Skip to main content

Kunstnernes Skagen

-
Det lysende fyrtårn på toppen af Danmark

Kunstnernes Skagen

Skagen har i århundreder været et yndet udflugtsmål for malere, kunstnere og andet godtfolk. På denne rejse kan du stige ombord på bussen allerede på Fyn og glæde dig til en skøn ferie på toppen af Danmark. Vi oplever byen, som alt fra skagensmalere til berømte arkitekter har sat deres præg på, ligesom vi skal både se og smage på noget af det, der gør Skagen til noget helt specielt. Vi hører de gode historier, spiser lækker mad og bliver klogere på alt fra tang og lakseopdræt til den nordjyske vindyrkning. Du får også god tid på egen hånd til evt. at besøge Skagens Museum med de ikoniske malerier, hvoraf flere af kunstværkerne er skabt på Brøndums Hotel, som danner rammen om vores ophold.

Tag med til malernes Skagen og bo, som de gjorde på det historiske Brøndums Hotel.

Bemærk: Denne rejse har opsamling fra både Jylland og Fyn.

Inkluderet i rejsens pris

 • Bustransport Fyn– Jylland t/r
 • 2 x overnatninger på det historiske Brøndums Hotel i Skagen
 • 3-retters menu på Brøndums Hotel med kaffe og kage.
 • Entré til Skagen museum
 • Besøg hos Skagen Salmon
 • Tangtur med smagsprøver
 • Frokost med lokale råvarer og vinsmagning (Vincentralen)
 • Eftermiddagskaffe og kage (15 – 16.30 Dag 2).
 • Besøg og rundvisning på Guldbæk Vingård.
 • Let frokost hjemrejse
 • Udflugter som beskrevet
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Dag 1-3

  Brøndums Hotel

  Når det kommer til Skagens historiske hoteller, må Brøndums Hotel, med sin centrale beliggenhed og spændende baggrund, siges at være byens og et af landets førende. Som nabo til Skagens Museum og med afstande på ca. 600 meter til Skagens centrum, ca. 1.000 meter til havnen og blot 500 meter til Skagen Sønderstrand, som er én af Danmarks bedste strande, er Brøndums Hotel det idéelle sted at overnatte, når man vil opleve Skagen og samtidig finde ro for sjælen midt i den gamle bydel, Østerby. Vi bor på dejlige og personligt indrettede værelser, med bad og toilet på gangen.

  AndetToilet og bad på gang
  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse med bus

  Der bliver opsamling på Fyn og op gennem Jylland, mens vi nærmer os Nordjylland. Der vil være mulighed for frokost i Nordlyllands hovedstad Aalborg, hvor der bliver et kortere stop.

  Herefter fortsætter vi til Brøndums Hotel i Skagen. Her kan eftermiddagen eventuelt bruges på Skagen museum, inden vi om aftenen vi spiser en lækker 3-retters menu tilberedt af kokkene på Brøndums Hotel.

  Afrejse med bus
 • Dag 2: Lakseopdræt og smagsprøver

  Vi starter formiddagen med et besøg på Skagen Salmon. Her venter rundvisning og foredrag på en skøn beliggenhed med udsigt til klitterne. Skagen Salmon er, ud over lakseopdræt med afsæt i Skagens kulturelle arv, også historien om et af verdens mest moderne landbaserede opdrætsanlæg.

  Vi fortsætter mod Kongevillaen i Skagen - nu skal der nemlig samles tang, og vi skal høre om tangens mange egenskaber. Der er selvfølgelig også tid til smagsprøver.

  Herefter er det tid til frokost i lokalerne hos Vincentralen. Frokosten består af lokale råvarer, blandt andet laks fra Skagen Salmon, Sild fra Pelagic, lokalt kød og oste. Der vil til frokosten være en let vinsmagning.

  Efter frokosten har vi sammen med vores rejseleder en byrundtur i Skagen. Om eftermiddagen er der fra 15 - 16.30 eftermiddagskaffe og kage på hotellet. Resten af dagen kan bruges på oplevelser på og omkring hotellet, eller på nogle af de mange lokale restauranter.

  Lakseopdræt og smagsprøver
 • Dag 3: Vingård og frokost

  Efter en lækker morgenmad forlader vi Skagen og Brøndums Hotel. Ved Aalborg besøger vi den familieejede Vingård i Guldbæk. Den økologiske vingård er hjem for tre generationer. Her hører vi mere om vindyrkning i Danmark og Nordjylland. Efterfølgende venter en let frokost, inden vi sætter kursen mod vores hjembyer.

  Vingård og frokost

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Nyborg Rutebilstation 07:00 19:10
Odense Frakørsel 50, Søndre Hospitalsvej 6 07:30 18:45
Middelfart Frakørsel 58, Skovsvinget, P-plads 08:10 18:15
Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 08:25 18:00
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 08:50 17:35
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:20 17:10
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 09:50 16:30
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 10:20 16:00
Randers Viborgvej 140, ved Pendlerplads 11:00 15:15
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 11:15 15:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
15/9-20243 dageSkagen – det lysende fyrtårn på toppen af DanmarkMere end 8Kr. 4.395Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu