Skip to main content

NILLES Nordjylland - Skagen

-
Et hav af oplevelser i lysets land

NILLES Nordjylland - Skagen

I Toppen af Danmark er lyset i fokus. Her er flere solskinstimer end i resten af landet og en længere periode med lyse nætter om sommeren. Utallige kunstnere har igennem tiderne skildret dette lys i både bøger og på lærredet. I Nordjylland vil du opleve enestående natur, kunst når det er allerbedst og store naturkræfter. På denne rejse bor vi centralt i Danmarks nordligste by Skagen med de charmerende gule huse, museer og hyggelige byliv - vi glæder os til at vise vores fantastisk landsdel frem!

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 3 overnatninger i Skagen
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 1 x frokost på Hvidsten kro
 • 1 x frokost i Hedensted
 • 1 x fiskeanretning inkl. 1 øl eller vand på Nordsøen Ocenarium
 • Entré til Hirtshals Museum
 • Entré til Nordsøen Ocenarium
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Skagen

  Skagen Hotel er et skønt hotel beliggende i hjertet af Skagen med kun 200 meter til Skagen Museum og 500 meter til Anne og Michael Anchers Hus. Hotellet har reception, elevator og restaurant. De små hyggelige værelser er forskelligartede og er alle opkaldt efter en kendt person eller attraktion i Skagen. Alle værelser har bad og toilet, TV og gratis Wi-Fi. Opholdet er inklusiv morgenmad (buffet) samt 2-retters aftenmenu.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  MinibarJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • DAG 1: Aalborg - Skagen

  Påstigning Sjælland, Fyn og Jylland. Vi spiser frokost på den historiske Hvidsten Kro, hvor vi nyder kroens hofret; æggekage med flæsk. Kroen var hjemsted for den kendte modstandsgruppe Hvidstengruppen og kom for alvor på landkortet i 2012, da Anne Grethe Bjarup Riis instruerede en film om gruppen. Efterfølgende kører vi til Aalborg, hvor vi går en byrundtur og ser historiske bygninger som Jens Bangs Stenhus fra 1624, Danmarks mindste domkirke Budolfi, havnefronten samt Utzon Centret. Herefter kører vi til Skagen, hvor vi indkvarteres og spiser aftensmad.

  Aalborg - Skagen
 • DAG 2: Skagen - Råbjerg Mile

  Rundtur på Danmarks nordligste punkt Skagen, som er omgivet af både Kattegat og Vesterhavet. Vandets genspejling af sollyset giver de helt specielle lys- og farveoplevelser, der tiltrak og inspirerede skagensmalerne. Første stop er ved Den Tilsandede Kirke. Herfra kører vi via Gl. Skagen til Grenen, hvor vi med Sandormen kører helt ud på spidsen, hvor de to have mødes. Fra Grenen kører vi til Skagen Museum, hvor vi på en guidet rundvisning ser og hører om de fantastiske malerier, som skagensmalerne skabte (ej inkluderet). Der bliver også tid på egen hånd til at
  opleve stemningen i Skagen, hvor der er rig mulighed for at nyde en skøn frokost eller kop kaffe på havnen. Om eftermiddagen tager vi til Råbjerg Mile, som er Nordeuropas største vandreklit. Middag på hotellet.

  Skagen - Råbjerg Mile
 • DAG 3: Jyske vestkyst - Hirtshals - Løkken

  Vi besøger den jyske vestkyst. Første stop er Hirtshals, hvor vi sammen med en guide fra Nordsøen Oceanarium hører om livet på havnen før og nu. Vi skal også smage på den lokale bjesk på Hirtshals Museum. Herefter besøger vi Nordsøen Oceanarium og skal nyde en frokost. Vi fortsætter langs vestkysten til fiskerlejet og turistbyen Lønstrup, hvor fiskerbådene stadig trækkes op på stranden. Vi gør et kort stop ved Rubjerg Knude Fyr, hvorefter vi fortsætter til turistbyen Løkken, hvor der bliver lidt tid på egen hånd til at nyde stemningen.

  Jyske vestkyst - Hirtshals - Løkken
 • DAG 4: Frederikshavn - Sæby - Rebild Bakker

  Vi tager afsked med Skagen og kører til Frederikshavn, hvor vi passerer færgehavnen og ser byens vartegn Krudttårnet og udsigtspunktet ved Haldbjerg og Pikkerbakkerne. Vi kører forbi Sæbygård Slot, inden vi gør et kort stop i den gamle købstad Sæby, hvorefter vi fortsætter mod Rebild Bakker. En gruppe dansk-amerikanere skænkede i 1912 arealerne til den danske stat. Til gengæld lovede staten at afholde
  arrangementer på amerikanske festdage, og derfor fejres USA’s Uafhængighedsdag d. 4. juli altid i bakkerne. Der bliver tid til en lille gåtur i bakkerne, hvorefter vi kører sydpå. Frokost i Hedensted.

  Frederikshavn - Sæby - Rebild Bakker

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
København Banegårdspladsen v/Hovedindganen 06:00 19:40
Ølby Ølby Station, Ølbycenter 06:40 19:20
Ringsted Frakørsel 35, Østre Ringvej, Pendler P-plads 07:00 19:00
Slagelse Frakørsel 39, Trafikcenter Alle, Cirkel K 07:20 18:40
Halsskov Frakørsel 43, Storebæltsvej, Q8 07:35 18:25
Nyborg Rutebilstation 08:00 18:00
Odense Frakørsel 53, Middelfartvej, P-plads 400 m mod Blommenslyst 08:25 17:25
Nørre Aaby Frakørsel 57, Assensvej 9, P-plads 08:55 16:55
Middelfart Frakørsel 58, Skovsvinget, P-plads 09:00 16:50
Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 09:10 16:40
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding, Vejle (gratis langtidsparkering) 09:40 16:10
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 10:10 14:50
Skanderborg Banegård 10:25 14:10
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 10:55 13:45
Aarhus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 11:05 13:30
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 11:20 13:20
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 11:30 13:05
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 13:10 12:45
Haverslev Industriparken 2, Circle K 13:25 12:30
Støvring Hobrovej, Shell 13:40 12:20
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 13:55 12:05

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
9/5-20214 dageNILLES Nordjylland - SkagenMere end 8Kr. 4.695Bestil
15/8-20214 dageNILLES Nordjylland - SkagenMere end 8Kr. 4.695Bestil
23/8-20214 dageNILLES Nordjylland - SkagenMere end 8Kr. 4.695Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu