Skip to main content

Nytårsfest i Sønderjylland

-
Et brag af et nytårsbal

Nytårsfest i Sønderjylland

Glæd dig til en festlig aften med masser af hyggeligt samvær i hjertet af Sønderjylland, når vi skyder det nye år ind i de hyggelige rammer på det historiske Hotel Kløver Es. Hotellet er som en idyllisk tidslomme i charmerende Morten Korch-stil, og her bydes vi på et brag af et nytårsbal med kaffebord, 5-retters menu, fri bar, dans og livemusik. Foruden nytårsballet kan du glæde dig til at opleve flot, dansk UNESCO-verdensarv, når vi besøger Jellingmonumenterne og Christiansfeld.

Hotel

 • Rødekro Kro

  Hotel Rødekro nær Aabenraa emmer af atmosfære og hygge. Vi indlogeres i standard værelser med eget bad og toilet. Hotel Rødekro ligger blot 10 minutters kørsel fra Kløver Es, hvor den festlige aften tilbringes.

Dagsprogram

 • Dag 1: Nytårsfest

  Dagen byder på brunch omkring Horsens, inden vi gør et stop ved Jelling-monumenterne. Her ser vi den historiske Jellingsten, som vidner om dengang, Kong Harald Blåtand gjorde danskerne kristne og officielt sagde farvel til de nordiske guder. Derfor betragtes runestenen også som Danmarks dåbsattest, og Jesus-figuren, der er mejslet ind i stenen, findes i øvrigt i alle danske pas. Vi ser også kirken samt de to gravhøje, der sammen med Jellingstenen er udpeget af UNESCO som verdensarv.

  Vi fortsætter til Haderslev Dyrepark, der er hjem for ca. 200 dådyr og 20 krondyr, inden vi midt på eftermiddagen tjekker ind på Rødekro Kro.

  Her tager vi os tid til at slappe af og klæde om, inden vi kl. 16:30 kører til en festlig nytårsaften på hyggelige Kløver Es med kaffebord, 5-retters middag samt fri bar, dans og livemusik. ved ankomst vil gårdhaven være åben og der serveres varme drikke.

  Efter natmaden er der transport til Rødekro.

 • Dag 2

  Vi kan sove længe, da morgenmaden på Kløver Es serveres fra kl. 09.00-11.00. På hjemvejen kører vi igennem Christiansfeld, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu