Skip to main content

Julerejse til Delden

-
Festligt og stemningsfuldt juleophold med fantastisk mad

Jul i Delden - Holland

Der er lagt op til en stemningsfuld, festlig og velsmagende jul, når Susan og Theo byder velkommen på det hyggelige Hotel Het Wapen van Delden i Holland. Her kræser værtsparret om gæsterne, alt imens kokkene tilbereder lækre menuer. Under opholdet tager vi bl.a. på tur til juleudsmykkede Amsterdam samt besøger et tropisk oplevelsescenter med eksotiske planter, fugle og orkideer. Juleaften bliver vi forkælet med en gourmetmiddag og livemusik.

Juleaften med Nilles

På alle NILLES' julerejser arrangerer vi en pakkeleg, hvor rejsedeltagerne udveksler julepakker. Vi vil derfor bede hver enkelt gæst om at medbringe en ting til ca. kr. 75,00. Pakkerne indsamles før julemiddagen og uddeles i forbindelse med juleaftenshyggen. Det er naturligvis frivilligt at deltage i pakkelegen.

Hotel

 • Hotel Het Wapen van Delden

  Hotel Het Wapen Van Delden er et hyggeligt hotel beliggende i udkanten af Delden. På hotellet hersker en dejlig familiær atmosfære, og værtsparret Susan og Theo sætter en ære i, at gæsterne nyder opholdet. Værelserne er pæne og udstyret med bad, toilet, telefon, TV og safeboks. Hotellet råder desuden over restaurant, bar, udendørs terrasse, opholdslokale, indendørs pool, sauna og bowlingbaner. Forplejningen er særdeles god med buffet om morgenen og 3-retters menu om aftenen. Hotellet tilbyder cykeludlejning.

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  AktivitetCykeludlejning
  SafeboksJa
  SolariumJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og ankomst til Delden først på aftenen. 3-retters velkomstmiddag.

 • Dag 2: Amsterdam i julelys

  Vi kører tidligt til Amsterdam, hvor vi tager på byrundtur. Amsterdam er en smuk og meget spændende by med et væld af velbevaret arkitektur fra storhedstiden i Renæssancen. På en byrundtur ser vi bl.a. Rijksmuseet, det storslåede kongeslot og byens talrige charmerende gavlhuse.

  Inden turen går retur til Delden, er der mulighed for at tage på kanalrundfart og se, hvordan byen er smukt oplyst af utallige kulørte lamper. Om aftenen serveres en 3-retters menu.

 • Dag 3: Orchideen Hoeve og juleaften

  Dagen begynder med en lækker brunch. Vi besøger efterfølgende Orchideeen Hoeve, der er et oplevelsescenter på 25.000 m² med et væld af tropiske planter, eksotiske fugle og ikke mindst orkideer i massevis.

  Om aftenen mødes vi i hotellets julepyntede restaurant,
  hvor vi skal nyde en lækker 5-retters julemiddag. Efter maden vil der være levende musik og dans.

 • Dag 4: Isskulpturer i Zwolle

  Om formiddagen er der brunch på hotellet. Vi sætter dernæst kursen mod den historiske by, Zwolle. Her afholdes Europas største isskulpturfestival. Mere end 275.000 kg is benyttes af verdens 40 bedste isskulptører til at kreere fantastiske mesterværker.

  Tilbage på hotellet i Delden vil der være mulighed for at deltage i en bowlingturnering. Om aftenen kan vi se frem til en skøn 6-retters middag.

 • Dag 5: Hjemrejse

  Vi nyder en lækker morgenbuffet, inden vi sætter kursen mod Danmark. Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Delden?

  Entréer udgør: Kanalrundfart i Amsterdam ca. EUR 10,00, Orchideen Hoeve ca. EUR 10,00. Is-skulpturfestival ca. EUR 16,00.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: 15,- kr./dag dog max 150,- for hele turen.
  • Flyrejser: 10,- kr./dag dog max 120,- for hele turen.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er 4 forskellige bustyper - se ovenfor.

   

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

 • Hvilken valuta bruger man i Holland?

  I Holland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu