Skip to main content

Talrige oplevelser i Tallinn fra Billund

-
En 4-dages rejse til Estlands historiske hovedstad

Talrige oplevelser i Tallinn fra Billund

Tag med på en spændende rejse til Estlands hovedstad, hvor 1000 års historie kommer til live gennem imponerende katedraler, middelalderhuse, Peter den Stores slot og en park, der har en helt særlig betydning for os danskere.
Over fire dage oplever vi bl.a. Tallinns charmerende centrum, når vi går på byvandring gennem den smukke middelalderby. Vi betages af de mange smukke kirker, Peter den Stores lystslot lidt uden for byen, et spændende frilandsmuseum og så skal vi se stedet, hvor Dannebrog ifølge sagnet faldt ned fra himlen.

Under hele opholdet bor vi på et godt hotel i Radisson-kæden, der ligger kun 15 minutters gang fra Tallinns UNESCO-bevarede middelalder-bykerne.

Hotel

 • Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

  Dejligt moderne hotel i Radisson-kæden i kort afstand fra den gamle by og mange spændende butikker, restauranter og caféer.
  Hotellet har to restauranter, der serverer både lokale, estiske retter og internationale klassikere, ligesom der kan tilkøbes adgang til hotellets spaafdeling, der har både pool, sauna og fitness.

  Værelserne er pæne, moderne og rummelige, og de har alle aircondition, gratis W-iFi, eget bad og toilet, Tv, hårtørrer og elkedel.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitness- & spaafdeling
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst til Tallinn

  Efter ankomsten til Tallinn kører vi sammen med vores rejseleder til vores hotel, der ligger i gåafstand fra Tallinns UNESCO-fredede gamle bykerne. Vi spiser aftensmad på hotellet.

  Ankomst til Tallinn
 • Dag 2: Tallinn byrundtur

  I dag skal vi på en byrundtur til fods rundt i Tallinns charmerende gamle centrum. På Dombjerget ser vi parlamentet og besøger den russisk-ortodokse Aleksander Nevskij-katedral med de karakteristiske løgkupler. Herefter spadserer vi til byens domkirke og senere til mindesmærket i Den Danske Konges Have, hvor Dannebrog ifølge sagnet faldt ned fra himlen. Rundturen fortsætter gennem byens hyggelige stræder til rådhuset, hvor vi undervejs bl.a. ser de flotte gildehuse og den imponerende Skt. Olai-kirke.
  Resten af dagen er fri til at nyde byen og dens attraktioner på egen hånd.

  Tallinn byrundtur
 • Dag 3: Rocca Al Mare - Pirita

  Efter morgenmaden kører vi til Rocca al Mare, det er et charmerende frilandsmuseum, som ligger i en skov lidt uden for Tallinns centrum. Her oplever vi historiske gårde fra hele Estland, en flot trækirke, hyggelige vindmøller og lang række andre genstande og bygninger, der har overlevet den megen turbulens, det lille land har gennemgået.

  Efter besøget i Rocca al Mare kører vi videre til områdets største og smukkeste park, Kadriorg. Parken er anlagt omkring det slot, Zar Peter den Store opførte som en gave til sin hustru Katarina. I parken ser vi både huset, hvor Peter den Store boede, når han besøgte Tallinn, Kadriorg-paladset samt det nærliggende præsidentpalads. Her bliver der tid på egen hånd til at nyde den smukke park. Vi er tilbage i Tallinn tidligt om eftermiddagen.

  Aftensmad på hotellet.

  Rocca Al Mare - Pirita
 • Dag 4: Sangfestival og Pirita

  Vi forlader vores hotel om formiddagen. På vejen mod lufthavnen kører vi forbi Sangfestivalpladsen og langs bugten til Pirita, der var olympisk landsby i 1980, da Sovjetunionen var værtsnation for OL.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilke entreer er der på rejsen til Tallinn med fly fra Billund?

  På denne rejse skal du opleve mange spændende ting. Nogle af oplevelserne indebærer entreer. Det er til Rocca al Mare €12, Domkirke €5

 • Hvordan er vejret?

  Når du rejser til Tallinn i maj kan du glæde dig til lune temperaturer på omkring 15-20 grader.

 • Hvilken valuta bruger man i Estland?

  I Estland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu