Skip to main content

Hold juleaften på Kryb i Ly

-
Hold jul på hyggelig og traditionsrig kro

Dansk jul på Kryb i Ly

Glæd dig til juleaften på den stråtækte storkro, Kryb i Ly, hvor der er passet godt på den historiske arv samtidig med, at kroen er nænsomt moderniseret. De flotte historiske rammer ses både i restauranten, korridorerne og den hyggelige pejsestue, hvor ilden knitrer, og julefreden for alvor kan sænke sig.

Juleaften med Nilles

På alle NILLES' julerejser arrangerer vi en pakkeleg, hvor rejsedeltagerne udveksler julepakker. Vi vil derfor bede hver enkelt gæst om at medbringe en ting til ca. kr. 75,00. Pakkerne indsamles før julemiddagen og uddeles i forbindelse med juleaftenshyggen. Det er naturligvis frivilligt at deltage i pakkelegen.

Hotel

 • Best Western Kryb I Ly

  Best Western Kryb i Ly ligger idyllisk i Taulov med udsigt over Kolding Fjord. Legenden om Kryb i Ly går tilbage til 1737, hvor Kong Christian VI passerede kroen i regnvejr og udbrød: “Lad os krybe i ly her”. I hotellets hovedbygning findes restaurant, pejsestue, flere flotte sale, bar og indendørs pool. I sidefløjene ligger værelserne, som er indrettet med bad og toilet, TV, telefon, hårtørrer og gratis Wi-Fi. Hotellet har to etager, og der er trapper mellem hovedbygningen og sidefløjene samt til 1. sal. Forplejningen er god og er baseret på friske råvarer. Om morgenen er der stor buffet.

  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1: 24. december

  Efter indtjekningen på det hyggelige hotel i Taulov spiser vi en let frokost: suppe med brød. Om eftermiddagen bydes på gløgg, æbleskiver, kaffe og kringle samt mulighed for at tage til julegudstjeneste i middelalderkirken i Taulov.

  Juleaften nyder vi en dejlig 4-retters julemiddag og hygger efterfølgende ved juletræet med julegodter, sang og gaver.

 • Dag 2: 1. juledag

  1. juledag kører vi til Christiansfeld, der i 2015 blev optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Vi går en tur og hører byens historie. Hjemturen går ad smukke veje forbi Hejlsminde og langs Lillebælt. Vi kommer også forbi det smukke område omkring Skamlingsbanken, som byder på en fantastisk udsigt og mange historiske monumenter.

  Efter den store frokostbuffet på hotellet er der tid til at slappe af i de hyggelige omgivelser, inden middagen serveres.

 • Dag 3: 2. juledag

  2. juledag spiser vi morgenbuffet på hotellet og kører herefter til Kolding, hvor vi besøger byens største seværdighed Koldinghus. Kongeslottet blev grundlagt i 1200-tallet og brændte i 1808. Det blev genopbygget og fremstår i dag imponerende. Der er mulighed for at besøge det tilhørende museum (entré ca. 95 kr. ej inkluderet). Vi slutter af med en tur i fangekælderen, der i dag er restaurant. Her er vi vært ved en lækker frokost som en skøn afslutning på juleturen.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: 15,- kr./dag dog max 150,- for hele turen.
  • Flyrejser: 10,- kr./dag dog max 120,- for hele turen.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er 4 forskellige bustyper - se ovenfor.

   

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu