghai, og i dag får du tid til egne oplevelser. Du kan gå en tur ned ad den lange shoppinggade Nanjing Road, der er Shanghais pendant til newyorkernes Fifth Avenue eller parisernes Champs-Élysées. Du kan også besøge verdens største Starbucks, kigge dig om på et af byens markeder eller evt. forhøre dig hos rejselederen om nogle af de mange andre oplevelser, som storbyen kan byde på.

  Hvis du har lyst, kan du tage med til Zhujiajiao Water Town, som er en 1.700 år gammel kanalby (Zhujiajiao Water Town koster kr. 425 pr. person og skal bestilles ved tilmelding). Afskedsmiddag på hotellet.

  Eventyr på egen hånd i Shanghai
 • Dag 14: Hjemrejse

  Det er blevet tid til hjemrejse. Vi kører til lufthavnen og flyver fra Shanghai til Amsterdam, hvor vi efter en mellemlanding flyver hjem til Aalborg og København.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 08:45 22:20

Gyldig : 25-10-2024

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
København Lufthavn, terminal 2 09:50 22:30

Gyldig : 25-10-2024

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
25/10-202414 dageKina – Riget i midten - Fly fra AalborgMere end 8Kr. 26.795Bestil
25/10-202414 dageKina – Riget i midten - Fly fra København5Kr. 26.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Tillæg

  • Visum
  • Drikkepenge
  • Eventuelle ekstraudflugter
  • Enkeltværelse kr. 3.400.
 • Forbehold

  Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed.

  Hvis du har stempler eller visum i dit pas fra Tyrkiet, Irak eller Pakistan, kan det give problemer ved indrejse og transit i Kina. Forhør dig evt. ved den kinesiske ambassade i Danmark.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu