Skip to main content

Fra Delhi til Taj Mahal

-
Oplev trekantområdets højdepunkter i trygt selskab

Indien for begyndere

Få steder i verden er sanseindtrykkene og oplevelserne mere overvældende end i Indien. Og intet sted i det enorme land er kombinationen af tætpakkede byer, historiske paladser, religiøse helligdomme og verdensberømte seværdigheder mere udtalt end i trekantområdet mellem byerne Delhi, Agra og Jaipur.

På denne rejse udforsker vi den ikoniske trekant i det nordlige Indien, når vi kører rundt i bus mellem hovedstaden Delhi, Den Lyserøde By Jaipur og Agra, der huser verdens vel nok mest kendte palads, Taj Mahal.

Vi kalder rejsen ’Indien for begyndere’, fordi vi udmærket godt ved, at det første møde med Indien og dets 1,3 milliarder indbyggere kan være et både overvældende og kaotisk et af slagsen. Derfor har vi sat os for at lave en rejse, der skal give dig en rar, spændende og frem for alt tryg introduktion til landet. Fra start til slut vil du derfor være i selskab med vores Indien-kyndige, danske rejseleder, som suppleres løbende af lokale guider, der kender de enkelte byer og seværdigheder bedre end de fleste. Vi bor på gode mellemklassehoteller hver eneste nat, og transporten foregår i private busser med aircondition og god plads til benene.

Det er vores garanti for, at du får den bedste Indien-oplevelse. Og at du får lyst til at vende tilbage og opleve mere af det fascinerende land i årene, der kommer.

Rejsen starter i millionbyen Delhi, hvor vi skal smage, dufte, lytte og se os igennem en af verdens mest kaotiske men også fascinerende og spændende byer. Herefter går turen med bus til Jaipur, der med sine mange lyserøde bygninger og det imponerende Hawa Mahal-palads har fået plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi slutter rundrejsen i Agra, hvor vi skal beundre et af turens – og verdens – smukkeste paladser; Taj Mahal.

Glæd dig til en rejse, der er designet til at give dig en god og afslappende introduktion til Indien. Og til et besøg, der sætter sig i næseborene, ganen, ørerne, øjnene og sindet, længe efter du er kommet hjem igen.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg – Delhi t/r
 • Mad på fly t/r
 • Transfer lufthavn til hotel t/r
 • 7 overnatninger i Indien
 • 7 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • Udflugter inkl. éntreer
 • Lokalguide
 • Dansk rejseleder

Hoteller

 • Dag 1-4

  Ashok Country Resort

  Skønt resort placeret kun fem minutters kørsel fra New Delhis lufthavn. Det ligger i et grønt område i udkanten af byen og er derfor et glimrende udgangspunkt for vores oplevelser i Delhi og samtidig et herligt sted at slappe af før og efter. Stedet har en rummelig udendørs swimmingpool og en stor frodig have med slanke palmer og små hyggekroge. De 82 værelser er lyse og indbydende samt udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, tv og gratis wi-fi. Om morgenen kan du gå ombord i morgenbuffeten i restauranten Piccadilly på første sal, som også kan besøges til frokost og middag og i øvrigt huser resortets bar. Resortet har desuden et lille fitnessrum og en døgnåben reception.

  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 4-6

  Hotel Park Ocean

  Dette 4-stjernede hotel ligger i Den Lyserøde By, Jaipur, kun en håndfuld kilometer fra centrum og de berømte seværdigheder, som vi derfor når på en kort køretur. Der er god grund til at tage elevatoren til toppen af den høje bygning, for her finder du en af stedets tre restauranter, en bar, hvor du kan nyde udsigten med en drink i hånden, og en lille udendørs pool. Det stilfuldt indrettede hotel har desuden døgnåben reception, et lille fitnessrum og et spaområde. Med kun 48 værelser er stedet ikke overrendt, og alle værelserne er hyggeligt indrettet med fin indisk vægpynt og alle almindelige fornødenheder.

  AndetAircondition
  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 6-8

  Hotel Amar

  Det er især beliggenheden, der er i højsædet, når vi tjekker ind på det 3-stjernede Hotel Amar i byen Agra. Herfra er der nemlig kun halvanden kilometer til verdensvidunderet Taj Mahal og knap tre til Agra Fort. Hotellet har restaurant, bar, fitnesscenter, spaområde, have og en udendørs swimmingpool, hvor du kan dyppe dig efter de fantastiske kulturoplevelser i omegnen. Værelserne er indrettet i muntre farver og udstyret med de sædvanlige moderne faciliteter, herunder strygeudstyr, hvis kjoler og skjorter er begyndt at krølle her mod slutningen af rejsen.

  AndetFitnesscenter
  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • OBS. Indien er en anderledes rejseoplevelse i forhold til det, vi kender fra eksempelvis Europa. Derfor tager vi forbehold for ændringer i programmet som følge af vind, vejr, trafik og andre lokale forhold.

 • Dag 1: Afrejse til Delhi

  Vi starter vores indiske eventyr i noget så hjemmeligt som Aalborg Lufthavn. Her mødes du af turens rejseleder, og sammen sætter vi kursen mod først Amsterdam og siden millionbyen Delhi.

  Vi flyver med KLM, hvor du nyde godt af flere måltider, drikkevarer og flyets gode uderholdningssystem med masser af film og serier, der findes i sædet lige foran dig.

  Vi lander i Delhis internationale lufthavn omkring midnat, og efter vi alle har været igennem paskontrollen og fået vores bagage, bliver vi kørt i afkølet bus direkte til vores hotel, der ligger i et dejligt grønt område kun fem minutters kørsel fra lufthavnen. Her får vi nøglerne til vores værelser og går til ro i de lyse og rummelige værelser.

 • Dag 2: Afslapning og besøg i Old Delhi

  Formiddagen er til fri disposition på hotellet. Her kan du nyde den lækre morgenbuffet, gå en tur i den grønne have, tage en dukkert i poolen eller blive på værelset og tage en velfortjent formiddagslur.

  Efter frokost sætter vi os op i vores bus og kører en tur ind til Old Delhi, der er den ældste og mest autentiske del af den enorme hovedstad. Her skal vi bl.a. se Raj Ghat, der er mindesmærket for det nuværende Indiens skaber Mahatma Ghandi. Vi kører også forbi Det Røde Fort fra Mughal-emperiet og Asiens største moske Jama Masjid, inden vi skifter bussens sæder ud med dem på de ventende cykeltaxier, der tager os på en forunderlig tur gennem det sansebombardement, der er Chandi Chowk - en af Delhis travleste handelsgader. Glæd dig til at komme helt tæt på det virvar af mennesker, dufte og lyde, der er selve essensen af Delhi.

  Middag er inkluderet.

  Afslapning og besøg i Old Delhi
 • Dag 3: Rundtur i New Delhi

  Efter morgenmåltidet på hotellet er det blevet tid til at udforske New Delhi.

  Vi stiger på bussen, der holder lige uden for døren af vores hotel, og kører på en guidet rundtur i den enorme og morderne del af byen. Vi skal bl.a. besøge mausolæet for Kejser Humayun og det enorme Qutub Minar-tårn, der ligger inden for murene af den ældgamle fæstningsby Lal Kot.

  Herfter går turen forbi den imponerende India Gate, der står som mindesmærke for de 74.000 indere, der mistede livet i Første Verdenskrig, samt Indiens parlament og Præsidentpaladset.

  Resten af dagen er til fri disposition. Senere mødes vi om aftenen og spiser middag sammen (inkluderet)

  Rundtur i New Delhi
 • Dag 4: Gennem landet til Jaipur

  I dag siger vi farvel til millionbyen Delhi og kører mod vest til byen Jaipur.

  Vi bevæger os gennem landskaberne og oplever på vejen det menneskehav, der synes at befolke alle småbyer, landeveje, forstæder og landbrugsområder i dette enorme land.

  Vi ankommer til hovedstaden i regionen Rajastan, Jaipur, ud på eftermidaggen, og når vi er tjekket ind på det hyggelige Hotel Park Ocean, har du god tid til at afklimatisere og måske tage et dyp i den lille pool, der findes på hotellets tagterrasse.

  Om aftenen tager rejselederen dig med til den lokale Spice Court restaurant, hvor vi ud over en dejlig indisk middag skal nyde et klassisk Rajasthani-danseshow.

  Middag og danseshow koster kr. 375 og skal bestilles samtidig med rejsen.

  Gennem landet til Jaipur
 • Dag 5: Seightseeing i Jaipur

  Dagen i dag står i de smukke bygningers tegn.

  Efter morgenmaden sætter vi os op i bussen og kører til første stop på rundturen i Jaipur; det mageløse og gudesmukke Hawa mMhal - også kendt som Vindenes Palads. Paladset gør Taj Mahal rangen stridig som Indiens mest fotograferede seværdighed, og vi har naturligvis god tid til at beundre og fotografere den smukke bygning, der i gammel tid husede maharajaens harem.

  Herefter forsætter vi til det UNESCO-fredede Amber Fort, der ligger på en 130 meter høj bakke godt ti kilometer uden for centrum af Jaipur. Fortet - der i lige så høj grad er et palads - er kendt for sine mange smukke hvælvinger, porte og højloftede rum, der i manges tilfælde er lavet af marmor med de smukkeste krummelurer og indrisninger.

  Om eftermiddagen kører vi ind i centrum af Jaipur, hvor vi skal opleve Den Lyserøde By på nærmeste hold. Her skal vi bl.a. opleve byens City palace, der i 1700-tallet husede Rajastans herskende klasse. I dag fungerer det som museum, og vi skal naturligvis se de smukke bygninger indefra. Rundturen slutter med et besøg på Jantar Mantar-museet, der har en imponerende samling af astronomiske videnskabseffekter fra det forrige århundrede.

  Resten af dagen og aftenen er til fri disposition. Middag er inkluderet.

  Seightseeing i Jaipur
 • Dag 6: Fatehpur Sikre og ankomst i Agra

  I dag siger vi farvel til lyserøde Jaipur og begiver os mod øst i vores efterhånden velkendte bus.

  Turens mål er byen Agra, men inden vi kommer så langt, skal vi gøre et holdt i landets gamle hovedstad Fatehpur Sikri. Byen blev begyndt opført i 1569 af Kejser Akbar, men efter blot 15 år blev hele komplekset forladt på grund af vandmangel. Tilbage står en lang række velholdte og uendeligt smukke gravmonumenter, templer, paladsbygninger og pladser, der tildsammen udgør spøgelsesbyen Fatehpur Sikri.

  Vi tager på en spændende gåtur rundt mellem de mange bygninger og får historien om det særegne sted, inden vi fortsætter mod Agra, hvor vi tjekker ind på Hotel Amar sent på eftermiddagen.

  Resten af dagen er til fri disposition, og vi spiser middag på hotellet om aftenen.

  Fatehpur Sikre og ankomst i Agra
 • Dag 7: Taj Mahal og mulighed for kokkeskole

  I dag skal vi opleve et af Indiens - og verdens, for den sags skyld - mest betagende bygningsværker.

  Et besøg ved Taj Mahal er en af den slags oplevelser, der sætter sig i den mentale billedbank resten af livet. Vi har naturligvis god tid til at udforske det mageløse kærlighedsmonument, som Shahen Jahan opførte til sin afdøde hustru fra 1632-1653.

  Sammen med vores rejselder og en lokal guide bevæger vi os rundt om det symetrisk opførte marmorkompleks. Vi ankommer allerede ved solopgang. Dels for at undgå de stor menneskemængder, og dels så vi kan opleve solens første stråler spejle sig i det hvide mamrmor.

  Efter besøget ved Taj Mahal, tager vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser en sen morgenmad, og om eftermiddagen besøger vi det imponerende Agra Fort, som er et storslået bygningskompleks med en fascinerende historie.

  Om aftenen er der mulighed for at deltage i en kokkeskole, hvor du kan lære at lave nogle af de verdenskendte, indiske retter.

  Prisen for kokkeskolen er kr. 400, og den skal bestilles med rejsen.

  Taj Mahal og mulighed for kokkeskole
 • Dag 8: Retur til Delhi, tid på egen hånd og hjemrejse

  Efter morgenmaden sætter vi os op i bussen, kører tilbage til Delhi og tjekker ind på et hotel. Her kan du vælge at bruge dagen på at slappe af, eller du kan tage ind til centrum af Delhi og gøre de sidste indkøb og suge til dig af den indiske hovedstads virvar for sidste gang.

  Om aftenen kører vi til Indira Gandhi International Airport, hvor vi går ombord på vores KLM-fly og flyver hjemad.

  Retur til Delhi, tid på egen hånd og hjemrejse
 • Dag 9: Hjemkomst

  Efter en mellemlanding i Amsterdam lander vi hjemme i Aalborg Lufthavn.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminal 04:30 11:25

Gyldig : 02-03-2025, 16-03-2025

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminal 08:50 13:45

Gyldig : 01-04-2025

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
2/3-20259 dageIndien for begyndere - Fly fra AalborgMere end 8Kr. 13.995Bestil
16/3-20259 dageIndien for begyndere - Fly fra AalborgMere end 8Kr. 13.995Bestil
1/4-20259 dageIndien for begyndere - Fly fra AalborgMere end 8Kr. 15.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Indien

  Når du rejser til Indien skal du bruge indiske rupies med både EUR og USD kan benyttes.

 • Er drikkepenge et krav på rejsen til Indien?

  Det anses som god kutyme at give drikkepenge i Indien. Typisk skal mange regne med 300-400 kr. pr. pers.  Det skal understreges, at det er frivilligt om man vil give drikkepenge.

 • Skal jeg bruge visum til denne rejse?

  Indrejse til Indien kræver visum. 30 dages turist visum koster ca.25 USD og skal ansøges minimum 25 dage før afrejse.

  NILLES udsender vejledning herom 6 uger inden afrejse.

  Husk dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen og have minimum 2 blanke sider i passet.

 • Kameragebyr

  Vær opmærksom på at man ved store seværdigheder opkræves kameragebyr på ml. 2-4 USD alt afhængig af kameratype.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu