Skip to main content

Forårsrejse til Markelo

-
Blomstermarker i alle regnbuens farver

Holland i blomst - Markelo

I Holland kommer foråret tidligt. De uendelige blomstermarker forvandles til en malerpalette af farver, og i verdens største blomsterpark, Keukenhof, spirer mere end 7 millioner planter op af jorden. På denne rejse besøger vi bl.a. Giethoorn, der også kaldes for ”Hollands Venedig” og Orchideenhoeve med eksotiske fugle og planter i tusindvis. Vi tilbringer desuden en hel dag i Amsterdam, og besøger naturligvis også den fantastiske blomsterpark, Keukenhof.

Markelo


I den sydlige del af Overijssel, ikke langt fra den tyske grænse, finder man Markelo. Byen har ca. 1.000 indbyggere samt et lille udvalg af butikker og restauranter. I området er der mulighed for gåture i naturskønne omgivelser.

Se film fra Keukenhof

Hotel

 • Hotel Herikerberg

  Hotel Herikerberg ligger roligt udenfor Markelo, omgivet af flotte skove. Hotellet er indrettet i et gammelt, engelsk stråtækt palæ med flot, åben baghave og tilhørende møbleret terrasse. Hotellet råder bl.a. over elevator, en hyggelig bar og smukt indrettet restaurant. Alle værelserne er nyistandsatte med bad og toilet, TV, telefon, hårtørrer og gratis Wi-Fi. Hotellets personale er meget servicemindet og gør alt for, at gæsterne føler sig godt tilpas. Forplejningen er utrolig god og består af en flot morgenbuffet og en lækker 3-retters aftenmenu eller aftenbuffet. Fra hotellet er der ca. 130 km til Amsterdam.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og ankomst til Markelo først på aftenen.

 • Keukenhof – Osteri: Heldagstur

  Dagens udflugt går til Lisse og verdens største blomsterpark Keukenhof. Her er et farveflor og en blomsterpragt, som er en sand fryd for øjet. Der bliver tid til at nyde det pragtfulde farveorgie med tusindvis af tulipaner og andre forårsblomster samt lejlighed til at købe blomsterløg. I parken findes ikke mindre end 800 arter af tulipaner.

  På vejen hjem til hotellet besøger vi typisk hollandsk landbrug, hvor vi kommer tæt på køerne og staldene og ser produktion af ost samt håndværket at fremstille træsko. Der bliver mulighed for smagsprøver og for at købe ost.

  Heldagstur
 • Orchideenhoeve – Giethoorn: Heldagtur (kort)

  Vi besøger Orchideën Hoeve, et oplevelsescenter på 25.000 m2 med et væld af tropiske planter, eksotiske fugle og ikke mindst orkidéer. Herfra går turen til den hyggelige kanalby Giethoorn, “Hollands Venedig”. Byen var i mange år bilfri, så al transport foregik via små både på kanalerne. På vej tilbage til Delden kører vi gennem Staphorst og Rouveen, to meget specielle byer. Landsbyerne er strengt religiøse (ortodoks calvinistiske) og et bevis på, at den hollandske træsko ikke kun er en souvenir, men benyttes som fodtøj den dag i dag.

  Heldagtur (kort)
 • Amsterdam – Nordeuropas Venedig: Heldagtur

  I dag går turen til den smukke og spændende by Amsterdam, ”Nordeuropas Venedig”. Her er skønne, gamle huse og over 400 broer, der binder byens 70 øer sammen. På byrundturen i bus og til fods ser vi Rijksmuseet, kongeslottet, talrige typiske gavlhuse samt mange andre seværdigheder.

  Desuden bliver der tid til at stifte bekendtskab med mange andre attraktioner. Rejselederen vil være behjælpelig med forslag og vejvisning. På de fleste afgange er der mulighed for en spændende sejltur. Dette oplyses på turen.

  Grundet skærpet regler for guidning i Amsterdam er det nu ikke tilladt at vise/guide grupper rundt i byens centrum og særligt markerede områder.

  Heldagtur
 • Hjemrejse

  Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Hellevad.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Markelo?

  Entréer udgør: Keukenhof ca. EUR 20. Amsterdam kanalrundfart ca. EUR 11. Orchideenhoeve ca. EUR 15. Sejltur i Giethorn ca. EUR 10. 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

 • Hvilken valuta bruger man i Holland?

  I Holland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu